- 20 Ağustos 2022
- 21
- 6
- 6
- 27
- Konu Sahibi greenparadise
-
Regl günüz ne zamanKızlar 5 gündür bu testi yapıyorum ve sonuçlar böyle ben anlayamadım bu durumu yaşayan var mı acaba? test mi bozuk sizce ?
Gebelik testi yapsanaKızlar 5 gündür bu testi yapıyorum ve sonuçlar böyle ben anlayamadım bu durumu yaşayan var mı acaba? test mi bozuk sizce ?
6 gün sonraRegl günüz ne zaman
Ay onu hiç düşünmedim yarın yapayım olmadıGebelik testi yapsanabelki hamilesindirrr
Bencede gebe olabilirsin canim ama regl gunun gecikirse bence bi kaset test yap6 gün sonra
Çoğu kişi ovulasyon testi ile öğreniyor dene hemen adetin gecikti mi pekii?Ay onu hiç düşünmedim yarın yapayım olmadı
O zaman bir kaç gün kala erkenn gebelik testi yap varsa silik te çıkabilir yoksa adet geçerse yaparsın yine6 gün sonra
Ay onu hiç düşünmedim yarın yapayım olmadı
Gecikmemis daha bence ya erken gebelik testi yap yada regl gecikmeni bekle derimÇoğu kişi ovulasyon testi ile öğreniyor dene hemen adetin gecikti mi pekii?
Yok adetime 6 gün var dahaÇoğu kişi ovulasyon testi ile öğreniyor dene hemen adetin gecikti mi pekii?
Bu ovulasyon testinin gebelik testi var onlarda erken miş sanırım onu yapayım olmadıO zaman bir kaç gün kala erkenn gebelik testi yap varsa silik te çıkabilir yoksa adet geçerse yaparsın yine
Demi öyle yapayım üzülmemek adınaGecikmemis daha bence ya erken gebelik testi yap yada regl gecikmeni bekle derim
Aynen öyle umutlanip hayal kırıklığı yasamaDemi öyle yapayım üzülmemek adına
YapBu ovulasyon testinin gebelik testi var onlarda erken miş sanırım onu yapayım olmadı
Yapıp sizi bilgilendireceğim olumlu yada olumsuz
Evet bilgilendiriyorun adetim 3 gün gecikti ovulasyon testi hala kırmızı ama hcg testi negatif anlamadımYapıp sizi bilgilendireceğim olumlu yada olumsuz
3 gün gecikti yaptım ama negatif fakat ovulasyon testi hala kırmızıGebelik testi yapsanabelki hamilesindirrr
Kaset testmi yaptinizEvet bilgilendiriyorun adetim 3 gün gecikti ovulasyon testi hala kırmızı ama hcg testi negatif anlamadım
Yok hayır bu ovulasyon testlerinin yanında verilen hcg testi var onu yaptımKaset testmi yaptiniz
Daha erken ama 1hafta gecikmesini bekle cnm snr yapYok hayır bu ovulasyon testlerinin yanında verilen hcg testi var onu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?