Canım 14.gün koyulaşmış iyice aynısı değilMerhaba
Benim amh düşük ve bazen yumurtam çatlamıyor. Bütün testler birbirinin aynısı gibi geliyor bana sizce nasıl
Bencede 14.gun pik benceMerhaba
Benim amh düşük ve bazen yumurtam çatlamıyor. Bütün testler birbirinin aynısı gibi geliyor bana sizce nasıl
15. Gün çok koyu geldi bana sanki 16.gün çatlamış gibi 17 ve 18 de çok daha silik çok şükür çatlamışCanım 14.gün koyulaşmış iyice aynısı değil
İnşallahBencede 14.gun pik bence
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah15. Gün çok koyu geldi bana sanki 16.gün çatlamış gibi 17 ve 18 de çok daha silik çok şükür çatlamış2 günde 2 litre havuç suyu içtim
Ne zaman havuç suyu içtiniz15. Gün çok koyu geldi bana sanki 16.gün çatlamış gibi 17 ve 18 de çok daha silik çok şükür çatlamış2 günde 2 litre havuç suyu içtim
İnşallah ☺Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Çizginin koyulaştığını fark ettiğimde içtim 3 gün boyunca her gün içtimNe zaman havuç suyu içtiniz
5 li testle takip etmek çok zor olur her ay değişebiliyor yumurtlama günü mesela benim normalde 13.gün olurdu bu ay 15 yada 16.gün oldu tam bende kestiremedim ama değerlendirdim yine de. Siz her ihtimale karşı 3 günü geçmeyecek şekilde değerlendirin günlerinizi.Merhaba aczaneden 5 li ovülasyon testi aldım. Adetim 29 ocakta bitti. Programa göre bugün ovülasyon 1. Günü akıntım var ovulasyon testi yaptım ama tek çizgi cikti nezaman yapmam gerekiyor silik çizgi çıkması gerekmezmi ovulasyon döneminde nolur yardim
5 li testle takip etmek çok zor olur her ay değişebiliyor yumurtlama günü mesela benim normalde 13.gün olurdu bu ay 15 yada 16.gün oldu tam bende kestiremedim ama değerlendirdim yine de. Siz her ihtimale karşı 3 günü geçmeyecek şekilde değerlendirin günlerinizi.
Merhabalar ovulasyon takibi nasil yapiliyor bilginiz var miAaa burada çatlamış görünüyor ama 10 dk içinde nasıl böyle oldu ki sıvı mı tükettiniz
Evettt yeni mi başladınız yoksa başlamyı mı düşünüyorsunuz?Merhabalar ovulasyon takibi nasil yapiliyor bilginiz var mi
Çizginin koyulaştığını fark ettiğimde içtim 3 gün boyunca her gün içtim
Ben 2 gündür yapıyorum testi günde 2 defa mi yapılması lazimHayır çizginin çok koyu olması lazım bu çok silik iki çizginin de koyu olması lazım. Bakın benim çizgiler böyleydi. Kaçıncı gün yapmıştınız bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?