Ovulasyon testi

Merhaba, benim adetime 10 gün var, yumurtlama günüm hep adetten 2 gün sonra başlıyor, şuan yumurtlama döneminde değilim yani, ama ovulasyon testi çift çizgi net bi şekilde, hamile olabilir miyim?
Şuan benzer bir durum ben yaşıyorum. Yumurtlama oldu testlerle takip ettim 18.gün epey silik olunca takibi bıraktım adetime 4 gün var bugün bi yapayım dedim öylesine yaptım ama çizgiler çok koyu çıktı inşallah düşündüğünüz gibi hamileyizdir

Eklentiler

• 1000031038.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 40
Ay aynı böyle benimki de, inşallah yaa

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testine yeni başladım 4 aylık evliyim. adetimin 9.gununden başladım sanki 10.gun 11.yani bugüne göre bı tık daha koyu geldi yardımcı olur musunuz. Yazıları ters yazmışım sanırım yeni basladigim için kusura bakmayin

Eklentiler

• 17073994268491278450163091628440.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
10.gün yumurtlama olmuş 11.gün çatlamış gibi duruyor inşallah değerlendirmişsinizdir

Bugünü değerlendirin testiniz varsa birkaç gün daha yapmaya devam edin

Dünü değerlendiremedik ana önceki gün değerlendirmiştik bu kadar çabuk olucagini tahmin etmemiştim yumurtlamanin
Önceki gün değerlendirmiş olmanız daha güzel bugünü de değerlendirin sperm 3 gün canlı kalabiliyor rahim içinde

Rica ederim bel ağrısının ilgisi olur mu çatlamayla bilmiyorum
Anladım ben ilk kez yapıyorum bu testi gerçekten işe yarıyor mu acaba normalde bu adetten 14 gün sonra yumurtlama filan diyorlar ya 2 ayı ona göre degerlendirmistim olmamisti

Anladım ben ilk kez yapıyorum bu testi gerçekten işe yarıyor mu acaba normalde bu adetten 14 gün sonra yumurtlama filan diyorlar ya 2 ayı ona göre degerlendirmistim olmamisti
Her ay yumurtlama aynı gün olmayabiliyor o yüzden testle takip etmek yumurtlama gününü teşhis etmek için önemli. Yumurtlama gününü değerlendirdiğinizde başka bir sorun yoksa bebeğiniz size tutunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…