Ovulasyon testi

Reglime 1 hafta var, inşallah öyledir.. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım artık :)
Ama çok erkenmiş daha benim de 3 gün var test yaptım belli olan bi çizgi yok arkadan flaş tutunca çok silik görüyorum sadece oda belki psikolojik

Eklentiler

• 1000031261.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 53
Çikolata kistim var ama inşallah tutunur Rabbim kimseye aratmadan hayırlısıyla versin inşallah

Ama çok erkenmiş daha benim de 3 gün var test yaptım belli olan bi çizgi yok arkadan flaş tutunca çok silik görüyorum sadece oda belki psikolojik
Hahah kendimi gördüm, ben de hep ışığa doğru filan tutuyorum ya da hayali çizgiler uyduruyorum çok silik var bakın filan diye

Bugünkü testim bu şekilde şimdi dün çatlama olmuş mu yani tam anlayamadim

Eklentiler

• IMG20240209152247.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba adetime 7 gün var test yapsam sizce cikarmiinsan sabredemiyor
Evet sabretmek çok zor ama erken yaptığınızda yanlış sonuç alırsınız beklemek en iyisi. Benim de adet günüm dündü olmadım bugün test yapacaktım cesaret edemedim biraz daha bekleyeceğim bel ağrım var sadece şuan

Merhaba arkadaşlar benim testlerimi de yorumlar mısınız? Kafam çok karıştı adetten sonra 12. Gün başladım testlere elime o zaman ulaştı. Ama sanki hiç pik olmamış. Ya da hiç çatlamamış gibi bir türlü anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_20240212_123524.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
Bendede bel ağrısı oluyor ama bı iş yapınca bide sabah yataktan kalkarken

Az önce yaptım sanırım negatif

Eklentiler

• 1000032512.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
Biraz bekleyince de böyle oldu

Eklentiler

• 1000032590.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…