Teşekkür ederimBugün baya koyu bol
canım seninde koyulaşmaya başlamış
değerlendir yarında yap bakalım daha koyumu olabilir ama 3 4 gün değerlendir testi yapmaya devam et t çizgisi silikleştinde çaylıyo yumurta
Regli biter bitmez başladınız mı teste öyle yapmanız gerekir ya da en fazla iki gün sonra bittikten başlamanız lazım her gün aynı saatte ve sabah ilk idrarla değil ilk idrar yapıp 2 saat önceden sıvı alımını bırakıp ikinci idrarla yapmanız gerekir daha doğru sonuç almanız için belki pik oldu geçti görmediniz belki de daha henüz pik yapmadı test yapmaya devam edin benceHanımlar bakabilir misiniz? Son iki günün ovülasyon testi böyle bende. Sonrasında test yaptım iyice siliklesti ve çizgi yok oldu. Testlerimi sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. Alttakinin gecesinde çatladı da pik çizgisini kaçırdım mi acaba ne dersiniz. Bu arada 26 günde hiç sekmeden regl olurum.
Eki Görüntüle 3435594
Regl biter bitmez başladım şuan 8 gün var yani 19. gündeyim ve çok silik çıktı neredeyse yok gibi çizgi. Bu sonuçlar 16 ve 17. güne ait. Ama ilk idrarla yapiyodum hep bilmiyordum o şekilde devam ederim artık. Birden üç gün icinde çizgi çıkıp sonraki günlerde kaybolunca çatlama cizgisiydi de piki mi kacirdim acaba diye düşündüm. Çatlaması gibi bir şey olabilir mi? Tamamen bilmediğimden soruyorumRegli biter bitmez başladınız mı teste öyle yapmanız gerekir ya da en fazla iki gün sonra bittikten başlamanız lazım her gün aynı saatte ve sabah ilk idrarla değil ilk idrar yapıp 2 saat önceden sıvı alımını bırakıp ikinci idrarla yapmanız gerekir daha doğru sonuç almanız için belki pik oldu geçti görmediniz belki de daha henüz pik yapmadı test yapmaya devam edin bence
*ÇatlamamasıRegl biter bitmez başladım şuan 8 gün var yani 19. gündeyim ve çok silik çıktı neredeyse yok gibi çizgi. Bu sonuçlar 16 ve 17. güne ait. Ama ilk idrarla yapiyodum hep bilmiyordum o şekilde devam ederim artık. Birden üç gün icinde çizgi çıkıp sonraki günlerde kaybolunca çatlama cizgisiydi de piki mi kacirdim acaba diye düşündüm. Çatlaması gibi bir şey olabilir mi? Tamamen bilmediğimden soruyorum
Yani çatlamaya görmen için önce pik görmen lazım ona emin bir şey söylemem doğru olmazRegl biter bitmez başladım şuan 8 gün var yani 19. gündeyim ve çok silik çıktı neredeyse yok gibi çizgi. Bu sonuçlar 16 ve 17. güne ait. Ama ilk idrarla yapiyodum hep bilmiyordum o şekilde devam ederim artık. Birden üç gün icinde çizgi çıkıp sonraki günlerde kaybolunca çatlama cizgisiydi de piki mi kacirdim acaba diye düşündüm. Çatlaması gibi bir şey olabilir mi? Tamamen bilmediğimden soruyorum
Canım pikten sonra silikleşme de vardı ama bu yine böyle çıkmaya başladı normal mi ?Canım benim hiç belli yani yumurtlama şak diye birden de olabiliyor silik çıkııpsen devam et adeti ne kadar
Canım pikten sonra silikleşme de vardı ama bu yine böyle çıkmaya başladı normal mi ?
Çok nadir de olsa 30gün oluyorum ama çoğunlukla 38canım. Eğer 30olırsam Haziran 14, 38olursam da Haziran 21 görünüyor. 31mayısta gördüğüm pikti ki o gün doktora gittim ultrasonda baktı yumurta oluşmuş 1gün öncesi değerlendirmemin iyi olduğunu bi dolu bi boş olarak devam etmeni söylemişti. 31mayıstaki piki baz alırsam 14 beklenen adet tarihi olur mantıken di miBazen iki kere yumurtlama olabiliyor adetime kaç gün var şimdi senin sen yine test yapmaya devam et koyuyor düğün günü değerlendir mutlaka nadir de olsa olabiliyor çünkü iki kere yumurtlama
Öyle gözüküyor ama tekrar yumurtluyor olabilirisin işte 4 ü testinde yine koyulaşma var yarın yine test yap at bakalımÇok nadir de olsa 30gün oluyorum ama çoğunlukla 38canım. Eğer 30olırsam Haziran 14, 38olursam da Haziran 21 görünüyor. 31mayısta gördüğüm pikti ki o gün doktora gittim ultrasonda baktı yumurta oluşmuş 1gün öncesi değerlendirmemin iyi olduğunu bi dolu bi boş olarak devam etmeni söylemişti. 31mayıstaki piki baz alırsam 14 beklenen adet tarihi olur mantıken di mi
T çizgisi C den hep daha silik çıktı yumurtlama ağrım da olmadı genelde kasığım ağırırdı. Var mı bu işin tüyosu adet bitiminden sonra başlayacağım inşaAllah hemennnÖyle gözüküyor ama tekrar yumurtluyor olabilirisin işte 4 ü testinde yine koyulaşma var yarın yine test yap at bakalım
Bu şekilde bugün adetimin 28. Günü normalde bugün olmam lazım ama döngüm uzadığı için 3 4 gün sonra bekliyorumBiz nerdeyse aynı yumurtlamışız canım. Kızlar adetime 3 gün var benim yine koyulaşmaya başladı baya 2 çizgide koyu gebelik var mıdır acaba 4 5 günde belli eder mi ki ovülasyonda
Adet bitiminden hemen sonra başladan çok daha iyi olur bazen adetin bittiği ertesi gün bile yumurtlama olabiliyor düzensizsse kesşn adet bitiminde başla kaçırmaC cansucancan kızlar selam bende kader ortağınızın gebelik istiyorum nasipse pkos var bende ama her ay adet görüyorum günleri şaşıyor tabii bu ay ovulasyon testine başladım ama adet bitiminden hemen sonra değil yumurtlama akıntısı gördüğümde başladım
Tamam canım bu ay öyle başlayalım bakalımAdet bitiminden hemen sonra başladan çok daha iyi olur bazen adetin bittiği ertesi gün bile yumurtlama olabiliyor düzensizsse kesşn adet bitiminde başla kaçırma
Canım t cden daha koyu yada aynı koyulukta olması lazım o zaman pik oluyo yani yumurtlama pik gördüğün gün mutlaka ilişki ertesi gün teste devam silikleşince çatlama oluyor pilten sonra gün aşırı bi gün ilişki bigün boş şeklinde değerlendir hayırlı haberle alırısn inşallahT çizgisi C den hep daha silik çıktı yumurtlama ağrım da olmadı genelde kasığım ağırırdı. Var mı bu işin tüyosu adet bitiminden sonra başlayacağım inşaAllah hemennn
Aminn hepimiz bu ay güzel haberler verelim birbimizie inşaAllahCanım t cden daha koyu yada aynı koyulukta olması lazım o zaman pik oluyo yani yumurtlama pik gördüğün gün mutlaka ilişki ertesi gün teste devam silikleşince çatlama oluyor pilten sonra gün aşırı bi gün ilişki bigün boş şeklinde değerlendir hayırlı haberle alırısn inşallah
Ya tekrar yumurtluuosun yada gebelik olabilir önceki koyuluk ne zaman oldu canım daha önceki yumurtlaman yani üzerinden 17 gün geçtiyse bi test yap bakalım ama ne olur be olmaz yumurtlamaysada kaçırma değerlendir koyu gördüysenBu şekilde bugün adetimin 28. Günü normalde bugün olmam lazım ama döngüm uzadığı için 3 4 gün sonra bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?