Ay hadi inşallahİnşallah canım bir de herkes bu ay rüyasında beni görmüş o yüzden hem çok sabırsızım hem heyecanlıyım hem umutlanmamaya çalışıyorum
O gazı verme o gazı verme ahahahahAy hadi inşallahhayırlara çıksın görenlerin rüyaları. Zaten bata az kaldı diyorsun erken gebelik testi de yapılabilir aslında ama
O gazı verme o gazı verme ahahahahYa daha erken bekleyelim biraz daha bence baya bir regl geçsin
benimde 1 düşüğüm oldu , tekrar yaşamaktan çok korkuyorumAmin inşallah canım hayırlısı ise nasip olsun hepimizeBilmiyorum ki yani gebe kalıyorum ama gelişim olmuyor bende tutunmuyor
O korku çok farklı bi şey anlayabiliyorum seni canım. Testlerin tahlillerin veya rahim filmin var mı canımbenimde 1 düşüğüm oldu , tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Yok bebeğim yumurtlama daha önce gerçekleşmedi şu an böyle hafif regl olacakmış gibi ağrım var ara ara batma şeklinde bakalım nolacakhaha canımsın. Ya işte 31inde benim gibi yumurtladıysan evet şu an daha kaç gün geçti bismillah ama belki ondan önce yumurtlama olduysa şayet
Ya işte mantıken şey mi. 31 inde yumurtlama ise 14-15 gün sonra adet. O zaman senin döngün de uzadı o zamanYok bebeğim yumurtlama daha önce gerçekleşmedi şu an böyle hafif regl olacakmış gibi ağrım var ara ara batma şeklinde bakalım nolacak
Ya yavrum biliyor musun aslında öyle bir şey yokmuş ki zaten ben hep adete yakın yumurtlayıp normal döngüm de adet oluyordum. 15 gün beklemem pazartesi salı kan veririm diye düşünüyorumYa işte mantıken şey mi. 31 inde yumurtlama ise 14-15 gün sonra adet. O zaman senin döngün de uzadı o zaman
Hadi ya bak bunu bilmiyordum ben.Ya yavrum biliyor musun aslında öyle bir şey yokmuş ki zaten ben hep adete yakın yumurtlayıp normal döngüm de adet oluyordum. 15 gün beklemem pazartesi salı kan veririm diye düşünüyorum
Evet gerçekten başta bende öyle sanıyordum sonra bir doktor söylemiş onunla ilgisi yok diye daha doğrusu illa 14 gün geçecek diye birşey yokHadi ya bak bunu bilmiyordum ben.
yok doktor 3 farklı ile görüştüm doktor ilk düşük için gerekli görmedi , ne genetik test ne film çok normal dediO korku çok farklı bi şey anlayabiliyorum seni canım. Testlerin tahlillerin veya rahim filmin var mı canım
Ama hep böyle söylüyorlar. Ben Cuma günü doktora gittiğimde doktorum da söyledi 14gün bekle demedi ama öyle söyler gibi baktı banaEvet gerçekten başta bende öyle sanıyordum sonra bir doktor söylemiş onunla ilgisi yok diye daha doğrusu illa 14 gün geçecek diye birşey yok
Evet canım genelde 2kayıptan sonra bakıyorlar. İlk düşük olması gayet normal vücut hazırlıyor ve sağlıksızmış öyle düşün hiç canını sıkma canım. Eğer hormonlarında veya döngünde sıkıntı yoksa Allah’ın izniyle yine gebelik olacakyok doktor 3 farklı ile görüştüm doktor ilk düşük için gerekli görmedi , ne genetik test ne film çok normal dedi
Regl döngüsü her şeyden etkilenebilir çünkü. Aslında erken öğrenmekte iyi değil biliyor musunAma hep böyle söylüyorlar. Ben Cuma günü doktora gittiğimde doktorum da söyledi 14gün bekle demedi ama öyle söyler gibi baktı bana
Bi sıkıntı varsa tedbir amaçlı erken öğrenmek iyi olabilir canımRegl döngüsü her şeyden etkilenebilir çünkü. Aslında erken öğrenmekte iyi değil biliyor musun
Bugğn baya silik valla senin diğerlerinide üst üste atıyosunsunya anlamadım diğerleri kurumuş Çünkü ondan koyu duruyor olabilir ilk 10 dkk önemliBenim böyle çıktı canım bugün de
10-15 dk içindeki halini çekiyorum canımBugğn baya silik valla senin diğerlerinide üst üste atıyosunsunya anlamadım diğerleri kurumuş Çünkü ondan koyu duruyor olabilir ilk 10 dkk önemli
Canım ben birgebeningünlüğü İnstagram sayfasından alıyordum hep memnundum ondan bu ay hem onu hem de innovita daha hassas test dediler onu da aldım. İnnovita epey hassasmış gerçektenKızlar ovulasyon testi için hangi markayı önerirsiniz
Canım yine koyu mu testin hayırlısıylaRegl döngüsü her şeyden etkilenebilir çünkü. Aslında erken öğrenmekte iyi değil biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?