Ovülasyon testi

İnşallah canım bir de herkes bu ay rüyasında beni görmüş o yüzden hem çok sabırsızım hem heyecanlıyım hem umutlanmamaya çalışıyorum
Ay hadi inşallah hayırlara çıksın görenlerin rüyaları. Zaten bata az kaldı diyorsun erken gebelik testi de yapılabilir aslında ama

O gazı verme o gazı verme ahahahah Ya daha erken bekleyelim biraz daha bence baya bir regl geçsin
haha canımsın. Ya işte 31inde benim gibi yumurtladıysan evet şu an daha kaç gün geçti bismillah ama belki ondan önce yumurtlama olduysa şayet

benimde 1 düşüğüm oldu , tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
O korku çok farklı bi şey anlayabiliyorum seni canım. Testlerin tahlillerin veya rahim filmin var mı canım

haha canımsın. Ya işte 31inde benim gibi yumurtladıysan evet şu an daha kaç gün geçti bismillah ama belki ondan önce yumurtlama olduysa şayet
Yok bebeğim yumurtlama daha önce gerçekleşmedi şu an böyle hafif regl olacakmış gibi ağrım var ara ara batma şeklinde bakalım nolacak

Yok bebeğim yumurtlama daha önce gerçekleşmedi şu an böyle hafif regl olacakmış gibi ağrım var ara ara batma şeklinde bakalım nolacak
Ya işte mantıken şey mi. 31 inde yumurtlama ise 14-15 gün sonra adet. O zaman senin döngün de uzadı o zaman

Ya işte mantıken şey mi. 31 inde yumurtlama ise 14-15 gün sonra adet. O zaman senin döngün de uzadı o zaman
Ya yavrum biliyor musun aslında öyle bir şey yokmuş ki zaten ben hep adete yakın yumurtlayıp normal döngüm de adet oluyordum. 15 gün beklemem pazartesi salı kan veririm diye düşünüyorum

Ya yavrum biliyor musun aslında öyle bir şey yokmuş ki zaten ben hep adete yakın yumurtlayıp normal döngüm de adet oluyordum. 15 gün beklemem pazartesi salı kan veririm diye düşünüyorum
Hadi ya bak bunu bilmiyordum ben.

Evet gerçekten başta bende öyle sanıyordum sonra bir doktor söylemiş onunla ilgisi yok diye daha doğrusu illa 14 gün geçecek diye birşey yok
Ama hep böyle söylüyorlar. Ben Cuma günü doktora gittiğimde doktorum da söyledi 14gün bekle demedi ama öyle söyler gibi baktı bana

yok doktor 3 farklı ile görüştüm doktor ilk düşük için gerekli görmedi , ne genetik test ne film çok normal dedi
Evet canım genelde 2kayıptan sonra bakıyorlar. İlk düşük olması gayet normal vücut hazırlıyor ve sağlıksızmış öyle düşün hiç canını sıkma canım. Eğer hormonlarında veya döngünde sıkıntı yoksa Allah’ın izniyle yine gebelik olacak

Bugğn baya silik valla senin diğerlerinide üst üste atıyosunsunya anlamadım diğerleri kurumuş Çünkü ondan koyu duruyor olabilir ilk 10 dkk önemli
10-15 dk içindeki halini çekiyorum canım

Kızlar ovulasyon testi için hangi markayı önerirsiniz
Canım ben birgebeningünlüğü İnstagram sayfasından alıyordum hep memnundum ondan bu ay hem onu hem de innovita daha hassas test dediler onu da aldım. İnnovita epey hassasmış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…