- 1 Aralık 2022
- 259
- 54
- 28
- 26
İnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdimAminn hepimiz bu ay güzel haberler verelim birbimizie inşaAllah
Kafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğimYa tekrar yumurtluuosun yada gebelik olabilir önceki koyuluk ne zaman oldu canım daha önceki yumurtlaman yani üzerinden 17 gün geçtiyse bi test yap bakalım ama ne olur be olmaz yumurtlamaysada kaçırma değerlendir koyu gördüysen
Daha çok yeni 1 hafta bekle bakalım insşlah güzel haber alırısın test yapıca yaz hangi testi kullanıyosun ovulasyondaKafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğim
Pik yaptığında resim varmı testlerinKafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğim
Canım pik hali ve sonrasındaki çatlaması ekliyorum.Pik yaptığında resim varmı testlerin
Hmm 31 ve 1 yumurtlma olmuş çatlama 2 hazirandamı yaptın testiCanım pik hali ve sonrasındaki çatlaması ekliyorum.
Bu arada senin 3 ü pik olİnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdim
Evet canım 2 siydiHmm 31 ve 1 yumurtlma olmuş çatlama 2 hazirandamı yaptın testi
3 4 hazranda yaptın mı test birde bu çektiğin resimler testten kaç dk sonra çektinBu arada senin 3 ü pik ol
Evet canım 2 siydi
Benim seninle hemen hemen aynı canım. Cuma pikti Cumartesi öğlen yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Ve şimdi o silikliğe göre hafif koyu çıkıyor. Senin adetine ne kadar var.Kafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğim
Bakalım canım hayırlısıÖyle gözüküyor ama tekrar yumurtluyor olabilirisin işte 4 ü testinde yine koyulaşma var yarın yine test yap at bakalım
Yaa evet 3ü pik 4ü çatlamış görünüyor canım. Hadi inşallah senden iyi haberler alırızİnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdim
Hadi bakalım güzel haberlerin olsun canımİnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdim
Evwt bende pkos var bakalım bugğn nasıl çıkıcam yapıcam bende 12 deYaa evet 3ü pik 4ü çatlamış görünüyor canım. Hadi inşallah senden iyi haberler alırızpkos mu var sende de?
İnşallah hepimize olsun güzel bi haberHadi bakalım güzel haberlerin olsun canım
Normal döngüme göre bugün ama artık döngüm uzadı korunmayı bırakınca takvime göre 2 3 gğn daha varBenim seninle hemen hemen aynı canım. Cuma pikti Cumartesi öğlen yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Ve şimdi o silikliğe göre hafif koyu çıkıyor. Senin adetine ne kadar var.
Benim böyle çıktı canım bugün deEvwt bende pkos var bakalım bugğn nasıl çıkıcam yapıcam bende 12 de
Yaptın mı canım bugün de nasıl dünkü gibi koyu mu veya silikleşti mi. Benim sanki silik düne göreNormal döngüme göre bugün ama artık döngüm uzadı korunmayı bırakınca takvime göre 2 3 gğn daha var
Birlikte bekleyelim test gününü canım bak atıyorum bugünde yaptımYaptın mı canım bugün de nasıl dünkü gibi koyu mu veya silikleşti mi. Benim sanki silik düne göre
Seninki hafif koyu yine canım. İnşallah gebelik vardır da ondan lh etkilemiştirBirlikte bekleyelim test gününü canım bak atıyorum bugünde yaptım
İnşallah canım bir de herkes bu ay rüyasında beni görmüş o yüzden hem çok sabırsızım hem heyecanlıyım hem umutlanmamaya çalışıyorumSeninki hafif koyu yine canım. İnşallah gebelik vardır da ondan lh etkilemiştirçok okudum burada gebeliğini böyle ovülasyon testlerinin koyuluğu ile öğrenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?