Ovülasyon testi

Aminn hepimiz bu ay güzel haberler verelim birbimizie inşaAllah
İnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdim

Eklentiler

• incollage_save.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7210.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7232.webp
    30 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7280.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7373.webp
    41 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7420.webp
    36 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7502.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7543.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7607.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 44
Kafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğim

Kafayı yicem ya cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı silikleşti şimdi tekrar koyulaştı e reglime de az zaman var kafamda çılgın sorular test yapsam çıkmaz bence ya 1 hafta bir bekleyeceğim
Daha çok yeni 1 hafta bekle bakalım insşlah güzel haber alırısın test yapıca yaz hangi testi kullanıyosun ovulasyonda

Bu arada senin 3 ü pik ol
Hmm 31 ve 1 yumurtlma olmuş çatlama 2 hazirandamı yaptın testi
Evet canım 2 siydi

Benim seninle hemen hemen aynı canım. Cuma pikti Cumartesi öğlen yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Ve şimdi o silikliğe göre hafif koyu çıkıyor. Senin adetine ne kadar var.

Öyle gözüküyor ama tekrar yumurtluyor olabilirisin işte 4 ü testinde yine koyulaşma var yarın yine test yap at bakalım
Bakalım canım hayırlısı Yapmaya devam ediyorum değerlendirme de 1dolu 1boş. Bakalım artık. 12de yapıp ilk 15 dk halini atacağım yine

Yaa evet 3ü pik 4ü çatlamış görünüyor canım. Hadi inşallah senden iyi haberler alırız pkos mu var sende de?

Hadi bakalım güzel haberlerin olsun canım

Benim seninle hemen hemen aynı canım. Cuma pikti Cumartesi öğlen yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Ve şimdi o silikliğe göre hafif koyu çıkıyor. Senin adetine ne kadar var.
Normal döngüme göre bugün ama artık döngüm uzadı korunmayı bırakınca takvime göre 2 3 gğn daha var

Eklentiler

• 63196A0E-4D41-47EB-B0D2-4F6371070C99.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 425D4DB5-C8D9-4CC5-8322-34D270FAB661.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Normal döngüme göre bugün ama artık döngüm uzadı korunmayı bırakınca takvime göre 2 3 gğn daha var
Yaptın mı canım bugün de nasıl dünkü gibi koyu mu veya silikleşti mi. Benim sanki silik düne göre

Birlikte bekleyelim test gününü canım bak atıyorum bugünde yaptım
Seninki hafif koyu yine canım. İnşallah gebelik vardır da ondan lh etkilemiştir çok okudum burada gebeliğini böyle ovülasyon testlerinin koyuluğu ile öğrenen

Seninki hafif koyu yine canım. İnşallah gebelik vardır da ondan lh etkilemiştir çok okudum burada gebeliğini böyle ovülasyon testlerinin koyuluğu ile öğrenen
İnşallah canım bir de herkes bu ay rüyasında beni görmüş o yüzden hem çok sabırsızım hem heyecanlıyım hem umutlanmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…