- Konu Sahibi Eylul lina
-
Bende her gün avuç avuç kabak cekirdeği yiyorum adetim 1 eylülde bitti cumartesi pazar da yumurtlama gördümAdet zamanınız ne zaman gerçekten etkiliyormuş bende baya kabak çekirdeği yedim hergün bir avuç ve yanında soda
Yaa hemen hemen aynı benimde 30unda bitti dün bugün yumurtlama var beraber bekleyelimBende her gün avuç avuç kabak cekirdeği yiyorum adetim 1 eylülde bitti cumartesi pazar da yumurtlama gördüm
Bende tekrar sipariş verdim geçen ay olmadı değerlendireememiştim ilk kullanılışımdı şimdi daha net takip ederim anlayamadığım için testler boşuna gitmiş olduBende her gün avuç avuç kabak cekirdeği yiyorum adetim 1 eylülde bitti cumartesi pazar da yumurtlama gördüm
Amin inşallah seninki silikleşti mi
Sağlık olsun denemeye devammBende tekrar sipariş verdim geçen ay olmadı değerlendireememiştim ilk kullanılışımdı şimdi daha net takip ederim anlayamadığım için testler boşuna gitmiş oldu
Foto varsa atar misin bide senin bat ne zamanEvet düne baka bir tık silik çıktı yarın yine yapıcam ama emin olmak için
Oluur insallah ikimizde pozitifi görürüz bu ayYaa hemen hemen aynı benimde 30unda bitti dün bugün yumurtlama var beraber bekleyelim
20 Eylül ben bu ay çok umutluyum çünkü tutturdum piki gerisi Allah’ın takdiriOluur insallah ikimizde pozitifi görürüz bu aybat ne zaman
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınızEvet düne baka bir tık silik çıktı yarın yine yapıcam ama emin olmak için
Pardon hamilelik sandımEvet düne baka bir tık silik çıktı yarın yine yapıcam ama emin olmak için
Benimde 21 eylül ben 2 yildır her ay piki yakalıyorum ama gebelik olmadı bi türlü sadece bi kimyasal oldu o kadar. Allah kucağımızı doldursun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla sen ne zaman test yapmayi düşünüyosun regl gecikmesini beklicek misin20 Eylül ben bu ay çok umutluyum çünkü tutturdum piki gerisi Allah’ın takdiri
sağlıkla sıhhatle olsun da gerisi önemli değil er ya da geç daha önce kaybettiğim için en önemlisi sağlık ve kolaylık
Şuan özel günümdeyim yavrum bekliyorum bitmesini sonra başlıycam ayın 7 sinde oldum , inşallah tuttururuz bu seferOluur insallah ikimizde pozitifi görürüz bu aybat ne zaman
Yaa hemen hemen aynı benimde 30unda bitti dün bugün yumurtlama var beraber bekleyelim
Foto varsa atar misin bide senin bat ne zaman
Canım senin 7 Eylül baya belirgin hatta bugünde belirgin daha çatlamamış olanilir25 agustos en sonn benim 22 veya 23 eylül gibi olurum aklım karıştı yaaa koyumu silikmi artık anlayamıyorum atim bi siz bakın
6 -7 eylül pik benjmki gibi ama 9 eylül de pik e yakin benimde kafam karıştı niye böyle oldu ki. Benim dün silikleşti bugün yapmadim yarin da yap en net sonucu yarin aliriz25 agustos en sonn benim 22 veya 23 eylül gibi olurum aklım karıştı yaaa koyumu silikmi artık anlayamıyorum atim bi siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?