Ovulasyon testi

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
54
5
611
İstanbul
Selam kızlar yumurtalamamın üzerinden 10 gün geçti bugün hafiften mide bulantım oldu elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı bu lh hormonu normalde böylemi çıkar yumurtlama olmadan bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_0074.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0072.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
bence var canımm nıye cıksın ki başka test var mııı onu yapsan. merak ettiğim benimde reglime 5 gün var ovulayon hep pozitiff

bence var canımm nıye cıksın ki başka test var mııı onu yapsan. merak ettiğim benimde reglime 5 gün var ovulayon hep pozitiff
Canım Yarına elimde laboquick olacak onunla yapcam belli olur onda var mı yok mu artık
Benimde pozitifti genel ama PCO dan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum ki normal test yaptın mı sen

Canım Yarına elimde laboquick olacak onunla yapcam belli olur onda var mı yok mu artık
Benimde pozitifti genel ama PCO dan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum ki normal test yaptın mı sen
yok canım ben ovulasyon üzerinden gidiyorum testlerimi sanad aileteyim bir bakabilir misin?

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2025-09-30 saat 12.56.54_9de2d8fd.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…