Selam kızlar yumurtalamamın üzerinden 10 gün geçti bugün hafiften mide bulantım oldu elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı bu lh hormonu normalde böylemi çıkar yumurtlama olmadan bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim
21 i lekelenme başladı 24 ü bitti canım tam olmadım adet 23 ude kan verdim <5 çıktı lekelenmem bitince adet olurum diye bekledim ara ara adet sancım oldu çünkü hala olmadım bugün de test yaptım böyle çıktı Pembe çizgi ama üst tarafı daha koyu oldu ilk dklarda çıktı var mı yok mu bilmiyorum şuan
Canım Yarına elimde laboquick olacak onunla yapcam belli olur onda var mı yok mu artık
Benimde pozitifti genel ama PCO dan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum ki normal test yaptın mı sen
Canım Yarına elimde laboquick olacak onunla yapcam belli olur onda var mı yok mu artık
Benimde pozitifti genel ama PCO dan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum ki normal test yaptın mı sen
Ben anlamıyorum ki pek canım bende adetten sonra baslicaktim ovulasyonla denemeye oda olmayınca bilmiyorum normalde nasıl çıkıyor daha önce kullanmadım bende