- 3 Şubat 2018
- 6.799
- 25.647
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Silik bile olmadığı için testte mi bozukluk var diye şüphelenmiştim teşekkür ederimmRegl başlangıcı itibariyle daha 10. Gündesiniz. Erkendir daha. 15.günlerde yakalarsınız piki.
Hanımlar 4 ekim adet başlangıcıydı 8 ekim akşamında regl tamamen bitti. 10 ekimden bu yana laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Burda açılan konularda fotolarda görüyorum silik çizgiler oluyor testlerde bende sanki hiçbir şey yok control çizgisi hariç. Acaba henüz erken mi yumurtalama için. Adet döngüm düzensizdir bazen 23 gün bazen 30 u bile bulur. Genelde 26 diyebilirim.
Hiç mi yok fotoğrafını paylaşabilir misinSilik bile olmadığı için testte mi bozukluk var diye şüphelenmiştim teşekkür ederimm
Akşam eve gidince atayım buraya fotosunu hatta bugünün testini de yapmış olurumHiç mi yok fotoğrafını paylaşabilir misin
Ben siliklik görüyorum siz aynı saatlerde yapmaya devam edinG Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün
Merhaba ben de aynı stresi yaşıyordum. Adetimin bitişi 3 ekimdi ve bundan 11 gün sonra bugün pik gördüm. Benim testlerim de bugüne kadar hep silikti. Sizin de daha gününüz vardır. Pik olunca belli oluyormuş.G Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün
Cok silik var. Bir anda pik oluyor siz devam edin bende 13-14.günlerde görüceksnzG Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün
Ay darısı başıma inşallah korktum valla pik i kaçırdım mı diye inşallah test doğru gösteriyodurMerhaba ben de aynı stresi yaşıyordum. Adetimin bitişi 3 ekimdi ve bundan 11 gün sonra bugün pik gördüm. Benim testlerim de bugüne kadar hep silikti. Sizin de daha gününüz vardır. Pik olunca belli oluyormuş.
Ovulasyon hesaplama sitelerine göre perşembe veya cuma pik olacak diyor sizin dediğiniz günler yaniCok silik var. Bir anda pik oluyor siz devam edin bende 13-14.günlerde görüceksnz
akıntınız nasıl şuan önce beyaz losyonumsu kremsi yapıdan daha ince kaygan bi yapıya dönüşüyor önce sonra 1-2 gün içinde pik oluyor benm geneldeOvulasyon hesaplama sitelerine göre perşembe veya cuma pik olacak diyor sizin dediğiniz günler yani
Şeffaf akıntı var ara ara bir de kasıklarda hafif ağrı var birkaç gündürakıntınız nasıl şuan önce beyaz losyonumsu kremsi yapıdan daha ince kaygan bi yapıya dönüşüyor önce sonra 1-2 gün içinde pik oluyor benm genelde
Ben de bu kaset testte çok silik goremiyordum başka bir ürün aldım onda daha iyi anladım koyulasmayiŞeffaf akıntı var ara ara bir de kasıklarda hafif ağrı var birkaç gündür
Hangi marka acaba ben de alayım iki markayı da denemiş olurum her günBen de bu kaset testte çok silik goremiyordum başka bir ürün aldım onda daha iyi anladım koyulasmayi
İnnovita ovulasyon testiydi adı canım onda daha net görebildim ben bu kasetlerle piki anlayamadım hiç olmadı nedense bendeHangi marka acaba ben de alayım iki markayı da denemiş olurum her gün
Sağ ol canım ben de alayım bugünİnnovita ovulasyon testiydi adı canım onda daha net görebildim ben bu kasetlerle piki anlayamadım hiç olmadı nedense bende
Ne demek rica ederim inşallah faydası olurSağ ol canım ben de alayım bugün
Eczaneye gittim ama o markanınkini bulamadım freely markası varmış onu aldım mecburen doğru sonuç verir mi acabaNe demek rica ederim inşallah faydası olur
Onu hiç bilmiyorum canım ben de trendyoldan aliyorum çünküEczaneye gittim ama o markanınkini bulamadım freely markası varmış onu aldım mecburen doğru sonuç verir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?