- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Hemde ne heyecan varyagebeliktede innovita strip test ten erken cıkaranını görmedim. İnternetten ovulasyon alırsan içinde hediyede cıkıyor 2 tane
Hemde ne heyecan varyagebeliktede innovita strip test ten erken cıkaranını görmedim. İnternetten ovulasyon alırsan içinde hediyede cıkıyor 2 tane
Bence gebelik var gibi duruyor benimkide böyleydi ama 15 ekimde çatladıysa 4 günde cıkması imkansız daha önce yumurtlama ihtimaliniz varmı?merhaba, 15 ekimde yumurtam çatladı bugün ovülasyonda yine pik gördüm ve gebelik testi yaptım sanki var gibi ? İlk kez bu testi kullanıyorum yanıltma olasılığı var mı
Pik gördünüzmü naptınız kaçıncı gündesnz14.00 civarı freely ve 18.00 civarı laboquick sonuçları
Laboquick te hep daha silik çıkıyor bilemiyorum 21.00 gibi tekrar mı yapsam
Öncesinde takip yapmadım, geçen ay regl bittiği gün yumurtlamıştım mesela ama bilemiyorum :/Bence gebelik var gibi duruyor benimkide böyleydi ama 15 ekimde çatladıysa 4 günde cıkması imkansız daha önce yumurtlama ihtimaliniz varmı?
14. ve 15. günüm pik oldu bugün 16. gün silikleşti.Pik gördünüzmü naptınız kaçıncı gündesnz
Döngünün kaçıncı günü bu testi yaptığınızdamerhaba, 15 ekimde yumurtam çatladı bugün ovülasyonda yine pik gördüm ve gebelik testi yaptım sanki var gibi ? İlk kez bu testi kullanıyorum yanıltma olasılığı var mı
Görsel yüklememişsinizGörseli bu sekilde
Çok nadirdir bazı aylar yumurtlama olmaz bende yaşadım bunu yumurtlama günü sancın oluyor mu ? Benim çok fena gaz sancısı olur zaten anlarım yumurtlama diye testte de aynı cıkar o yüzden sanılıyom sanırımAkşam 6-7 civarı yapıyorum normalde şimdi farklı marka ile de deneyeyim dedim freely ile yaptım yine göremedim regl biteli tam bir hafta oldu. Normalde adet döngüm erkendir bu arada.
Döngünün 14. ve 15. Günü pik oldu sonundaÇok nadirdir bazı aylar yumurtlama olmaz bende yaşadım bunu yumurtlama günü sancın oluyor mu ? Benim çok fena gaz sancısı olur zaten anlarım yumurtlama diye testte de aynı cıkar o yüzden sanılıyom sanırım
27. Günüm pik yok ağlayacamDöngünün 14. ve 15. Günü pik oldu sonunda
Tüm döngünün toplu fotosu var mı27. Günüm pik yok ağlayacam
Görsel yüklememişsiniz
Kız daha erken değil mii ? Benim 13 ünde ve 12sinde pik gördüm adete 7 gün kaldı bugün normal bir kaset test yaptıö ama maalesef tek bekliyorum bakalıömerhaba, 15 ekimde yumurtam çatladı bugün ovülasyonda yine pik gördüm ve gebelik testi yaptım sanki var gibi ? İlk kez bu testi kullanıyorum yanıltma olasılığı var mı
Görsel yüklememişsiniz
Görsel yüklememişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?