- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Biraz sabredin ben laboquicklede pik görmüştüm innovita ilede. Bence daha gününüz gelmediEczaneye gittim ama o markanınkini bulamadım freely markası varmış onu aldım mecburen doğru sonuç verir mi acaba
Akşam 6-7 civarı yapıyorum normalde şimdi farklı marka ile de deneyeyim dedim freely ile yaptım yine göremedim regl biteli tam bir hafta oldu. Normalde adet döngüm erkendir bu arada.Biraz sabredin ben laboquicklede pik görmüştüm innovita ilede. Bence daha gününüz gelmedi
Saat kaç gibi yapıyorsunuz?
Döngünün 14.günümü bugünAkşam 6-7 civarı yapıyorum normalde şimdi farklı marka ile de deneyeyim dedim freely ile yaptım yine göremedim regl biteli tam bir hafta oldu. Normalde adet döngüm erkendir bu arada.
4 ekimde regl başladı bugün 15 ekimDöngünün 14.günümü bugün
Regl bittiği günden beri yapıyormusunuz. Buarada bazı aylar yumurtlama olmayadabiliyor
Çiçeğim selamlar yapmaya devam et birden yükseliyor ve dikkat et su çok içmeden yap tezleri koyulaşmaya başlayınca günde 2 kere yap ben sana benimkileri atayım 5 Ekim adet oldum 9 Ekim bittim silik çıkıyordu su 3 gündür hafif koyuladma varHanımlar 4 ekim adet başlangıcıydı 8 ekim akşamında regl tamamen bitti. 10 ekimden bu yana laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Burda açılan konularda fotolarda görüyorum silik çizgiler oluyor testlerde bende sanki hiçbir şey yok control çizgisi hariç. Acaba henüz erken mi yumurtalama için veya testler mi bozuk. Adet döngüm düzensizdir bazen 23 gün bazen 30 u bile bulur. Genelde 26 diyebilirim.
@Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün
Canım döngün 26-30 gün dimi4 ekimde regl başladı bugün 15 ekim
Regl bittikten 2 gün sonra testlere başladım regl biter bitmez pik olamazdı değil mi
Yumurtlama olmazsa da regl olabiliyor muyuz
Ben geçen ay 16.gün görmüştüm ve smdi hamileyim4 ekimde regl başladı bugün 15 ekim
Regl bittikten 2 gün sonra testlere başladım regl biter bitmez pik olamazdı değil mi
Yumurtlama olmazsa da regl olabiliyor muyuz
Ayyy hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmBen geçen ay 16.gün görmüştüm ve smdi hamileyim
Koyulaşma var gibi. Bir anda pik olabilir ertesi güne hiç belli olmuyor gerçi o işler16.00 gibi freely markası
19.00 gibi laboquick markası
Sonuçlar bu şekilde bugün döngünün 12.günü umarım birkaç güne pik yakalarım
Koyulaşma var bence öncekilere göre benim de 15.gun pik oldu bu ay16.00 gibi freely markası
19.00 gibi laboquick markası
Sonuçlar bu şekilde bugün döngünün 12.günü umarım birkaç güne pik yakalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?