Ovulasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
1.026
287
53
28
Merhaba kızlar bu ay çift doz Klomen kullanmıştım 12. Günde 16 mm yumurtam vardı ertesi gün kayboldu yumurta geriledi yani bu döngü yumurtlamasız geçti Lh testi yapmaya devam ettim testler böyle çıkıyor hep neden olabilir sizce

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar bu ay çift doz Klomen kullanmıştım 12. Günde 16 mm yumurtam vardı ertesi gün kayboldu yumurta geriledi yani bu döngü yumurtlamasız geçti Lh testi yapmaya devam ettim testler böyle çıkıyor hep neden olabilir sizce
Bende yaptım ama ben nasıl birşey bilmiyorum

Cuma üsteki alttaki pazar

Eklentiler

• image-1761491497270.webp
    image-1761491497270.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım test yapmaya devam et pcosta geç yumurtlama olabiliyor adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyor silik olana kadar bu günleri degerlendirmelisin eğer hala devam ederse adet gectiginde test yaparsın belli olur gebelik varsa

Bana pik gibi geldi yumurtlama olmuş olabilir doktora gitme şansınız varsa gidin baktırın bence

Canım test yapmaya devam et pcosta geç yumurtlama olabiliyor adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyor silik olana kadar bu günleri degerlendirmelisin eğer hala devam ederse adet gectiginde test yaparsın belli olur gebelik varsa
Ay benim hep geç oluyor yumurtlama evet ama hangi bir günü değerlendireyim bilemedim 😂😂😂 doktor kontrol etti yumurta geri çekildi gelişmedi ama sabah yapıyorum pik gibi öğlen yapıyorum değil akşam yine aynı sinir etti

Büyüdüğünü anlarmiyim acaba teste güvenmem lazım mı ilk dega deniyorum
Valla bende bu ay ilk defa yaptım. Yapmaya devam edin. Havuc yiyin veya incir suyu yapın test ile de devam edin. Bakin benimkini atacağım.

Eklentiler

• IMG_2169.webp
    IMG_2169.webp
    155,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2224.webp
    IMG_2224.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
Ay benim hep geç oluyor yumurtlama evet ama hangi bir günü değerlendireyim bilemedim 😂😂😂 doktor kontrol etti yumurta geri çekildi gelişmedi ama sabah yapıyorum pik gibi öğlen yapıyorum değil akşam yine aynı sinir etti
C tam koyu olması lazım yada aynı koyulukta olması lazım sen bu şekilde gördüğün her günü de değerlendir canım çünkü bazen yumurtlama 5-6 gün bile sürebiliyor silik gördüğün günde değerlendir sonra bırak

Seninki
Seninki pik mi olmus ben bu pik nedir onuda bilmiyorum
Evet t çizgisi c çizgisinden daha koyu veya yakın bi renkte ise yumurta catlama aşamasında demekmiş 12 36 saat içinde catlarmis bunu da havuç ve incir suyu ile destekleyebilirsin. Ben 23 te hafif koyu görünce değerlendirdim. 24 te daha koyu oldu. Doktora sordum 24 25 26 sinda günde iki kez ilişki önerdi. 25 te de pikti yani catlmadi bugün de pik olsaydı havuç yiyecektim ama siliklesti yani catladi

Evet t çizgisi c çizgisinden daha koyu veya yakın bi renkte ise yumurta catlama aşamasında demekmiş 12 36 saat içinde catlarmis bunu da havuç ve incir suyu ile destekleyebilirsin. Ben 23 te hafif kötü görünce değerlendirdim. 24 te daha koyu oldu. Doktora sordum 24 25 26 sinda günde iki kez ilişki önerdi. 25 te de pikti yani catlmadi bugün de pik olsaydı havuç yiyecektim ama siliklesti yani catladi
Esinizdw sıkıntı var mı

Back
X