Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptım ama ben nasıl birşey bilmiyorumMerhaba kızlar bu ay çift doz Klomen kullanmıştım 12. Günde 16 mm yumurtam vardı ertesi gün kayboldu yumurta geriledi yani bu döngü yumurtlamasız geçti Lh testi yapmaya devam ettim testler böyle çıkıyor hep neden olabilir sizce
Benim hep böyle çıkıyor bilmiyorumCuma üsteki alttaki pazar
Normal şartlarda 6-7 gün var ama yumurtlama olmadığı için bilmiyorumAdete kaç gün var
Yumurta catlamak uzere. Üç dört gün daha yapin ve bugunu değerlendirin. Pikten 12 36 saat içinde yumurta catlar silikleşirse catlamis demektirCuma üsteki alttaki pazar
Bana pik gibi geldi yumurtlama olmuş olabilir doktora gitme şansınız varsa gidin baktırın benceMerhaba kızlar bu ay çift doz Klomen kullanmıştım 12. Günde 16 mm yumurtam vardı ertesi gün kayboldu yumurta geriledi yani bu döngü yumurtlamasız geçti Lh testi yapmaya devam ettim testler böyle çıkıyor hep neden olabilir sizce
Bende pcos var büyümüş müdür yumurtaYumurta catlamak uzere. Üç dört gün daha yapin ve bugunu değerlendirin. Pikten 12 36 saat içinde yumurta catlar silikleşirse catlamis demektir
Büyüdüğünü anlarmiyim acaba teste güvenmem lazım mı ilk dega deniyorumYumurta catlamak uzere. Üç dört gün daha yapin ve bugunu değerlendirin. Pikten 12 36 saat içinde yumurta catlar silikleşirse catlamis demektir
Ay benim hep geç oluyor yumurtlama evet ama hangi bir günü değerlendireyim bilemedimCanım test yapmaya devam et pcosta geç yumurtlama olabiliyor adetten 1 gün önce bile yumurtlama olabiliyor silik olana kadar bu günleri degerlendirmelisin eğer hala devam ederse adet gectiginde test yaparsın belli olur gebelik varsa

doktor kontrol etti yumurta geri çekildi gelişmedi ama sabah yapıyorum pik gibi öğlen yapıyorum değil akşam yine aynı sinir etti
 doktor kontrol etti yumurta geri çekildi gelişmedi ama sabah yapıyorum pik gibi öğlen yapıyorum değil akşam yine aynı sinir etti26. Gün olduğu için bakmaz diye düşünüyorum şuan yaBana pik gibi geldi yumurtlama olmuş olabilir doktora gitme şansınız varsa gidin baktırın bence
Valla bende bu ay ilk defa yaptım. Yapmaya devam edin. Havuc yiyin veya incir suyu yapın test ile de devam edin. Bakin benimkini atacağım.Büyüdüğünü anlarmiyim acaba teste güvenmem lazım mı ilk dega deniyorum
Seninki pik mi olmus ben bu pik nedir onuda bilmiyorumValla bende bu ay ilk defa yaptım. Yapmaya devam edin. Havuc yiyin veya incir suyu yapın test ile de devam edin. Bakin benimkini atacağım.
Özele gidin eğer durumunuz varsa orda bakarlar26. Gün olduğu için bakmaz diye düşünüyorum şuan ya
C tam koyu olması lazım yada aynı koyulukta olması lazım sen bu şekilde gördüğün her günü de değerlendir canım çünkü bazen yumurtlama 5-6 gün bile sürebiliyor silik gördüğün günde değerlendir sonra bırakAy benim hep geç oluyor yumurtlama evet ama hangi bir günü değerlendireyim bilemedimdoktor kontrol etti yumurta geri çekildi gelişmedi ama sabah yapıyorum pik gibi öğlen yapıyorum değil akşam yine aynı sinir etti
Evet t çizgisi c çizgisinden daha koyu veya yakın bi renkte ise yumurta catlama aşamasında demekmiş 12 36 saat içinde catlarmis bunu da havuç ve incir suyu ile destekleyebilirsin. Ben 23 te hafif koyu görünce değerlendirdim. 24 te daha koyu oldu. Doktora sordum 24 25 26 sinda günde iki kez ilişki önerdi. 25 te de pikti yani catlmadi bugün de pik olsaydı havuç yiyecektim ama siliklesti yani catladiSeninki
Seninki pik mi olmus ben bu pik nedir onuda bilmiyorum
Esinizdw sıkıntı var mıEvet t çizgisi c çizgisinden daha koyu veya yakın bi renkte ise yumurta catlama aşamasında demekmiş 12 36 saat içinde catlarmis bunu da havuç ve incir suyu ile destekleyebilirsin. Ben 23 te hafif kötü görünce değerlendirdim. 24 te daha koyu oldu. Doktora sordum 24 25 26 sinda günde iki kez ilişki önerdi. 25 te de pikti yani catlmadi bugün de pik olsaydı havuç yiyecektim ama siliklesti yani catladi
O görünmek istemedi doktora 6. Ayimiz daha deneyeli. Devlet 1 senenin sonunda dedi özel isterseniz yapalım dedi eşimde istemedi ben baktırdım kendimeEsinizdw sıkıntı var mı