• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

pepuk37

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
18
Kızlar slm bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım 12 günü gittim yumurtlama olmuş dedi hamile olabilirisn vajinal ultrason ile baktı ama eve geldim 3 gündür ovulasyon testim pozitif lh pik sizce bu normal mi kafayı yicem çatlama vs gerek duymadı ve bana yumurtlama olmadan önce 4 gün sonra gel duruma göre iğne yada hap vereceğim dedi gittim gerek kalmamış dedi ve şimdi pik olması tuhafıma gidiyor ister istemez kafaya takıyorum. Bilgisi olan var mı?

9 Aralık ama adetim düzensizdi kürtajdan sonra beni yoran durum doktor bana 23 Aralık'ta ulturason ile yumurtlama olmuş dedi ama ben 24 25 26 Aralık pik görüyorum

Eklentiler

• 1000030994.webp
    1000030994.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
9 Aralık ama adetim düzensizdi kürtajdan sonra beni yoran durum doktor bana 23 Aralık'ta ulturason ile yumurtlama olmuş dedi ama ben 24 25 26 Aralık pik görüyorum
Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Hamileyken ovü testi pozitif çıkanları duyduk burda ama bilemedim şimdi

Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Hamileyken ovü testi pozitif çıkanları duyduk burda ama bilemedim şimdi
Hamilelik için çok erken adete yakın olsaydı derdim ama doktor vajinal baktı adetin 15.gunu artık dedi adeti beklicez hamile olabilirsin de neden halen pik bu testi de şimdi yaptım

Eklentiler

• 1000031010.webp
    1000031010.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
Hamilelik için çok erken adete yakın olsaydı derdim ama doktor vajinal baktı adetin 15.gunu artık dedi adeti beklicez hamile olabilirsin de neden halen pik bu testi de şimdi yaptım
Bi tık silikleşmiş test çizgisi

Önceki gün dün bugüne ait testler tekrar doktora da gidemedim gel demedi diye şimdi aslında doktorun yumurtlama olmuş dediği gün aşırı akıntım vardı o gün çatlamış olabilir mi ki sabah bir daha test yapicam neden takıldım bu süreçte ilişki yordu sıkıldım artik 😓

Test çizgisi hafif silikte olsa artık olmuştur çatlama. Değerlendirdiniz mi bu günleri . Gerçekten her ay denemek aynı şeyleri aynı stres can sıkıcı bir durum

Akıntı biraz vücut ısısında yükselme karında hafif batma gibi belirtileri oluyor. Sperm daha uzun süre yaşıyor kadın vücudunda illa ki denk gelirler bence çok stres yapmayın stres hormonu salgılanmasın engelliyor

Test çizgisi hafif silikte olsa artık olmuştur çatlama. Değerlendirdiniz mi bu günleri . Gerçekten her ay denemek aynı şeyleri aynı stres can sıkıcı bir durum
Değerlendirdim canım ben 3 aylık hamileyken bebeklerimi kaybettim hiç aklımda yokken hamile kaldım sonra ben istiyorum olmuyor 😓

Akıntı biraz vücut ısısında yükselme karında hafif batma gibi belirtileri oluyor. Sperm daha uzun süre yaşıyor kadın vücudunda illa ki denk gelirler bence çok stres yapmayın stres hormonu salgılanmasın engelliyor
Haklısın ama elde olmuyor stresten uzak durmak düşünmemek

Olur inşallah Allah’ın izniyle yine sürpriz olsun 🌸 stres yapmayalım diyorum ama bende elimde ovülerle geziyorum 🙂

Onları görmedim ama çok özlüyorum belki saçmalıyorum ama his beni anne yaptı galiba
Mutlaka izi olacak . Sınanıyoruz imtihan oluyoruz sanırım. En güzel günlerin bekliyordur seni daha dur bakalım ❤️

Mutlaka izi olacak . Sınanıyoruz imtihan oluyoruz sanırım. En güzel günlerin bekliyordur seni daha dur bakalım ❤️
Hepimiz için öyle olsun çok dua ediyorum isteyen bekleyen herkese isim isim edemesemde genel ediyorum kabul olur inşallah ♥️

Back
X