• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Verimli bir gün cumartesi günü olsun sonrası kendini çok yorma hemen duş alma ilişki sonrası sırtınin altına yastık koy 20 dk bekle ve eşim hemen çekilmesini 20 kadar saysin öyle cekilsin rahat yazıyorum bunları bana doktor dedi sende ek bilgi olarak kalsın
Ah ah sabaha kadar kalkmıyorum kız. Adamıda tutuyorum beş dakka .

Kızlar benimde regl günüm 7 8 ocak bendede bu ay belirtiler güzel bizede nasip olur inşallah

Valla belirti konuşuruz canım napalım :) sende şu oldu bende bu oldu haberleşiriz
Ben gurbet geliniyim pek çevrem oluşmadı bir tek eltim var burda düşman başına onla da uyusmadim senin enerjin çok güzel geldi hayırlı haberler verelim inşallah

Ben gurbet geliniyim pek çevrem oluşmadı bir tek eltim var burda düşman başına onla da uyusmadim senin enerjin çok güzel geldi hayırlı haberler verelim inşallah
İnşallah canım. Bende hep uzaktan okuyordum buradaki forumları en sonunda dedim bende üye olayım daha yeniyim tam çözemedim :))

İnşallah canım. Bende hep uzaktan okuyordum buradaki forumları en sonunda dedim bende üye olayım daha yeniyim tam çözemedim :))
Burası farklı bir dünya okudukça neler varmış diosun güzel bir yer hoş geldin o zaman 🥰

Back
X