• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Benim yumurta ya çok büyümüyordu yada çatlamıyordu . Geçtiğimiz ay burda çörek otu tarçın ve bal karışımını dinledim yaptım birde hayıt ekstresi içtim beş altı kez falan ancadır. Perşembe günü 11. Günümdü 13 ve 16 mm yumurtamın olduğunu gördüm
Bu iyi değil mi gayet güzel büyümüş 3 gün içinde 20 22 olmuştur

Ümitliyim bu yüzden birde her geçen ayda şans daha da artıyor ya onu düşünüyorum

Bence sen de kaçırma bu günleri nolur nolmaz boş geçmemekte fayda var 😁

Bence sen de kaçırma bu günleri nolur nolmaz boş geçmemekte fayda var 😁
Ay ben bezdum da bezdum gece vardiasinda resmen 10 gündür ya gün aşırı ya hergun 🙈 olan olmuştur diye düşünüyorum 🤣

Ay ben bezdum da bezdum gece vardiasinda resmen 10 gündür ya gün aşırı ya hergun 🙈 olan olmuştur diye düşünüyorum 🤣
🤣 sonuç odaklı çalış bari süreyi uzatmadan yoksa bel bacak kalmadı valla bende de

🤣 sonuç odaklı çalış bari süreyi uzatmadan yoksa bel bacak kalmadı valla bende de
İnşallah olmuştur bence spermler beş güne kadar canlı kalma durumu beni umutlandırıyor şu yumurtlama olsun da yeter ki illa karşılaşırlar heralde 🙂

İnşallah olmuştur bence spermler beş güne kadar canlı kalma durumu beni umutlandırıyor şu yumurtlama olsun da yeter ki illa karşılaşırlar heralde 🙂
Bulurlar yolunu evet sağlıklı ise gelen arkadaşlar içeride biraz kaliolar 🙈🤣

Bulurlar yolunu evet sağlıklı ise gelen arkadaşlar içeride biraz kaliolar 🙈🤣
Milyonlarca içinden bi tanesi sağlamdır ben umutluyum bu aydan olcak bu iş. Valla trendyolda sürekli karşıma kız bebek elbiseleri çıkıyor ama nasıl tatlı ekledim hep favoriye birşey varmış gibi

senin yumurtlaman benden önce sen atlatmışsın benim randımanlı çalışmam lazım hele yarın
Verimli bir gün cumartesi günü olsun sonrası kendini çok yorma hemen duş alma ilişki sonrası sırtınin altına yastık koy 20 dk bekle ve eşim hemen çekilmesini 20 kadar saysin öyle cekilsin rahat yazıyorum bunları bana doktor dedi sende ek bilgi olarak kalsın

Milyonlarca içinden bi tanesi sağlamdır ben umutluyum bu aydan olcak bu iş. Valla trendyolda sürekli karşıma kız bebek elbiseleri çıkıyor ama nasıl tatlı ekledim hep favoriye birşey varmış gibi
Olacak olacak bende kız çok istiyorum ismi bile hazır 🥰

Back
X