I
ilaydaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilaydaa
-
yanlız ben bu günlerden bişey anlamadım
21 gün .......5 gün
22 gün .......6 gün
...vs
bunlar ne anlama geliyor
DIPtisdiptis bu ovulasyon testlerinden bende denemek istiyorum bugünde magazalarda gezerken bi parfüm yeri var orda gördüm icinde bes tane vardi tam nasil yapmamiz gerek adet bittikten sonra hangi gün yapmamiz gerek tam aciklama yapabilirsen cok sevinirim bende ilayda gibi ilk deneyimim olacak
slm kızlar benim adet siklusum 27 doğal olarak ovülasyon testini adetim den sayarak 11 gün yapmam gerekiyor.dün yaptım çünkü 11.gündü negatif çıktı bugün 12.gün yine negatif yumurtlamıyorum ben ya anlayamadım valla daha çok stres oldum......morelim çok bozuk kızlar bana biraz morel verin çok ihtiyacım var.....
aa dur canım yaaa.. keşke 9 .günden başlasaydın.. bende 27 günde bir oluyorum.. ben tahminimce 9.gün yumurtluyorum.. canım sen netteki hesaplayıclaar bakma herkesein farkklı ovülasyonu.. üzülme hemen belkide geç yumurtluyorsun bkide 14 16 olabilri.. üüzlmek için çok erkenn.. devam et bakmaya..
CANIM YAPTIM TESTİ BUGÜN HELE ŞÜKÜR POZİTİF ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM VALLA
kızlar dün yumurtlama günümdü benim ovülasyon testinde çıktı şimdi bugündemi ymurtlama günüm oluyor cevap yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?