ovülasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün yaptığım testte ilk defa bu kadar koyu bir silik çizgi gördüm:)))İnşallah önümüzdeki bir kaç günde ovülasyon gerçekleşir eğer çift çizgiyi yakalarsam; alıpta yarısını geçtiğimiz aylarda kullandığım preseed'i de kullanıcam.Son iki aydır öyle hiç düşünmeden beklemeden ilişki yaşadım. Ama maalesef geçen ayda ara lekelenmeler falan oldu yine verimli bir ay olmadı:)))) Bu ayda test-preseed falan onları denicem yine bakalım kısmet artık.

ya kizlar bende daha ayni silik cizgi cikiyor ya acaba yanlismi uyguluyorum ben bu testleri nasil uygulaniyor bunlar yazarmisiniz lütfen simdiden tesekkür ederim sizlere yardiminiz icin..

ya kizlar bende daha ayni silik cizgi cikiyor ya acaba yanlismi uyguluyorum ben bu testleri nasil uygulaniyor bunlar yazarmisiniz lütfen simdiden tesekkür ederim sizlere yardiminiz icin..

silik çizgi çıkıyorsa daha zamanı gelmemiş
çizgi ilk çıkan kadar koyu renkte cıkacak
benimde 15.gün çıktı koyu çizgi
adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok :çok üzgünüm:

silik çizgi çıkıyorsa daha zamanı gelmemiş
çizgi ilk çıkan kadar koyu renkte cıkacak
benimde 15.gün çıktı koyu çizgi
adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok :çok üzgünüm:

ya güzelim ben en son yaptigimda 18. gündü ve hala biri koyu digeri silik bir cizgi cikiyor,anlamadigim tahminimce ben 13 veya 14 . günde yumurtlama dönemim ve ben ayda düzenli olarak adet gören biriyim acaba testlermi güvenilir degil yoksa yanlismi uyguluyorum yada ben hic yumurtlamiyorum ... anlamadim bu isi ben:uhm::bbo:

dün aksam yaptığım testte de silik çizgi ama gitgide koyulaşıyor çizgiler:))Sevinc cim geç yumurtlayabilirsin, bu kadar kafaya takarsan hiç yumurtlayamayabilirsin. Çünkü ben iki ay önce denediğimde hiç iki çizgi yakalayamadım 10 gün kadar yapmıştım sonra yapamamıştım ama bu sefer daha erken koyu çizgiler görmeye başladım. ki geçen ay siklusum 42 gündü ya canım kafaya takma çalışmaya devam.Ayrıca ben gece yatmaya yakın yapıyorum testleri. Bana öyle önerdiler ve az sıvı tüketmeye çalış 3-4 saat idrarını tutmaya çalış o şekilde yap belki daha net sonuçlar alırsın.

kizlar fransada yasiyorum. dun doktora gittim ve ovulasyon testi kullandigimi soyledim
doktor oyle kotu tepki verdiki. duzenli adet goren kisi kesinlikle bu testlerden kulanmamali dedi
psikolojik olarak asla olmaz aklindan cikar ve kesinlikle bu testlerden alma kafanda ben bugun yumuurtladim hamile kalabilirim diye iliskiye giriyosun hepsini sil dedi.
bebek icin degil istedigin icin beraber ol dedi. istekli beraber olunca kanallarin aciliyo bebek oluyo dedi. ama obur turlu kanallarin acilmiyor dedi bilginize

vallahi ben test olmadan da denedim bu ay 4. ayım bundan önce de ne kafaya taktım ne başka birşey. Ama olmadı zaten Allah'a inanıyorum yumurtlama test falan hikaye verecekse rabbim ne zaman isterse. Ama insan yumurtladığından emin olmak istiyor öncelikle şahsen ben öyle oldum tamam ovülasyon akıntısı falan filan geliyor ama 4-5 aydır niye tutmuyor. En azından yumurtladığını bilmek bile güzel bir duygu. Yoksa bu olaya kasıp kalmak iyi birşey değil ben de katılıyorum size.

eeeeeeeeeeee kizlar ne var ne yok biseyler varmi grsmeyeli testleriniz nasil gidior sesiniz cikmadigina göre sizdede benim gibi bisey yok galiba hayirlisi olsun bazen yazin buraya biseyler vakit gecmior

kızlar mrb bende arkdaşımdan duydumbu teti sipariş ettim gelcek yarın falan
ama beni tkıldıgım ben pko luyum adetlerim 34 gunde bir oluyo birde glifor adlı ilacı kullanıyorum sizce donuçalımıyım birde bu tste adet bitşnce başlıyoruz dimi bittiği gun başlayım ben kesin olsun diyorum e dersiniz

mikroskobik ovülasyon testini duydunuz mu? Tükürükle yumurtlma dönemini takip ediyosunuz. Yani hem hamile kalmak için hem korunmak için kullanıyosunuz. Testlere çok para veren arkadaşlara tavsiye edeyim dedim. her ay ovülasyon testine onar yirmişer verene kadar 55-60 tl verip hayat boyu kullanılabilir. naçizane fikrim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…