ovülasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sabah benim halim olmuyor.uykum olduğu için kendimi veremiyorum ....buarada 2 gün üst üste ilişkiye girdik şimdi 1 gün ara verelim demi canım....spermimizin kalitesi yükselsn:)))))))sırnaşık şey

arkadaslar bende denemek istiorum ama nasil bisey böle biseyi daha yeni duydum ve burda okuyorumbisey sorcam bende ayin 21 den 21 ine oluyorum adetyani tam 1 ay sonra oluyorum düzenli olarak acaba ben ne zaman yapmam gerekli bu testi haaa bide bu testler bir defami kullaniliyor.ayni test aletini ikinci kez kullaniliyormu böle bilgi verirseniz sevinirim arkadaslarim yada kader ortaklarim ALLAH ÖNCE SIZE SONRADA BANA NASIP ETSIN GEBELIGI INSLH....

kızlar ben bu ay aldım bu testlerden bugün geldi hemen yaptım bugün 7. günüm çift çizgi çıktı diğeri kadar koyu olmasada silik bi çizgi değildi ona yakındı bakalım yapmaya devam edicem testleri ama bugünleri boş geçirmiycem:asigim:

Arkadaşlar ovulasyon testini iki aydor mutlaka denenmesi gerektiğini tavsiye ederim çünkü sonuç doğru çıkıyor.Hamile kalamadan iki çizgi görmek bile insanı umutlandırıyor..Gittigidiyorda hem fiyat uygun hemde adeti fazla adeti düzensiz olanlara önerilen ise adet bitiminde hemen başlanması
İnşallah bir gün herbirimiz hamile kalır

Arkadaşlar ovulasyon testini iki aydor mutlaka denenmesi gerektiğini tavsiye ederim çünkü sonuç doğru çıkıyor.Hamile kalamadan iki çizgi görmek bile insanı umutlandırıyor..Gittigidiyorda hem fiyat uygun hemde adeti fazla adeti düzensiz olanlara önerilen ise adet bitiminde hemen başlanması
İnşallah bir gün herbirimiz hamile kalıra.s.

bu ay ben de hem ısı takibi hem ovülasyon testi yapıcam. Bundan bir önceki ay niyetlendim yapmaya fakat sistit olduğum için ( devam edemedim. Bu ay Allah Kerim:)))

benim soruma kimse cevap vermemis ama caniniz sag olsun
öyle görünüoki herkesin derdi herkese yetior galiba...

ben dün akşamüstü test yaptım ikinci çizgide çıktı yani bugün ve yarın calışmaya devam öylemi

30 günde bir ise 14. gün başlıyorsun yapmaya
ama benimde 30 günde bir olmasına ragmen 12.çgün başladım yapmaya
15.gün çizgi ikinci çizgi çıktı

ya arkadasim banada doktor dediki galiba tahmin üzerine dedi bunu adetten 12.günü basla 1 gün arayla yapdediyani 1 gün ara vermek lazimmis bide bu testi deneyelim bakim nasil dogrumu 3 aylik deneme süreci verdi dr bana bakalim artik hayirlisi30 tane aldim bayada uygun bu testler ya ebay dehadi hayirlsi ....coooooooooookkkkk calismam gerek cooooooooookkk.......

30 günde bir ise 14. gün başlıyorsun yapmaya
ama benimde 30 günde bir olmasına ragmen 12.çgün başladım yapmaya
15.gün çizgi ikinci çizgi çıktı
canim sagol cvb in icin inslh nur topu gibi bir oglan veriri sana eheheheh kiz da olabilir yada bebegin varmiydisenin ? allah hayirlisini versin aslinda is cuukta felan degil allah isteyince her zaman verir ...bir biz istersek veriri allah isteme gücü versin arkadaslar...

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.6 aydır hamile kalamıyorum.bugün ovulasyon testi yapacağım umarım işe yarar.

Benim periyodum son dönemlerde kendini aştığı için (42 gün rekor:)) 10. gün yapmaya başladım.Çünkü bir de geçen ay ara kanama gibi birşey oldu. Bugün benden akıntı gelmeye başladı ama tam kıvamı değil henüz biraz katı . Test silik çizgi çıkıyor yapmaya başladığım günden beri. Ama inatla denemeye devam edicem bu ay .

valla kaldera bacim ben yapiorum yapiorum hep ayni cikior bugün 16.gün ama hala iki cizgi göremedim acaba ben yumutlamiyormuyum anlamadim normalde 13 14 . günlerde olmam gerek ama yok.ayin 21 den 21 ine oluyorum yani adetimde düzenli anlamadim ya bu isi ben ne zaman hamile kalacam ya bu testlerden uygulayipta hamile kalanlar varmi yok galiba hala yazmamis.....cvp bekliom

hamile kalan çok var ya başka konularda da okudum. Ama benim ilk yapmaya başladığım günden itibaren silik silik silik... Benim periyodum son iki aydır kafayı yediği için ben daha beklicem bakalım. Ekim ayında da tam akıntı geldi falan filan derken sistit olup devam edememiştim. Ya bir de diyorum buna şartlanmakta doğru değil sonuçta Allah'ın işi. Ama ben de yumurtlayıp yumurtlamadığmı merak ediyorum onun için bu ay denicem testleri kafaya koydum. Her ay benim yumurtlama akıntısı gelior ama kandırıyor mu beni acaba:))))

evet kaldera bendende gelior o akintilar canim,ama bilmiorum yumurtlama olup olmadigini daha önce dr gittim birseyin yok dedi ama dr farketmeme sansi varmi söylermisiniz.allah herkesin yardimcisi olsun

arkadaşlar ben şu gülen yüzlü olandan aldım bi arkadaşın tavsiyesi üzerine arkadaş 7 ay hamile kalamayınca almış ve kullandığı ay hamile kalmış.bunun fiyatı biraz fazla ama çizgilerle uğraşmıyosun silik falan diye.direk ya boş yuvarlak yada gülen yüz çıkıyor.gülen yüz çıkarsa yaptığın gün ve ertesi gün hamile kalabilirsin demekmiş.eğer imkanınız varsa bu kitlerle olmazsa bide ondan alın derim ben.bu ay aldım ben ama yumurtlama zamanım geçtiği için 22 ocakta yapıcam .inşallah faydası olur.

vallahi bu ay da göğüs hassasiyetim erken başladı anlamadım ya geçen ayda böyle oldu sonra ara lekelenme oldu((( Ay Allah'ım aklıma türlü türlü şeyler geliyor prolaktin yüksekliğimi var diyorum(Ama adet miktarımda azalma falan olmadı hem de bu düzensizlikler korunmayı bıraktıktan sonra başladı( Ben şu testleri bu ay bol bol yapıyım da ondan sonra önümüzdeki ay da doktora gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…