Hala t cizgisi koyu ise doktorun dediği gibi bugünü değerlendir ve birsey kafana takmaKızlar bugün doktora gittim az önce dedi ki yumurtan büyümüş çatlamış gibi duruyor ancak karın boşluğunda sıvı oluyor ya o yokmuş o yüzden sıvı emildiyse bence 48 saate yakın olmuştur sen yumurtlayalı dedi bu gün de ilişkiye gir sonra gerek yok dedi.
Kafama takılan birkaç şey oldu onları sorucam size;
1) ovulasyyon olalı 48 saat olduysa 3-4 gün önce t koyulaşması lazım değil miydi? Ben dün bugün koyu t gördüm bu nasıl oluyor sizce?
2)diyelim ki 48 saat oldu çatlayalı o zaman bugün ilişkinin ne anlamı oluyor ömrü 24 saat değil mi?
Kafam çok karıştı kızlar t akşam hala c den bile koyu elimde. Gebe de değilim. Acaba sıvı olmadan çatlama olur mu kaynaklardan ulaşamadım bilen var mı?
Değerlendirdim de sanırım yumurtanın çatlayıp içindekilerin çıkmaması durumu da varmış puff ne karman çorman işlerHala
Hala t cizgisi koyu ise doktorun dediği gibi bugünü değerlendir ve birsey kafana takma
Onu pek anlamadım dediğin gibi karışık durum zaman her şeyin ilacı diyelim hakkımızda hayırlısı olsunDeğerlendirdim de sanırım yumurtanın çatlayıp içindekilerin çıkmaması durumu da varmış puff ne karman çorman işler
Kizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde. dün ovulasyon testime göre çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa arayla mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarsken çift çizgi mi olması lazım ?
bekle canım sen elinden geleni yaptınKizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?
Eki Görüntüle 1686048
Kizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?
Eki Görüntüle 1686048
Benım adetim düzensiz oldugu icin 10. Gün başlamıştım normali adetten sonra 7-8 gün sonra galiba yani adet döngüne göre değişiyor prespektusunde de yazıyor tablo şeklinde göstermiş adet döngüsüne göre hangi gün başlanırMerhaaba kızlar nasılsınız sıze bır sorum olucam bu ovulasyon testını nezaaman kullanmaya baslıyorsunuz tam olrak
Benım adetim düzensiz oldugu icin 10. Gün başlamıştım normali adetten sonra 7-8 gün sonra galiba yani adet döngüne göre değişiyor prespektusunde de yazıyor tablo şeklinde göstermiş adet döngüsüne göre hangi gün başlanır
Benim adet olmadığım zamanlarda oluyordu ilaçla adet oluyorum ama yumurta yanlış hatırlamıyorsam 19. Gun çatladı ilk idrarınla yapma çok su içmeden yap ben genelde 2. İdrar ima yapıyordum testi öncesinde de 3 saat su icmiyordumKaç günde bir reglı oluyorsun? ben 30 günde bir reglı oluyorum ovulasyon testını reglımın ılkgununden sayarak 12 de testı yapmaya basladım.Ama tes negatif gösterıyor anlamadım
http://www.hamilemiyim.net/ovulasyon-testi.html
bu lınktede benım reglımden ıtobaren 16. günde yumurtladıgımı soyluyor ay hheryerde farklı sey yazıyor valla kafam karıstı benımde
Canım zaten testte de aynı saatlerde yapın diyor yanlış anlamadıysam seninkisi her ikisinde de sabahki pozitif sanırım?Kizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?
Eki Görüntüle 1686048
Aynen öyle çıktı. bugün 3 te yaptim silik ama. Folikül takibinde ebatlar birbirine yakın 2 folikül vardı. herhalde ikiside çatladı birer gün arayla. Başka bir yorum katamadim belki de öyle birsey yoktur bilmiyorum bende açıkçasıCanım zaten testte de aynı saatlerde yapın diyor yanlış anlamadıysam seninkisi her ikisinde de sabahki pozitif sanırım?
Hııımmm bende sabahları ılk ıdrarımlar yapıyordum sabah 7de yapıyordum saatde ıse baslıyorum oyızden erken yapıyordum.Testın acıklamasında da sabahları genelıkle net yanıt verdıgı yazıyordu :/ ben clearblu'yu kullanıyorum sız hangısını kulllandıınız?[/QUOTE laboquick marka kullanıyorum ben de de öyle yazıyordu buradan okuduğum kadarıyla da öyleydi
Canım benim de birkaç gün üst üste çift geldi çizgi o hormon halen kanda azalmamış demek kaç folülün çatladığını hatta çatlayıp çatlamadığını göstermiyor test sadece hormonun pik yaptığını yakında çatlama olma ihtimalini gösteriyor. kesin çatlayp çatlamadığını usg gösteriyor. kadın doğum takip yaparak görebiliyor. Hem çatlasa da içinden folükül çıkacak mı kısmı da önemli zor işimizAynen öyle çıktı. bugün 3 te yaptim silik ama. Folikül takibinde ebatlar birbirine yakın 2 folikül vardı. herhalde ikiside çatladı birer gün arayla. Başka bir yorum katamadim belki de öyle birsey yoktur bilmiyorum bende açıkçası
Sabah ilk idrarla yapılmaz ovulasyon testi, gebelik testi yapılır benim bildiğim.Hııımmm bende sabahları ılk ıdrarımlar yapıyordum sabah 7de yapıyordum saatde ıse baslıyorum oyızden erken yapıyordum.Testın acıklamasında da sabahları genelıkle net yanıt verdıgı yazıyordu :/ ben clearblu'yu kullanıyorum sız hangısını kulllandıınız?
AA demi bi de progesteronla belli oluyormus sanırım yumurta olup olmadığı folikülün.Canım benim de birkaç gün üst üste çift geldi çizgi o hormon halen kanda azalmamış demek kaç folülün çatladığını hatta çatlayıp çatlamadığını göstermiyor test sadece hormonun pik yaptığını yakında çatlama olma ihtimalini gösteriyor. kesin çatlayp çatlamadığını usg gösteriyor. kadın doğum takip yaparak görebiliyor. Hem çatlasa da içinden folükül çıkacak mı kısmı da önemli zor işimiz
Progesteron artışı çatlama olduğu lehine oluyor ama gene içinde döllenme kapasitesinde bir follükül varmıydı bilinemiyor diye biliyorum.AA demi bi de progesteronla belli oluyormus sanırım yumurta olup olmadığı folikülün.
Sabah ilk idrarla yapılmaz ovulasyon testi, gebelik testi yapılır benim bildiğim.
Laboquick kullanıyor çoğu kişi ben de başka marka kullandım tutarsız çıkınca laboquicke döndüm predictordü phallıydı ama yanlış sonuç verdi. Teyit ettim kan tahliliyle yanlış sonuç verdiğini de.
Canım o clearblue icin özel bir durum olabilir ama genel olarak denedigim farkli markalarda özellikle sabah ilk idrarla yapmayiniz yaziyorduarastırmalırıma gore kı bı cok yerde benım bıldıgım sekılde sabah ılk ıdrarla ovulasyon testı yapılır denılmekte ıstersen bu lınkten de okuyabılırsın
http://www.clearblueovulasyontesti.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?