Ovulasyon testi

Hala
Hala t cizgisi koyu ise doktorun dediği gibi bugünü değerlendir ve birsey kafana takma

Değerlendirdim de sanırım yumurtanın çatlayıp içindekilerin çıkmaması durumu da varmış puff ne karman çorman işler
Onu pek anlamadım dediğin gibi karışık durum zaman her şeyin ilacı diyelim hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?

Kizlar bu soruyu sorma nededim aşağıdaki resimde var bakar sizde bakar misiniz kafam karıştı. Her iki günde de öğlen 3 koyu akşam 10 silik. Normal mi bu ?
Eki Görüntüle 1686048

Bence de değerlendir ve bekle çünkü çok fazla etmenden etkileniyor bu testler. Bir de doktorun dediklerinden sonra benim iyice kafam karıştı acaba her zaman doğruyu gösteriyor mu diye

Merhaaba kızlar nasılsınız sıze bır sorum olucam bu ovulasyon testını nezaaman kullanmaya baslıyorsunuz tam olrak

Merhaaba kızlar nasılsınız sıze bır sorum olucam bu ovulasyon testını nezaaman kullanmaya baslıyorsunuz tam olrak
Benım adetim düzensiz oldugu icin 10. Gün başlamıştım normali adetten sonra 7-8 gün sonra galiba yani adet döngüne göre değişiyor prespektusunde de yazıyor tablo şeklinde göstermiş adet döngüsüne göre hangi gün başlanır

Kaç günde bir reglı oluyorsun? ben 30 günde bir reglı oluyorum ovulasyon testını reglımın ılkgununden sayarak 12 de testı yapmaya basladım.Ama tes negatif gösterıyor anlamadım

http://www.hamilemiyim.net/ovulasyon-testi.html

bu lınktede benım reglımden ıtobaren 16. günde yumurtladıgımı soyluyor ay hheryerde farklı sey yazıyor valla kafam karıstı benımde

Benim adet olmadığım zamanlarda oluyordu ilaçla adet oluyorum ama yumurta yanlış hatırlamıyorsam 19. Gun çatladı ilk idrarınla yapma çok su içmeden yap ben genelde 2. İdrar ima yapıyordum testi öncesinde de 3 saat su icmiyordum

Hııımmm bende sabahları ılk ıdrarımlar yapıyordum sabah 7de yapıyordum saatde ıse baslıyorum oyızden erken yapıyordum.Testın acıklamasında da sabahları genelıkle net yanıt verdıgı yazıyordu :/ ben clearblu'yu kullanıyorum sız hangısını kulllandıınız?

Canım zaten testte de aynı saatlerde yapın diyor yanlış anlamadıysam seninkisi her ikisinde de sabahki pozitif sanırım?
Aynen öyle çıktı. bugün 3 te yaptim silik ama. Folikül takibinde ebatlar birbirine yakın 2 folikül vardı. herhalde ikiside çatladı birer gün arayla. Başka bir yorum katamadim belki de öyle birsey yoktur bilmiyorum bende açıkçası

Canım benim de birkaç gün üst üste çift geldi çizgi o hormon halen kanda azalmamış demek kaç folülün çatladığını hatta çatlayıp çatlamadığını göstermiyor test sadece hormonun pik yaptığını yakında çatlama olma ihtimalini gösteriyor. kesin çatlayp çatlamadığını usg gösteriyor. kadın doğum takip yaparak görebiliyor. Hem çatlasa da içinden folükül çıkacak mı kısmı da önemli zor işimiz

Sabah ilk idrarla yapılmaz ovulasyon testi, gebelik testi yapılır benim bildiğim.
Laboquick kullanıyor çoğu kişi ben de başka marka kullandım tutarsız çıkınca laboquicke döndüm predictordü phallıydı ama yanlış sonuç verdi. Teyit ettim kan tahliliyle yanlış sonuç verdiğini de.

AA demi bi de progesteronla belli oluyormus sanırım yumurta olup olmadığı folikülün.

AA demi bi de progesteronla belli oluyormus sanırım yumurta olup olmadığı folikülün.
Progesteron artışı çatlama olduğu lehine oluyor ama gene içinde döllenme kapasitesinde bir follükül varmıydı bilinemiyor diye biliyorum.

arastırmalırıma gore kı bı cok yerde benım bıldıgım sekılde sabah ılk ıdrarla ovulasyon testı yapılır denılmekte ıstersen bu lınkten de okuyabılırsın

http://www.clearblueovulasyontesti.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…