Ovulasyon testi

Kızlar merhaba tekrar... Bir sorum daha olacak... Ya bu ovulasyon testinde en koyu yakaladıktan sonra, kaç gün böyle koyu çıkmaya devam ediyo? Benim en koyuyu yakaladığım günden beri bugün 7. gün hala koyu... Bi 3. günde silikleşti...

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 82
Günlerdir koyu çıkınca hamilesin diyorlar genelde hamilelik testi yaptın mi ?

Banada öyle geldi bu kadar ard arda köyü çıkması normal değil ilk idrarınla mi yapıyorsun ondan da olabilir

Hayır canlarım, ilk idrarla değil. Özellikle zaten ona dikkat ediyorum. Aynı zamanlarda yapmaya çalışıyorum. 1,5 ay önce düşük yaptığım için doktor kontrolüm vardı Çarşamba günü. Orda kan testi yaptırdım. 0,115 çıktı, yani negatif. Ama anlamış değilim. Bugün 8. gün oldu hala aynı... İnşallah yeni gebelik olmuştur, ondan düşük çıkmıştır... Sizde dua edin kızlar, Allah isteyen herkese, bana da nasip etsin... İşte kızlar, bugünkü testim de böyle...

Eklentiler

• image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 76
hamileleri tebrik ediyorum arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah
benim test birden silik oldu.@Buket_ymnY ben de hamile olduğunu düşünmüştüm ama kan negatif diyorsun.
offf bu işler çok karışıkmış yaaa.

ilk baştaki c deyu diğerlerinde t belirgin olsa da t den koyu değil gibi sanki

Evet, bende çok karışığım... Bi yanım ümitleniyor, bir yanım ümitleneceğim hiç birşey yok diyor... Allah bize yardım etsin, göbüşümüz dolsun, elimiz boş kalmasın inşallah...

ilk baştaki c deyu diğerlerinde t belirgin olsa da t den koyu değil gibi sanki

Yok sadece 1. testte daha koyu... Diğerleri t den silik, evet... Ama kaç gündür aynı koyulukta nerdeyse... Kaç gün böyle olur ki en fazla? Ya da kan testi verdiğimde yeni olmuş olabilir mi? Ondan bugüne kadar hala böyle olmuş olabilir mi diye aklımı kurcalıyor... Kafamda deli sorular...

Evet, bende çok karışığım... Bi yanım ümitleniyor, bir yanım ümitleneceğim hiç birşey yok diyor... Allah bize yardım etsin, göbüşümüz dolsun, elimiz boş kalmasın inşallah...
aminn..
ümitlenmemek en iyisi ama ben her ay hiç umudum yok desem de kırmızı kartı yiyince içten içe çok ümitlendiğimi fark ediyorum.

Mrb arkadaslar.14a dan 4 gun oncesi iliski olmadi. 14a günü yani çift cizginin oldugu aksam, ertesi gun sabah aksam ve diger ertesi gun sabah iliski oldu.. suan adetime 7 gun var. Erken gebelik testi yaptim cikmadi. Sizce erken mi yaptim.

Eklentiler

• 20151109_112708.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu testi yaptıktan sonra üzerine 48 saat ekle ovulasyon o arada olmuş say üzerine en az 7-8 daha ekle o zaman bir sonuç alma şansın var en erken bence. Yine de negate ifse de testi gene de tekrar etmelisin benc

Bu testi yaptıktan sonra üzerine 48 saat ekle ovulasyon o arada olmuş say üzerine en az 7-8 daha ekle o zaman bir sonuç alma şansın var en erken bence. Yine de negate ifse de testi gene de tekrar etmelisin benc
bu ovulasyon testi yapilali 6 gün oldu. O zanan daha cok erken sanirim gebelik testi icin

tesekkur ederım canım bende ıyıyım : ) Biraz pazartesı sendromu yasam da güzel geçiyor. Sabah test yaptım ben de bugun en yüksek doğurganlık günümeymişim bu ay sonunu bende heyecanla beklıyorum.

Canım hangı markanın erken gebelık testını kullanıyorsun? buarada normalde senin Bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…