ben dijital diye çok kullanılır diye düşünmüştüm.içinde 10 tane test var canm
ben dijital diye çok kullanılır diye düşünmüştüm.
Hamileyimmmmmmm
Ya tebrikler :) Darısı bizlerin başındaHamileyimmmmmmm
Teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıklaYa tebrikler :) Darısı bizlerin başında
Günlerdir koyu çıkınca hamilesin diyorlar genelde hamilelik testi yaptın mi ?Kızlar merhaba tekrar... Bir sorum daha olacak... Ya bu ovulasyon testinde en koyu yakaladıktan sonra, kaç gün böyle koyu çıkmaya devam ediyo? Benim en koyuyu yakaladığım günden beri bugün 7. gün hala koyu... Bi 3. günde silikleşti...
ilk baştaki c deyu diğerlerinde t belirgin olsa da t den koyu değil gibi sankiKızlar merhaba tekrar... Bir sorum daha olacak... Ya bu ovulasyon testinde en koyu yakaladıktan sonra, kaç gün böyle koyu çıkmaya devam ediyo? Benim en koyuyu yakaladığım günden beri bugün 7. gün hala koyu... Bi 3. günde silikleşti...
hamileleri tebrik ediyorum arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah
benim test birden silik oldu.@Buket_ymnY ben de hamile olduğunu düşünmüştüm ama kan negatif diyorsun.
offf bu işler çok karışıkmış yaaa.
ilk baştaki c deyu diğerlerinde t belirgin olsa da t den koyu değil gibi sanki
aminn..Evet, bende çok karışığım... Bi yanım ümitleniyor, bir yanım ümitleneceğim hiç birşey yok diyor... Allah bize yardım etsin, göbüşümüz dolsun, elimiz boş kalmasın inşallah...
bu ovulasyon testi yapilali 6 gün oldu. O zanan daha cok erken sanirim gebelik testi icinBu testi yaptıktan sonra üzerine 48 saat ekle ovulasyon o arada olmuş say üzerine en az 7-8 daha ekle o zaman bir sonuç alma şansın var en erken bence. Yine de negate ifse de testi gene de tekrar etmelisin benc
Selam canım heyecanlı bekleyişe devam bugün kargom geldi erken gebelik testlerim bakalım birkaç güne belli olur herhalde sen nasılsın nasıl gidiyor?Günaydınn kızlar nasılsınız gününüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?