http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html?m=1arastırmalırıma gore kı bı cok yerde benım bıldıgım sekılde sabah ılk ıdrarla ovulasyon testı yapılır denılmekte ıstersen bu lınkten de okuyabılırsın
http://www.clearblueovulasyontesti.com/
Canım kan verdin mi ?Tam da bugün adet günüm canım yarın idrar testi yapim diyorum ama derler ya ovulasyon testi de belli eder diye onu yaptım sımdı çift çizgi çıktı hayırlısı kan vermek için cumayi bekliyorum neredeyse bir haftadır idrar testi yapıp duruyorum 4 tane yaptım silik cizgi çıktı
Şimdi gidiyorum vermeye yoldayim çok heyecanlıyımCanım kan verdin mi ?
3 gün geçmeyle ultrasondan gozukmez dedi yinede baktık gozukmedi kanı bekliyoruz çok heyecanlıyımİnşallah hayırlı haberler bekiyoruz herkesden bakalım hayırlısı inşallah
ovilasyon testini çok beğendim canım yaa gülümsüyo filan :)Günaydın kızlar,
Okudum şimdi dediğim gibi bir cok yerde farklı bilgi var benım de okuduğum forumlarda ve kullandığım testın ıcınde dhep sabah kullanın yazıyordu ve de kullandıgım ovulasyon testı de sabah dedıgı ıcın ben bu sekılde kullandım.Umarım hepimizn sonucları doğrudur ve bu ay güzel haberler alşırız :) Ben bugun testte gülen surat gordum ve cokmutluyum yumurtlama donemıne gırdım
B hcg 1000'in üzerindeyse vajinal usg de ancak görülebiliyor canım yani görünmemesi normal ama artık adetinde gecikti ne zamana çıkıyor orda kan tahlili?3 gün geçmeyle ultrasondan gozukmez dedi yinede baktık gozukmedi kanı bekliyoruz çok heyecanlıyım
316.3 doktoru bekliyoruz 3 gün geçtiB hcg 1000'in üzerindeyse vajinal usg de ancak görülebiliyor canım yani görünmemesi normal ama artık adetinde gecikti ne zamana çıkıyor orda kan tahlili?
ovilasyon testini çok beğendim canım yaa gülümsüyo filan :)
316.3 doktoru bekliyoruz 3 gün geçti
HamileyimmmmmmmB hcg 1000'in üzerindeyse vajinal usg de ancak görülebiliyor canım yani görünmemesi normal ama artık adetinde gecikti ne zamana çıkıyor orda kan tahlili?
canım tebrikler, 2 gün sonra testi tekrarla 2 katına çıkarsa süper gebesin canım316.3 doktoru bekliyoruz 3 gün geçti
Şimdi yaptırdım hamileyimKan testını ne zaman yaptırcaksın?
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahŞimdi yaptırdım hamileyim
Şimdi yaptırdım hamileyim
kaç kere kullanılıyor?Bende cok sevdım ınsana gercekten mutluluk verıyor sabah gulumseyen suratı gorunce hamıle kalmıs gıbı mutlu oldum :)
Kullanmak ıstersen clearblue dijital ovulasyon testi
Çooook teşekkür ederim canım çoook teşekkür ederim İNŞALLAHAllah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Çooook teşekkür ederim canım çoook teşekkür ederim İNŞALLAHAy cok sevındım senın adına cok mutlu oldum ne güzel bir haberAllah insallah hayırlısıyla bebğini eline ealdığın günüde gösterir :)
kaç kere kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?