- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Kızlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağım iki çizgi çıkınca 24 saat içinde ilişki yazıyor ama bu ikinci çizgi silik çıkınca mi yoksa belirgin olunca mi ilişki olmali
Yaedimci olur musunuz banaKizlar bende denemek istiyorum bu ay ama hangi markayi alsam diye dusunuyorum
Canım bu ay ben laboquick aldım netten okudum herkes memmunYaedimci olur musunuz bana
Bence negatif çünkü T daha belirgin olması yada Eşit koyulukta Olmalı denemeye devam etKızlar sizce bu negatif mi pozitif mi
Teşekkür ederim zaten takvime göre daha 5 gün var ovulasyona ama erken olursa diye her çizgide acaba pozitif mi diye panikliyorumBence negatif çünkü T daha belirgin olması yada Eşit koyulukta Olmalı denemeye devam et
Bende bu ay denedim ama hiç bişi anlamadım hiç ikisi de koyulaşmadı inşallah sen yakalarsın canım..bu arada kafaya takma hiç tutar mı tutmaz mı diye kafaya takmadığın zaman tutuyormuşTeşekkür ederim zaten takvime göre daha 5 gün var ovulasyona ama erken olursa diye her çizgide acaba pozitif mi diye panikliyorum
İnşallah canım allahım bizede nasip eder inşallahBende bu ay denedim ama hiç bişi anlamadım hiç ikisi de koyulaşmadı inşallah sen yakalarsın canım..bu arada kafaya takma hiç tutar mı tutmaz mı diye kafaya takmadığın zaman tutuyormuş
Canım bu ay ben laboquick aldım netten okudum herkes memmun
Senin ilk bebek mi olacakİnşallah canım allahım bizede nasip eder inşallah
Evet canım 5 aydır deniyoruz ama sonuç yok bu ay bi his var içimde olacak gibi inşallah olurİnşallah senin ilk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?