ovulasyon testi

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Kızlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağım iki çizgi çıkınca 24 saat içinde ilişki yazıyor ama bu ikinci çizgi silik çıkınca mi yoksa belirgin olunca mi ilişki olmali

Kızlar bu ay laboquick marka ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağım iki çizgi çıkınca 24 saat içinde ilişki yazıyor ama bu ikinci çizgi silik çıkınca mi yoksa belirgin olunca mi ilişki olmali

Çift çizgi çıktıktan sonra silikleşme başlayınca çatlama başlamış demektir. O zaman ilişki olması lazım.
Ovülasyon testini gün içindeki idrarla yapacaksın, sabah idrarı yanıltıcı olur ilk kez kullanıyormuşsun belki atlamışsındır bu bilgiyi diye hatırlatmak istedim.

En garantisi çift çizgi günü, silikleşme günü boş geçmeyecek şekilde 2-3 gün üst üste ilişki bence.

Mrb hanımlar,
Aklım bulanık okadar konsantre oluyorum ki ovulasyon testlere ( Laboquik) bu posetief mı negatief mı bile anlamıyorum artık siz yorum yaparak yardımcı olurmusnuz lütfen?

İlk başladığımda C koyu ve T belli belirsizdi ve şimdi koyulaşdı C kadar koyu değil ama C den biraz açık renkli

Mrb hanımlar,

Bana yardımcı olurmusunuz? Ben laboquik ovulasyon testi kulanıyorum ilk başda C koyu ve T belli belirsiz di. Ve şimdi 14 gün kullanıyorum ve büğün C koyu ve T hemen hemen aynı ama C den koyu değil acaba posetief mı negatief mı? Ayıramıyorum artık okadar kafamı bozdum bu şimdi posetief mı negatief mı resimde ki?

Kizlar bende denemek istiyorum bu ay ama hangi markayi alsam diye dusunuyorum

Kızlar sizce bu negatif mi pozitif mi

Eklentiler

• P_20160314_205324_1_p.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 173
Teşekkür ederim zaten takvime göre daha 5 gün var ovulasyona ama erken olursa diye her çizgide acaba pozitif mi diye panikliyorum
Bende bu ay denedim ama hiç bişi anlamadım hiç ikisi de koyulaşmadı inşallah sen yakalarsın canım..bu arada kafaya takma hiç tutar mı tutmaz mı diye kafaya takmadığın zaman tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…