- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
İnşallah bu ay herkesin gönlünden geçeni Rabbim nasip eder emeklerimiz Boşa çıkmasın inşallah
Tahmini 20 yada 21 Mart..bu ay olmazsa doktora gidicem artıkİnşallah canım senin bat ne zaman yakin mi
Ben gittim canım ya 6 ay 1 yıl olmaması normal diyo sadece folikasit verdiTahmini 20 yada 21 Mart..bu ay olmazsa doktora gidicem artık
Ben daha önce hormon baktırdım yumurtalıkların tembelliğe müsait dedi bende bi daha gitmedim eğer ki bişi varsa erkenden tespit edilir ve tedaviye başlarım diye düşünüyorum artık herkesin bebek yok mu demesinden çok sıkıldımBen gittim canım ya 6 ay 1 yıl olmaması normal diyo sadece folikasit verdi
İnsanlar çok acımasız belki benim çocuğum olmuyo niye didikliyosun artık ben istemiyoruz diyorum gerçi bu seferde isteyin isteyin diyolar. Sen ne kadarlik evlisinBen daha önce hormon baktırdım yumurtalıkların tembelliğe müsait dedi bende bi daha gitmedim eğer ki bişi varsa erkenden tespit edilir ve tedaviye başlarım diye düşünüyorum artık herkesin bebek yok mu demesinden çok sıkıldım
İşin komik tarafı sanki çocuğun olmuyor muamelesi yapıyorlar :) bu da insanın psikolojisi bozuluyor ve Kafayı taktığın için olmuyor belki de ..7 aylık Evliyim 4 aydır istiyoruz..sen ?İnsanlar çok acımasız belki benim çocuğum olmuyo niye didikliyosun artık ben istemiyoruz diyorum gerçi bu seferde isteyin isteyin diyolar. Sen ne kadarlik evlisin
Ayni bende canım ağustosta evlendim 7 ay bitecekİşin komik tarafı sanki çocuğun olmuyor muamelesi yapıyorlar :) bu da insanın psikolojisi bozuluyor ve Kafayı taktığın için olmuyor belki de ..7 aylık Evliyim 4 aydır istiyoruz..sen ?
Hadi inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz gelsin nazlanmasınlar artık :)Ayni bende canım ağustosta evlendim 7 ay bitecek
İşin komik tarafı sanki çocuğun olmuyor muamelesi yapıyorlar :) bu da insanın psikolojisi bozuluyor ve Kafayı taktığın için olmuyor belki de ..7 aylık Evliyim 4 aydır istiyoruz..sen ?
Ay inşallah canım ya şuan gün aşırı ilişki devam bide ovulasyon testi kullanıyorum artık elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kaldı allahım ne zaman nasip ederseHadi inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz gelsin nazlanmasınlar artık :)
Aynen canım ama kimseye anlatamıyorsun işte klasik kadın muhabbetleri ilk bebek olunca hemen 1 ay sonrada 2.ne zaman derler :)Daha 1 yıl bile olmamış
İnsanları anlmk zor.
Yok yani onlara neyse belki istemiyorlar
Belki olmuyor.
Doğunca sanki onlar bakacaklar
Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi nasip tabi ki Rabbim ol derse olurAy inşallah canım ya şuan gün aşırı ilişki devam bide ovulasyon testi kullanıyorum artık elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kaldı allahım ne zaman nasip ederse
Aynen canım ama kimseye anlatamıyorsun işte klasik kadın muhabbetleri ilk bebek olunca hemen 1 ay sonrada 2.ne zaman derler :)
Kızlar inşallah kalkabilirsem sabah namazında duamdasınız
Burda iletişimde kalalım kızlar inşallah bu ay bizim ayımız olacakAllah Razı olsun dualarımız Müşterek.. :) inşallah en kısa zamanda hamilelik haberimizi de birbirimize haber veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?