ovulasyon testi

Ben gittim canım ya 6 ay 1 yıl olmaması normal diyo sadece folikasit verdi
Ben daha önce hormon baktırdım yumurtalıkların tembelliğe müsait dedi bende bi daha gitmedim eğer ki bişi varsa erkenden tespit edilir ve tedaviye başlarım diye düşünüyorum artık herkesin bebek yok mu demesinden çok sıkıldım

İnsanlar çok acımasız belki benim çocuğum olmuyo niye didikliyosun artık ben istemiyoruz diyorum gerçi bu seferde isteyin isteyin diyolar. Sen ne kadarlik evlisin

İnsanlar çok acımasız belki benim çocuğum olmuyo niye didikliyosun artık ben istemiyoruz diyorum gerçi bu seferde isteyin isteyin diyolar. Sen ne kadarlik evlisin
İşin komik tarafı sanki çocuğun olmuyor muamelesi yapıyorlar :) bu da insanın psikolojisi bozuluyor ve Kafayı taktığın için olmuyor belki de ..7 aylık Evliyim 4 aydır istiyoruz..sen ?

İşin komik tarafı sanki çocuğun olmuyor muamelesi yapıyorlar :) bu da insanın psikolojisi bozuluyor ve Kafayı taktığın için olmuyor belki de ..7 aylık Evliyim 4 aydır istiyoruz..sen ?

Daha 1 yıl bile olmamış

İnsanları anlmk zor.

Yok yani onlara neyse belki istemiyorlar
Belki olmuyor.

Doğunca sanki onlar bakacaklar

Daha 1 yıl bile olmamış

İnsanları anlmk zor.

Yok yani onlara neyse belki istemiyorlar
Belki olmuyor.

Doğunca sanki onlar bakacaklar
Aynen canım ama kimseye anlatamıyorsun işte klasik kadın muhabbetleri ilk bebek olunca hemen 1 ay sonrada 2.ne zaman derler :)

Allah Razı olsun dualarımız Müşterek.. :) inşallah en kısa zamanda hamilelik haberimizi de birbirimize haber veririz

Ben 2 ay önce 7 hafta hamileliği tattım kızlar o kadar güzel bir duyguki
Anlatılmaz yaşnır

Rabbim tekrar bizlere ve tüm isteyenlere hayırlısıyla tattırsın amin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…