- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Kızlar sizce bu negatif mi pozitif mi
Ne zaman başladın pozitif oldu muBende bu ay ilk defa ovu testi laboquick aldım
Bakalım.
Hadi bakalım inşallah dualarım seninle..bende yaklaşık 4 aydır istiyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olurEvet canım 5 aydır deniyoruz ama sonuç yok bu ay bi his var içimde olacak gibi inşallah olur
İnşallah canım seninde ilk miHadi bakalım inşallah dualarım seninle..bende yaklaşık 4 aydır istiyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur
Ne zaman başladın pozitif oldu mu
Kızlar sizce günlük mü test yapmak daha mantıklı yoksa sabah aksam mı
Ilk idrarla yapmayacaksın en ideal saat sabah 10-11 gibiymiş ve 4 saat önceden Sıvı alımı olmayacak ve iki test arası en az 6 saat olacakKızlar sizce günlük mü test yapmak daha mantıklı yoksa sabah aksam mı
Ben günlük yapıyordum dur bende sabah akşama dönüyümBen sabah akşam yapıyorum
Canım o sıkıntı oluyo bende 10 gibi kalkıyorum 11 de okula gidiyorum 1 saat arada 2 kez tuvalete gitmek sıkıntılı oluyoIlk idrarla yapmayacaksın en ideal saat sabah 10-11 gibiymiş ve 4 saat önceden Sıvı alımı olmayacak ve iki test arası en az 6 saat olacak
Ben günlük yapıyordum dur bende sabah akşama dönüyüm
Bebiş için biraz vefakarlık yapıp erken kalk bence ben ilk saatlerini bilmiyordum hep akşam üstü yapıyordum yakalayamadım belki de bu YüzdenCanım o sıkıntı oluyo bende 10 gibi kalkıyorum 11 de okula gidiyorum 1 saat arada 2 kez tuvalete gitmek sıkıntılı oluyo
Artık öğrencileri bırakıp tuvalete koşarım hergun :) bende aksam üstü yapıyordum iyi oldu söylediğin canım çok sağolBebiş için biraz vefakarlık yapıp erken kalk bence ben ilk saatlerini bilmiyordum hep akşam üstü yapıyordum yakalayamadım belki de bu Yüzden
İnşallah canım senin bat ne zaman yakin miİnşallah bu ay herkesin gönlünden geçeni Rabbim nasip eder emeklerimiz Boşa çıkmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?