ovulasyon testi

sizin yumurtanız çatlamış şuan akşam 11 e kadar hızla çalışır yani çatlama başladığından 72 ssaat için azalarak son bulur.

sizin yumurtanız çatlamış şuan akşam 11 e kadar hızla çalışır yani çatlama başladığından 72 ssaat için azalarak son bulur.
Cok tesekkur ederim.bugun reglimin 11.gunu.7 .gun silikti .9.gun belirginlesmeye basladi c cizgisi kadar olmasa da..10.gun yani dun biraz daha koyuydu c cizgisine yakin.bugun tam koyuydu. 7 ve 9.gunleri degerlendirdik.bugunu de degerlendiririz gec olmadan.olumsuz 4 asilamam var .ilk defa kullandim bu ay.heyecanlandim koyulasmayi gorunce.insallah hayirlisiyla gebelik testinde de goruruz.tekrar tsk ederim..

Kızlar Merhaba. 5 temmuzdan itibaren testlerin resmini çektim 6 ve 7 temmuzda denememiz oldu yumurta catlamis değilmi bugün daha silik çıktı çünkü ikinci kırmızı. Daha denemeye gerek var mı sizce yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 20160708_190405.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 79
Bende adetime 1 gun kala evde gebelik testti olmadigindan ovulasyon testi yaptim c den daha acik t cikti. cift cizgi gorunuyor ama . Doktora sordum
Gebe olabilirsin dedi. Ama yarini beklicem. Hayirlisi

Cift cizgi cikinca doktor gebelik ihtimali veriyor.

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-07-30-17-55-00.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar, forumda da Ovulasyon testi kullanımında da yeniyim Bu ay ilk kez yapıyorum Ovulasyon testini adet döngüm 30 gün. Sanırım daha yumurtlama gerçekleşmedi, yardımcı olur musunuz bana?

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
Canım yumurtlaman yaklaşmış bence bugünlerde faaliyete hız vermelisin en azından gün aşırı ilişki olmalı yani çatladığında halihazırda bekleyen sperm olursa süper olur takip etmeye devam et koyu çizgi çok yakında bence

Merhaba arkadaşlar bende test sipariş ettim netten bugun geldi 6.günümdeyim sizce ne zman başlamalıyım testlere günlük 2 tane mi yapmam lazım

Kızlar yumurtlama olmadan testler pozitif cıkr mı? Yumurta akıntımdan şüphe etmeye başladım sanki yumurtlamadım bu ay.

Kızlar yumurtlama olmadan testler pozitif cıkr mı? Yumurta akıntımdan şüphe etmeye başladım sanki yumurtlamadım bu ay.
Çıkmaz yumurtlama gününe 24 saat kala çift çizgi çıkıyor ikinci bi testte silik çıkarsa ilişki oluyor eğer gebelik söz konusu ise ov.testleri pozitif çıkabiliyormus

Sondaki testiniz yumurtanızın en yüksek seviyeye çıktığını ve çatlamak üzere olduğunu gösteriyor bugünleri iyi değerlendirin
tesekkur ederim cevabin icin degerlendiriyoruz bakalım insallah iyi sonuclar alirim pkoluyum bir oglum var ama ikinci olmuyo iste eger olmazsa asilama diyor doktor onuda ben istemiyorum insallah tutar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…