ovulasyon testi

Bahar çiçeği ben şu an sinüzit olduğum işin doktor ilaçta verdi valla öylesine şansa devam edicem tutarsa şansa ne yapim 10 aydır doğru düzgün korunmadık ama olmazsa da bi nedeni vardır diyorum. Çok sıkıntılı Zaman'lar geçirdik eşimle evliliğimizin ilk aylarında şimdi şimdi düzeldik Bebek istiyoruz. Bu seferde ben sünizit olmuşum ovulasyon testi aldım kullanıp kullanmamakla kararsızım

Emelcim insan takmasa da etrafindakiler taktirio...ben basta kararsizdim olursa sevinirim diodum bi yandan da hayirlisi diodum sartlamiodum kendimi...sonra yok efendim kac senelik evlisin yap artik...yok efendim cocuk 20 yaşındayken sen kac olucaksin....geciktikce zor oluo....eee yap artik....zaten istiorum demisim laboratuar ortaminda cocuk uretcek halim yok...ama artik yeter istek gitti yerine takinti olustu...doktora gidicem ama Allah ne zaman verirse :)

Kizlar ovulasyon testini internetten alin...eczanede hem az hem pahali...ben bu ay oyle yapcam...ezcaneden iki kutu aldim yetmedi...bi de hamilelik testine para verdim...onlar bi de hediye gebelik testi yolluo:) duzensizse erken basliyin...duzenliyse testte yonerge var...ama her ihtimale karsin bi iki gun once basliyin. ..

Zeyna hayirlisiyla tutunur insallah bebisin...gayet iyi bence...ama sanki 16 tam cift cizgi bi aksilik olmazsa tutar bence :) hadi bakalim...

Kizlar merhaba bu ay ikinci aşilamam olucak ilki tutmadi nolur dua edin... Allah isteyen herkeze o güzel nimetini esirgemesin kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin rabbim
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

Aynen
Aynen canım ya stresten olacağı varsa da olmuyor. Kafamızı dağıtalım düşünmeyelim ve duâ edelim inşallah bizim de olsun :)

Ben de internetten almak istedim ama çalıştığım için evde değilim;iş yerine de isteyemedim valla

Arkadaslar merhaba adetime bi hafta var ovulasyon testi yaptim çift cizgi cikti ustelik kipkirmiziydi tekrar yumurtam olusmus olabilirmi
Canm ben ovulasyon yaptım normalden daha belirgin çıktı t çizgisi.ertesi gün gebelik testi yaptım gerçekten hamileymisim inşallah sende hamilesindir

Kızlar adetime 2-3gün var Ovulasyon yaptım 2gün üst üste ikinci silik çıktı 4dk bekledim sizce bir şey var Mıdır

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar ya ben yumurtlama tarihi mi bulamıyorum

Kızlar adetime 2-3gün var Ovulasyon yaptım 2gün üst üste ikinci silik çıktı 4dk bekledim sizce bir şey var Mıdır
Bende dün gece yaptım silik çıktı. Yinede değerlendirdim dün geceyi. Ya ne zor yumurtlamayı bulmak. Can'ım senın hala yumurtlaman devam ediyor

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bir Kızım var 7 yaşında ve 4 aydır Korunmasız ilişkiye ragmen hamile kalamadim.onerebileceginiz ovulasyon testi var mı? Bi de nasipse oglum olsun istiyorum.onerileriniz benim için çok çok onemli.simdiden Teşekkürler.

Canım ben Ovula ovulasyon testini kullanıyorum gittigidiyor.comdan aldım hem sayısı çok fazla oluyor orda hem de uygun.

Canım bende liboquik test kullanıyorum. Bu ay 10.Gün ve 11.gün koyu çizgi yakaladm. Degerlendirdim. Sen gebelik düşüncesi olarak değerlenirmişsin ona bakma. Hiç belli olmaz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaslar ben de bugun cift cizgiyi gordum labo...ick ovulasyon testinde..dun de koyu sayilirdi..bugun c cizgisi kadardi..yumurta tahminen ne zaman catlar bilgisi olann yardimci olabilir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…