- 25 Nisan 2016
- 1.446
- 1.946
- 133
- 36
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Umutsuzluk yok canım benim bazı kulların duasını duyabilmek için Rabbim bazen çok bekletirmiş kulunu. İnşallah biz de o kullardanızdır da o yüzden bekliyoruzdur. Rabbim bu güzel günlerin hatrına bizi de sevindirsin inşallahBenim de 2 yil oldu bebie isteyeli ...milletin hemen oluverio...bizde boyle sinanioruz demek ki...bana iyice imkansiz gibi gelio artik
Ben de dayanamadım yaptım bugün benim de kocaman bir tek ÇizgiAdetime 3 gun var...gebelik testi yaptim bariz negatifhamilelik olsa silikte olsa cikiomus...ama yok ne yazik ki...en azindan 3 gun daha boşuna umutlanmiycam...Insallah siz hayirli haberi alirsiniz bu ay :)
Canım ben çift çizgiden sonra gün aşırı devam ettim şansa bırakma devam et sen de. Hoş ben test yaptım bugün malesef negatif ama Rabbim nasip görmüyor demekki daha bize. inşallah senin güzel haberlerini alalım canım. Biz önümüzdeki aya bakacağız artıkKızlar dün aksam yazmştm 9.gün ve ovulasyon çift çizgi demiştim ama çalışamadık.bugun yine test yaptm ve çift çizgi net bi sekilde. . Biz öglenden beri çalıştık ama inş.tutarsizce yarin aksamda devam edeyim mi çalışmaya? Utaniyorum vallahi yazarken
Amin canım bende iki yldır deniyoruz bugun test yaptım pazar ya da p.tesi adet günüm iki yıl sonra ilk defa hayalet cizgi gördüm insallah hamileyimdirBen de dayanamadım yaptım bugün benim de kocaman bir tek Çizgiadet günüm de yarın asla isyan etmiyorum ama Rabbim Bizi de nasiplendirsin inşallah dayanma gücü versin
Sanki orda bi hayalet çizgi var :) hayırlı olsun canım Rabbim Cümlemize hayırlısını nasip etsinAmin canım bende iki yldır deniyoruz bugun test yaptım pazar ya da p.tesi adet günüm iki yıl sonra ilk defa hayalet cizgi gördüm insallah hamileyimdir
Aminn aminn insallah sagol insallah vardrSanki orda bi hayalet çizgi var :) hayırlı olsun canım Rabbim Cümlemize hayırlısını nasip etsin
Canm benimde kesin degil ki umudunu kaybetme iki senedir bekliyorum ben rabbim büyük herseyin vakti zamani varTebrikler canim hayirli olsun :) darisi başımıza. ..bugun bnm dr bi yandan umufum vatdi bi yandan da olmaz diodum...negatif ne yazi ki...doktora gidicem tekrar 6 ay sonra olmazsa gel demisti...insallah kolaylikla olur tedavi sureci de zor bi garantisi de yokhic bunlari yasiyacagim aklima gelmezdi..Allahim hepimize yardım etsin mubarek gecede...bugunumuze çok şükür :)
Ayy canım benim ya duygularıma tercüman olmuşsun :) aynen iki yıldır spora gidemem her ay farklı diyet listeleri hatta hastalıktan ölürüm ilaç içemem ya bişey varsa diyeEmelcim hayırlısı olsun canım...cocuk bekleyisi girdap gibi bisey insani ve tum yasamini yutuyo...ben cok bunaldim...bebek kararindan beri hic bisey yapamiorum bi de iki sene olduepilasyon yaptircam ya zarari olursa....spora gidcem ya olurda duserse...bebek icin kilo ver...kac kuyu golik asit ictim...artik ben uc noktadayim sanirim...fenalik geldi vardir bun da bi hayir Rabbim ol deyince olur bazen ne sartlar da millet hamile kalio...maymun oldum iyice yaa...yok bacaklari havaya kaldir...yok yastik koy...hayirlisi olsun...Allah beterinden sakinsin...hayal kurdukca cok istedikce olmuyo...bu ay sinir kirizleri gecirdim gunler kaccak diye...o kadar ugrastik yine olmadi
Bende senin durumundayım yeni başlıcam ne Zaman başlamalıyım Onuda tam bilmiyorum. Bana adetin 16 günü dediler. Okuduğuma görede adet başlanğıcından geriye 16-17-18 gün öncesi başlayın diyorKızlar biz de 4/5 aydır deniyoruz ama henüz bir gelişme yok.2 gün önce de adet oldum.bu ay ovulasyon testi denemeye karar verdim;Allah isteyen herkese verdin inşallah.9.gün mü başladam teste;yoksa daha erken mi bilemedim;çünkü doğum kontrol hapını bırakalı 7/8 ay oldu-biraz düzensiz hastalanıyorum.Sizce riske atmayıp 7.günden mi başlasam?
Ben de çok okudum kafam karıştı;riske de atmak istemiyorum.şimdi çıkıp bi test aldm;onun içinde de 5 tane varmış.ilk defa kullanıcam;yetmez gibi geldiBende senin durumundayım yeni başlıcam ne Zaman başlamalıyım Onuda tam bilmiyorum. Bana adetin 16 günü dediler. Okuduğuma görede adet başlanğıcından geriye 16-17-18 gün öncesi başlayın diyor
Ne zaman başladı bitti senin adetin canımBen de çok okudum kafam karıştı;riske de atmak istemiyorum.şimdi çıkıp bi test aldm;onun içinde de 5 tane varmış.ilk defa kullanıcam;yetmez gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?