- 27 Eylül 2016
- 32
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
Can'ım başlamamış senin dahaKimse yorum yazmamis yaa. Bende yeni basladim 9.gunumdeyim ama cizgi belli yorumlamayi bilmiyorum bende
Alt alta koy en koyu olduğu günün ertesi günü açılmaya başlar o gün yumurtlama gününSelam kızlar. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Adetimin 14. günü ilk çizgiye yakın koyulukta ikinci çizgi, 15. günü yani dün ilk çizgiden bile koyu ikşnci çizgi, 16. günü yani bugün ilk çizgiye yakın koyulukta ikinci çizgi vardı. Bu durumda dünü pozitif olarak kabul etmeliyim değil mi? Kullanan arkadaşlar vardır muhakkak
Basladigi gun en koyu olan gun mu olcak pekiCan'ım başlamamış senin daha
Evet çok koyu olması gerekiyorBasladigi gun en koyu olan gun mu olcak peki
Gebelik oldumu peki ?Evet çok koyu olması gerekiyor
Bu ay böyleydi benim
:) Bugün adet günümdü test yaptım çıktı kan veriyorum şimdiGebelik oldumu peki ?
Ayyy super yaaa insallah benmde boyle olur yaa.. koyu oldugu gun iliski olcak sadece dimi:) Bugün adet günümdü test yaptım çıktı kan veriyorum şimdi
Canm dunden once kopkoyu 2. Cizgim cikti fakat heycan stres derken kopkoyu olan gun ilskimz olmadi dun koyuluktan sonraki gundu ilskimz oldu akintim coktu bide bugun dusunuyorum iliski. Sence sansim varmi ? Testlerim bunlarCan'ım başlamamış senin daha
Şu alttaki resimin olduğu gün ve ertesi gün şansın yüksek Can'ım.Canm dunden once kopkoyu 2. Cizgim cikti fakat heycan stres derken kopkoyu olan gun ilskimz olmadi dun koyuluktan sonraki gundu ilskimz oldu akintim coktu bide bugun dusunuyorum iliski. Sence sansim varmi ? Testlerim bunlar
Alttaki resim 2 gun once ustteki resim dun yani alttakinden 1 sonraki gun ve o gun yani dun ilski olduŞu alttaki resimin olduğu gün ve ertesi gün şansın yüksek Can'ım.
Dun ve bugunde yaptik. Iliski basindan itibaren yastikla duruyorum zaten ins bu ay tutar2 günde bir devam et beline yastık koy sabaha kadar Can'ım.
Ovulasyon testinin icindeki prospektuste nasl kullaanican yaziyor. Adet dongune gore hangi gun basliyacagin yazan bi tablo var ona uyman gerek adetn duzenliyse adetinin 10 gunu falan baslaman gerek. Heegun ayni saaatte yap testi. Sabah 10 ile aksak 8 den once yapman gerek. Testi yapacagin zaman sivi alimini azalt su kahve gibi mesela. Ilk cigi hep kyu cikar. Ikinci cizgi silikse negatiftr ikinci cizgi koyulasmaya gittikce 2 gunde bir esinle birliktelk olacak. Ikinci cizgi ilk cizgi gibi koyu oldugunu yakaladigin gun ogun ve ertesi gun muhakkak esinle birlikte ol.cnku yumurtluyorsun demktrKızlar yardım lütfen. Hastalığımın ilk günündeyim. Bügün dayanamadım ovulasyon testi aldım ama nasıl kulanılır ne zaman yapılır bilmiyorum yardım edim lütfen;(
Eczanelerde kaclisi var testinOvulasyon testinin icindeki prospektuste nasl kullaanican yaziyor. Adet dongune gore hangi gun basliyacagin yazan bi tablo var ona uyman gerek adetn duzenliyse adetinin 10 gunu falan baslaman gerek. Heegun ayni saaatte yap testi. Sabah 10 ile aksak 8 den once yapman gerek. Testi yapacagin zaman sivi alimini azalt su kahve gibi mesela. Ilk cigi hep kyu cikar. Ikinci cizgi silikse negatiftr ikinci cizgi koyulasmaya gittikce 2 gunde bir esinle birliktelk olacak. Ikinci cizgi ilk cizgi gibi koyu oldugunu yakaladigin gun ogun ve ertesi gun muhakkak esinle birlikte ol.cnku yumurtluyorsun demktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?