Ovulasyon testi

Zeymer2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
32
12
3
38
Selam kızlar. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Adetimin 14. günü ilk çizgiye yakın koyulukta ikinci çizgi, 15. günü yani dün ilk çizgiden bile koyu ikşnci çizgi, 16. günü yani bugün ilk çizgiye yakın koyulukta ikinci çizgi vardı. Bu durumda dünü pozitif olarak kabul etmeliyim değil mi? Kullanan arkadaşlar vardır muhakkak

Kimse yorum yazmamis yaa. Bende yeni basladim 9.gunumdeyim ama cizgi belli yorumlamayi bilmiyorum bende

Eklentiler

• 20170207_114023-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 186
Alt alta koy en koyu olduğu günün ertesi günü açılmaya başlar o gün yumurtlama günün

Can'ım başlamamış senin daha
Canm dunden once kopkoyu 2. Cizgim cikti fakat heycan stres derken kopkoyu olan gun ilskimz olmadi dun koyuluktan sonraki gundu ilskimz oldu akintim coktu bide bugun dusunuyorum iliski. Sence sansim varmi ? Testlerim bunlar

Eklentiler

• 20170217_144103-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 156
  • 20170218_115914-1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 157
Canm dunden once kopkoyu 2. Cizgim cikti fakat heycan stres derken kopkoyu olan gun ilskimz olmadi dun koyuluktan sonraki gundu ilskimz oldu akintim coktu bide bugun dusunuyorum iliski. Sence sansim varmi ? Testlerim bunlar
Şu alttaki resimin olduğu gün ve ertesi gün şansın yüksek Can'ım.

Sakın yumurtlama bitince kaldırayım deme inatla adete kadar yastık koy.Ben çift çizgiyi buldum ama geç döllenmiş o tarihe göre geriden geliyoruz.Ama bu ay adete kadar devam etmiştim ben

Arkadaslar merhaba. Bir konuda kafam cok karisti. Durumu ozetlim hemencikk. 4 yillik ewliyim 1 senedr bebek dusunuyorduk bnde yumurta gec gelisiyor yani tembellik esimdede sperm azligi var. Tedavisz kendiliginden hamile kaldm.. fakat 2 aylikken bebeimizin kalbi durdu ve kaybettk. Doktor kontrol etti herhangi bi siknti olmadigini tekrar hamile kalabilecegimi soyledi. 4 ay oldu fakat hamile kalamadm. Bnde adet duzenszligi vardi 2 ayda 3 ayda olurdum ilacsiz. Kurtajdan sonra 35 gunde olmaya basladm. Bu ay internetten 30 lu ovulasyon testi aldm. Adetm 5 gun surdu adet bittikten 2 gun sonra ovulasyon testi yapiyorum su aba kadar 16 adet test yapmisim hep ikinci cizgi silikte olsa var iki gundur koyu rengi gordm. Gun asiri esimle birliktelik oldu.benm merak ettigim 16 testtede silikte olsa cizgi cikiyormu. Bariz iknci cizgi belli sadece iki gundr koyu. Testmi bozuk yoksa ben hergunmu yumurtluom

Kızlar yardım lütfen. Hastalığımın ilk günündeyim. Bügün dayanamadım ovulasyon testi aldım ama nasıl kulanılır ne zaman yapılır bilmiyorum yardım edim lütfen;(

Kizlar adetimin ucunvu gunu ovulasyon testi alacam ne zaman nasil kkullaniliyor nasil takip edecrm cevap yazarsaniz sevinirim tek yumurtam var erken menepozdayim

Kızlar yardım lütfen. Hastalığımın ilk günündeyim. Bügün dayanamadım ovulasyon testi aldım ama nasıl kulanılır ne zaman yapılır bilmiyorum yardım edim lütfen;(
Ovulasyon testinin icindeki prospektuste nasl kullaanican yaziyor. Adet dongune gore hangi gun basliyacagin yazan bi tablo var ona uyman gerek adetn duzenliyse adetinin 10 gunu falan baslaman gerek. Heegun ayni saaatte yap testi. Sabah 10 ile aksak 8 den once yapman gerek. Testi yapacagin zaman sivi alimini azalt su kahve gibi mesela. Ilk cigi hep kyu cikar. Ikinci cizgi silikse negatiftr ikinci cizgi koyulasmaya gittikce 2 gunde bir esinle birliktelk olacak. Ikinci cizgi ilk cizgi gibi koyu oldugunu yakaladigin gun ogun ve ertesi gun muhakkak esinle birlikte ol.cnku yumurtluyorsun demktr

Eczanelerde kaclisi var testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…