- Konu Sahibi Zeymer2014
-
Sali carsamba gunune kadar bekle cnm belki hamilelik vardir test yapar kesinlestirirsin.eger yoksa ovulaston testine baslarsin.buarada testleri eczaneden degil internetten al paket halinde cok ucuz luboquick marka kullamiyorum ben tavsiye ederim cokta ucuZEvet azmış gerçekten bu az olanı 45 tlse 20 ne kadardır kimbilir:/ ya arkadaşlar bügün hastalığın 3 cü günündeyim fakat kanamam biti yani dün az geliyordu bügün de tamamen bitti çok fazla da Batmam oluyor anlamadım neden böyle oldu normelde de oluyor ama bu kadar değil geçen ay çok geliyordu +5-6 gün sürdü şimdi niye böyle oldu acaba ?
Aminnnn cnm.ben bu ay yumurtlamayi yakaladim hergun degerlendirdik bakalim insallah 20 gun sonra gebelik testinde mujdeli haberi alirsam yazicam dua edin.Yok canım olmama imkansız yani ilk gün vardı kanamam neyse hayırlısı artık çok saolun yardımınız için Allah yardımcımiz olsun
En az 5 gun beklemen gerek...Kizlar adetim bitti bugun bu testi ne zaman kullanayim yarindan baslayayim mi acaba
canim ben de erken menepoz var adetlerim duzensizEn az 5 gun beklemen gerek...
Zaten o yuzden 5 gun dedim normal sartlarda 10. Gunden itibaren baslaniyo genelde.duzensizse 5 gun ben oyle yaptim enazindan...canim ben de erken menepoz var adetlerim duzensiz
Zaten o yuzden 5 gun dedim normal sartlarda 10. Gunden itibaren baslaniyo genelde.duzensizse 5 gun ben oyle yaptim enazindan...
dua edicem cnm rabbim isteyen herkese nasib etsn. buarada bsey sorcam. bende ovula marka ovulasyon test kullandm.benimde adet duzensz bnde adet bittikten 5 gun sonra basladm ilk 4 gun ikinci cizgi silikti.son 15 gundur hep koyu renk. bizde 2 gunde bir degrlendrdik. ve ben sasrdim ben 15 gunmu yumurtladm hep koyu renkAminnnn cnm.ben bu ay yumurtlamayi yakaladim hergun degerlendirdik bakalim insallah 20 gun sonra gebelik testinde mujdeli haberi alirsam yazicam dua edin.
ben luboquick marka kullaniyorum cnm gayet iyi calisiyo. Silik cizgi hep olir Lh hormonu az da olsa zaten vucutta var.yukseldigi zamanlar kipkirmizi oluyo ama eger yumurtlama zamaninda gebelik olustuysa devam eden gunlerde kirmizilik yine devam ediyomus.yani gebe kalirsan kirmizi cizgi siliklesmeden kipkirmizi cikmaya devam ediyormus ...dua edicem cnm rabbim isteyen herkese nasib etsn. buarada bsey sorcam. bende ovula marka ovulasyon test kullandm.benimde adet duzensz bnde adet bittikten 5 gun sonra basladm ilk 4 gun ikinci cizgi silikti.son 15 gundur hep koyu renk. bizde 2 gunde bir degrlendrdik. ve ben sasrdim ben 15 gunmu yumurtladm hep koyu renk
nasil yani anlamadm kiz heycan yaptirma bana ben olayi dogru anlattim ve dogru anladim dimi 22 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve yaptigm gunden beride sadece bi kac gun ikinci cizgi silikti. ama cogu test ikinci ilk cizgiye yakin koyulukta. surekli bu ay 2 gunde bir birliktelik oldu yada 3 gunde bir. benm adetlerm duzensZ. 28 ocakda adet oldm bi onceki adetmle arasnda 35 gun var. o yuzden kafam cok karisti hepmi ikinci cizgi koyuya yakin olur. yoksa sadece 1 ayda sadece 2 yada 3 gunmu surer yumurtlana. benm.bildigin yumurtlamam 20 gun surdu gibi bisey sankiben luboquick marka kullaniyorum cnm gayet iyi calisiyo. Silik cizgi hep olir Lh hormonu az da olsa zaten vucutta var.yukseldigi zamanlar kipkirmizi oluyo ama eger yumurtlama zamaninda gebelik olustuysa devam eden gunlerde kirmizilik yine devam ediyomus.yani gebe kalirsan kirmizi cizgi siliklesmeden kipkirmizi cikmaya devam ediyormus ...
nasil yani anlamadm kiz heycan yaptirma bana ben olayi dogru anlattim ve dogru anladim dimi 22 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve yaptigm gunden beride sadece bi kac gun ikinci cizgi silikti. ama cogu test ikinci ilk cizgiye yakin koyulukta. surekli bu ay 2 gunde bir birliktelik oldu yada 3 gunde bir. benm adetlerm duzensZ. 28 ocakda adet oldm bi onceki adetmle arasnda 35 gun var. o yuzden kafam cok karisti hepmi ikinci cizgi koyuya yakin olur. yoksa sadece 1 ayda sadece 2 yada 3 gunmu surer yumurtlana. benm.bildigin yumurtlamam 20 gun surdu gibi bisey sanki
cnm bu qebelik testiyse gozun aydinKizlar yorumlayin
T cizgisi daha koyu olmasi gerekcnm bu qebelik testiyse gozun aydin
yumurtlama testiyse ikinci cizgide koyu olcak cnm su an cok koyu gibi gozukmuyor sanki resimde
Kizlar bu ovulasyon testi keske gebelik olsaydi canim.T cizgisi daha koyu olmasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?