Ovulasyon testi

Sali carsamba gunune kadar bekle cnm belki hamilelik vardir test yapar kesinlestirirsin.eger yoksa ovulaston testine baslarsin.buarada testleri eczaneden degil internetten al paket halinde cok ucuz luboquick marka kullamiyorum ben tavsiye ederim cokta ucuZ

Tamam tatlım çok saol, Ama hamile olma şansım varmı kı sonuçta adetimin 3 günü ama ilk günde kanamam vardı baya sadece 2 cı gün azaldı şimdi 3 cü gün gelmiyor

Yok canım olmama imkansız yani ilk gün vardı kanamam neyse hayırlısı artık çok saolun yardımınız için Allah yardımcımiz olsun

Yok canım olmama imkansız yani ilk gün vardı kanamam neyse hayırlısı artık çok saolun yardımınız için Allah yardımcımiz olsun
Aminnnn cnm.ben bu ay yumurtlamayi yakaladim hergun degerlendirdik bakalim insallah 20 gun sonra gebelik testinde mujdeli haberi alirsam yazicam dua edin.

İnşalallh canım Allah kısmet eder en yakın zamanla yaz tabiki yazda mutluluğunu bizde paylaşalım

Aminnnn cnm.ben bu ay yumurtlamayi yakaladim hergun degerlendirdik bakalim insallah 20 gun sonra gebelik testinde mujdeli haberi alirsam yazicam dua edin.
dua edicem cnm rabbim isteyen herkese nasib etsn. buarada bsey sorcam. bende ovula marka ovulasyon test kullandm.benimde adet duzensz bnde adet bittikten 5 gun sonra basladm ilk 4 gun ikinci cizgi silikti.son 15 gundur hep koyu renk. bizde 2 gunde bir degrlendrdik. ve ben sasrdim ben 15 gunmu yumurtladm hep koyu renk

ben luboquick marka kullaniyorum cnm gayet iyi calisiyo. Silik cizgi hep olir Lh hormonu az da olsa zaten vucutta var.yukseldigi zamanlar kipkirmizi oluyo ama eger yumurtlama zamaninda gebelik olustuysa devam eden gunlerde kirmizilik yine devam ediyomus.yani gebe kalirsan kirmizi cizgi siliklesmeden kipkirmizi cikmaya devam ediyormus ...

nasil yani anlamadm kiz heycan yaptirma bana ben olayi dogru anlattim ve dogru anladim dimi 22 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve yaptigm gunden beride sadece bi kac gun ikinci cizgi silikti. ama cogu test ikinci ilk cizgiye yakin koyulukta. surekli bu ay 2 gunde bir birliktelik oldu yada 3 gunde bir. benm adetlerm duzensZ. 28 ocakda adet oldm bi onceki adetmle arasnda 35 gun var. o yuzden kafam cok karisti hepmi ikinci cizgi koyuya yakin olur. yoksa sadece 1 ayda sadece 2 yada 3 gunmu surer yumurtlana. benm.bildigin yumurtlamam 20 gun surdu gibi bisey sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…