- 30 Ağustos 2016
- 46
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
Eczanelerde kaclisi var testin[/QUOTE
5 li var diye biliyorum. Ama ben internetten sipars etmistm markasini hatrlamiyorum ambalaji beyaz pembe renk. Benim aldigim 30 adetti yanindaa 5 adet gebelik testi gelmisti. 30 lira falandi fiyat yanlis hatrlamiyorsam
Evet yapıyor ama anlamıyorum ki ben hiç öncelikle cevap verdiniz için teşekkürler, ben hastalığımın şuan 2 ci günündeyim arkadaşım yani nasıl yapıldığını biliyorum idralı damlatmıyormuyuz ? Benim aldığım test Fortest ismi hastalığımın bitince mi kulanıyorum onu bir türlü anlamadım aldım 45 tl ye ama kulanmasını bilmiyorum hangi kafala aldıysamyardımcı olurmusunuz lütfen?
tsk ederim cnm rabbim isteyen herkese hayrli bir evlat nasb etsn testi nezamn kullanmaya baslican icn o yuzden sordm duzenli adet oluyormusun dye. ben soyle anlatim. her ay duzenli adet goren birisi adetinin 12 yada 14.gun yumurtlamaya baslar. istersen 12.gun basla test yapmaya. test hergun yapilacak. testlerini yap ama atma hatta ustne kacnco gun yaptigini yaz karistrma dye silik cizgilerde herjhangi birsey olmuyor biri kalnbiri ince cikiyor. ama birinci cizgi gibi ikinci cizgide kaln ciktimi yumurtluyorsun demektr degerlendr. testi hergun yap ve kaln cizgi denk gelene kadar test al devam et. ama sut hormonunu dusurmenz gerek iyi bir doktor terch et. 2 gunde bir birliktelk olsn ve hemn kalkma. yumurtlama zamanini iyi degerlendr . erkegin spermi iceride 72 saat canli kaliyor. benm esimin sperm sayisida cok dusuktu 5 milyondu proxed plus dye bi ilac almistk . keci boynuzu pekmezi kuru falan yapioz ve 20 milyona cikti. ben 3 ay yumurtalk icn ilac tedavisi gordm . 2 ay ara vrmistm doktora o ara kendilignden hamilee kalmstm cokda stres yapma stres en buyuk dusman. unutma rabbm ol derse olurHımmm anladım canım geçmiş olsun Allah kısa zamanla sana da nasip eder inşallah. Yani 5-6 gün sürüyor takvim indirdim ben 2 günümdeyim bu pazartesi bitmek üzere yani ne zaman yapılması lazım ben geçen ay doktora gitim çok ilgisiz bi bayan kendisi süt hormonum yüksek çikti şimdi ilaçla falan düşürmeye çalişiyorum yani bu testi yapmam için acelemi davrandım bilmiyorum ama takvime göre ben yumurtlama hesabı yapıp ilişkiye girdik belki de yanliş hesaplıyor o yüzden bu testi almak istedim, içinde 5 tane var testin takvime göre yumurtalama günü 13 gün sonra diyor yani 5 tane testi 1 hafta içerisin de yapıcakmıyım ? Çok soru sordum kusura bakmayın pek bilgim Yok danışabilicek biri de olmadığı içim burdan bilgi alıyorum Allah razı olsun siz yazdınız sonunda ?
Çok teşekkürler haklısın, zaten ilaç içiyorum soğan kürü falan yapıyorum düşürmek için eşim de bi sıkıntı Yok bende bıraz var işte, ben hecen ay adet bitiminden bu ay adet başlangıcıma kadar saydım 24 gün çıktı yani 24 günde bir oluyormuşum, inşallah bu sefer başara biliriz[/QUOTE
cnm hayir adet bitimi deqil adet baslangicindan ikinci adet baslangicina kadar olan gunu hesaplican. yani diyelim ki bir ocakta adet oldun ikinci adetin bir subatsa sen 30 gunde bir adet oluyorsun. budurum da eger bir siknti yoksa yumurtlamanda adetin 12.ile 18.gunler arasi yumurtluyorsun demektir.bu arada sogan kuru yilda bir kez uygulandigini biliyorum. ibrahim saracoglunun sigan kuru hakknda bilgi alabilirsin
:/. Peki bügün benim hastalığımin 3 günü ben ovulasyon testini aldım tam Ne zaman başlamam gerekir takvime göre 11 gün sonra yumurtlama günü diyor bu durumda takvim de yanlış hesaplama olabilir mi ? Sadece şu ovulasyon testini öğrenmek istiyorum çünkü son paramı ona hasrcadım işe yaramayacak diye ödüm kopuyor :) emin olun bu son sorum olcak çok meşgul ettim sizi
Adetin bittikten sonra 5 gun bekle sonra her gun ayni satte oglen saati olsun ama ve 3 saat onceden sıvı icme net cift cizgiyi gordugun gune kadar devam et yumurtlamayi mutlaka yakalarsin:/. Peki bügün benim hastalığımin 3 günü ben ovulasyon testini aldım tam Ne zaman başlamam gerekir takvime göre 11 gün sonra yumurtlama günü diyor bu durumda takvim de yanlış hesaplama olabilir mi ? Sadece şu ovulasyon testini öğrenmek istiyorum çünkü son paramı ona hasrcadım işe yaramayacak diye ödüm kopuyor :) emin olun bu son sorum olcak çok meşgul ettim sizi
yumurtlamalar her ay farkli gunlerde olabilir oyuzden net gunu tutturmak icin adet bittikten 5 gun sonra testi yapmaya basla hergun ayni saatte ve 3 saat oncesinden sıvı alımını kes,dedigim gibi ikiside kipkirmizi c ve t cizgisi esit veya t cizgisi daha kirmizi olacak.benim bu ay 24. Gunde yani bu gun cikti gec yumurtlama oldu mesela test olmasaydi anlamicak ve donemi kacircaktimAnladım tatlım kısaca özetleyim ben, bu Pazartesi hastalığım bitmiyor ama o zaman kadar süremez diye düşünüyorum şimdiden az gelmeye başladı tam bitiği gün 5 gün beklicem daha sonra çift çizgiyi göremem kadar, çift çizgi çıktında yumurtlama günü oluyor ?
Hımmm anladım tatlımmm tamam çok saol ben 5 gün sonra yapmaya başlacagım 3 saat nasıl susus,çaysız,kahvesiz dayanacağım bilmiyorum ama problem Yok yeter ki olsun, peki için de 5 tane 5 den bi tanesi elbet çift çizgi olur sonuçta takvimde de 11 gün sonra yumurtlama günü diyor
nedemk cnm ins en kisa zamanda bizlerde hayrli haberler alirzDediğin gibi hesaplayınca diğer ay adet başlangıcın dan bu ay başlangıca kadar 29 gün çıkıyor ? Ben geçen ay soğan kürü kulandım zaten İbrahim Saraçoğlu dan izlemiştim bu ay da kulanmayı düşünüyordum, çok teşekkürler size çok ilgilendiniz benimle çok saolun
nedemk cnm ins en kisa zamanda bizlerde hayrli haberler alirz[/QUOT
adeti duzensis olan arkadaslar mesela ornek ben adetim takvimi programi bana tam dogru bilgiyi gostermiyor. cnku adetm duzensiz. ben bu ay 30 lu ovulasyon test aldim ara ara iki cizgide belirgin bir sekilde cikti yani 20 tane test yaptm 5 tanesi silik digerlerinn hepsi koyuya yakn renk. buarada senin test sayin az ya aklinda bulunsun.. ben bu konuda cok arastrdim. senin bugun adetinin 3.gunu ya 12. gunu testi yapmaya basla.hergun yapcaksin. arkadasin sana tarf ettigi sekilde. test yetmezse ve olurda eczaneden alamazsan yumurtladigini su sekildede anlayabiliyosun. 1-akintin olusmaya basladiginda yumurtlama donemine girmissindr. 2-akinti kivami cogaldiysa ve sumuksu bi yapi aldiysa yumurtluyorsun 3-yumurtlama zamani esine karsi istekli oluyorsun 4-testin yetmezse yumurta zamanini vucut isindanda anlayabilirsin. derecen varsa gunluk vucut isini olc. umarim isine yarar. ve herseyi oluruna birak cok dusunme kafaya takinca etkilenio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?