Döngünüz kac gun suruyor peki?Hımmm 10., 11. ve 12. günler oluyor o zaman..akşamki çizgi daha netti ve çok çabuk belirdi aslında
Bu testlere göre henüz yumurtlamamışsın canım
bilginz varsa bnm testıde yorumlarmsnz asırı gerıldmTarih olarak degilde doneminin günü olarak not alirsan daha belirleyici olur. Yani ayin 22 si 23u diye degil de. Adetin 8. Gunu 9.gunu gibi. Adet baslangicini 1.gun sayarak hesapla. Sonraki aylarda da kacinci gun yumurtladigini hesaplamak icin daha kolaylik olur.
Bmde bu ay kullandım ve hep 3 dakıkada cıkan cızgı 1 tanesınde hmn cıktı ama kopkoyu deglde cok karısıkmuş yaHımmm 10., 11. ve 12. günler oluyor o zaman..akşamki çizgi daha netti ve çok çabuk belirdi aslında
28 ya da 29 gün sürüyor..fakat bu ay geç adet oldum 5 gün ve 8-9 gün süren adetim 6 gün sürdüDöngünüz kac gun suruyor peki?
evet ya bir de hepsinde hayali olsa da çizgi var kafam allah bullak olduBmde bu ay kullandım ve hep 3 dakıkada cıkan cızgı 1 tanesınde hmn cıktı ama kopkoyu deglde cok karısıkmuş ya
pardon şimdi takvimden baktım bu ay 7 gün sürmüş. o zaman sadece 8. günü kaçırmış oluyorum. 9 dan beri değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu ay ilk kez sistemli denemeye çalışıyoruzErken.yumurtlamis olabilirsin ozaman. En sağlıklısı adet biter bitmez yapmaya başlamak. Bu 10.gün siliklesmeye basladigi gun bile olabilir çünkü. Yani 9da yapsaydın daha koyu gorebilirdin belkide.
aaaa çok teşekkür ederim. ya ben hep gebelik testi gibi ilk idrarla yapıyordum. akşam yaptığımda çizgi daha belirgindi tevekkeli bundanmış.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nlis-bildiklerinizi-aciklamak-istedim.971764/
Bu konuyu iyice okumanızı öneririm.
Sevmedm test işinievet ya bir de hepsinde hayali olsa da çizgi var kafam allah bullak oldu
canım ben sadece adetimin bittiğin günün sonrasında çalışmadım.diğer hepsinde çalışmaya devam ediyorum. gerçi kimi doktor her gün de olabilir diyor kimisi günaşırı diyor. bakalım ya. ilk denemelerim ya biraz rahatım açıkcası. öğrenmeye çalışıyorum olmazsaSevmedm test işini
Ben 17 aydr denıyrm uzmankaştm sayılır gun aşırı ilişki daha saglıklı canm nasıp olmuyr yapcak bişey yok inşallah senn hmn olurcanım ben sadece adetimin bittiğin günün sonrasında çalışmadım.diğer hepsinde çalışmaya devam ediyorum. gerçi kimi doktor her gün de olabilir diyor kimisi günaşırı diyor. bakalım ya. ilk denemelerim ya biraz rahatım açıkcası. öğrenmeye çalışıyorum olmazsa
doktora gittin mi peki canım. ben bir iki ay deneyeyim dedim olmazsa gidicemBen 17 aydr denıyrm uzmankaştm sayılır gun aşırı ilişki daha saglıklı canm nasıp olmuyr yapcak bişey yok inşallah senn hmn olur
Gttm ama sıkıntı yokndyrdoktora gittin mi peki canım. ben bir iki ay deneyeyim dedim olmazsa gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?