Ovülasyon testi

Merhabalar birşey sorucaktım ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyo falan dediler ama adetim 2gğn gecikti evde de o vardı merak edip yaptım çok umutlanmak istemiyorum iki çizgide çıktı c çok silik değil belirgin ama t daha koyu

Bu testler sadece yumurtlama için kullaniliyor canim gebelik icin degil

Ovulasyon testiyle gebeliğin i ogrenen bu forumda çok okudum tabiki de net değil ama bukadar koyu cikmasinda hamilelik var bence

Ovulasyon testiyle gebeliğin i ogrenen bu forumda çok okudum tabiki de net değil ama bukadar koyu cikmasinda hamilelik var bence
Ay inşallah ama insan çok da umutlanmak istemiyor işte her ay hayal kırıklığı olunca :) bakalım inşallah çok teşekkür ederim :)

Daha pozitif yok canim. Ovu testinde ya iki cizgi ayni koyulukta olacak ya da ikinci cizgi ilk çizgiden daha koyu olacak

Dayanamadım yaptım gebelik testi :)

Eklentiler

• IMG_0194.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 57
Öyle bi belirtim olmadı adetim gecikti bide bu sanah çok açık kahve bi leke geldi hatta hastalandım sandım ama akşama kadar gelmeyince merak ettim evde ovü testş vardı bi deniyim dedim:)
Anladım canım kan testi sonucunu da bekliyorum :)

Öyle bi belirtim olmadı adetim gecikti bide bu sanah çok açık kahve bi leke geldi hatta hastalandım sandım ama akşama kadar gelmeyince merak ettim evde ovü testş vardı bi deniyim dedim:)
Kan testi yaptirdinmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…