rabbim en hayırlısını en tatlısını en sağlıklısını nasip eder inşallah canımGttm ama sıkıntı yokndyr
Bu testler sadece yumurtlama için kullaniliyor canim gebelik icin degil
Onemli degil canimTamam çok teşekkür ederim :)
Hayir gebelikte koyulastigi doğru canim bu testlerin ve bununla ilgili çok konu var ve seninki çok koyu bana gebelik var gibi geldi yarin hemen test alip yapBu şekilde çıktı
Ay inşallah ama insan çok da umutlanmak istemiyor işte her ay hayal kırıklığı olunca :) bakalım inşallah çok teşekkür ederim :)Ovulasyon testiyle gebeliğin i ogrenen bu forumda çok okudum tabiki de net değil ama bukadar koyu cikmasinda hamilelik var bence
Bu baya koyu yani bana haber ver canim testyapıncaAy inşallah ama insan çok da umutlanmak istemiyor işte her ay hayal kırıklığı olunca :) bakalım inşallah çok teşekkür ederim :)
Daha pozitif yok canim. Ovu testinde ya iki cizgi ayni koyulukta olacak ya da ikinci cizgi ilk çizgiden daha koyu olacakEki Görüntüle 1958312 Eki Görüntüle 1958312 Kızlar ovülasyon testlerimi tarih yazarak attım. Şimdi durum nedir? Son bir testim kaldı 5 li paket almıştı kocam.Ben ilk kez deniyorum ve nasıl yorumlamalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız tecrübeli arkadaşlar sevinirim
Taöaö canım yarın yaptığım da yazarım :)Bu baya koyu yani bana haber ver canim testyapınca
Tamam canım :)Taöaö canım yarın yaptığım da yazarım :)
Ben demiştim canim yaa çünkü ovulasyon testi o kadar koyu cikmazdi hayırlı olsuunnDayanamadım yaptım gebelik testi :)
Teşekkür ederim canım yine de garantilemek için yarın bi kan tahlili yaptırıcam bakalım :)Ben demiştim canim yaa çünkü ovulasyon testi o kadar koyu cikmazdi hayırlı olsuunn
Yaptir tabi canim belirtin varmiydiTeşekkür ederim canım yine de garantilemek için yarın bi kan tahlili yaptırıcam bakalım :)
Öyle bi belirtim olmadı adetim gecikti bide bu sanah çok açık kahve bi leke geldi hatta hastalandım sandım ama akşama kadar gelmeyince merak ettim evde ovü testş vardı bi deniyim dedim:)Yaptir tabi canim belirtin varmiydi
Anladım canım kan testi sonucunu da bekliyorum :)Öyle bi belirtim olmadı adetim gecikti bide bu sanah çok açık kahve bi leke geldi hatta hastalandım sandım ama akşama kadar gelmeyince merak ettim evde ovü testş vardı bi deniyim dedim:)
Kan testi yaptirdinmi canimÖyle bi belirtim olmadı adetim gecikti bide bu sanah çok açık kahve bi leke geldi hatta hastalandım sandım ama akşama kadar gelmeyince merak ettim evde ovü testş vardı bi deniyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?