Ovülasyon testi

canım iki çizgi de çok net kırmızı olmalı eger degilse yumurtlama yoktur. Biri kırmızı digeri hafif pembeyse yumurtlama yakın oluyor.

Arkadaslar ovulasyom testinde pozitifi 6 nisanda gördüm. 4 nisan, 6 nisan ve 7 nisanı degerlendirdik. 8 inde bosluk biraktik. Sizce bugun yapmali miyiz, sansimiz var mi

Canım ben bikaç kez yazdım ama gitmemiş sanırım o gün yaptırdım kan testimi 689 çıktı hamileyim çok şükür:)
Çok sevindim canım hayırlı olsun sırada kese ve kalp atışı var onlarida görüp duyarsın inşallah

Kızlar bugun 19. Günüm 14. Gunden berı hep böyle silik cızgı çıkıyor dıger günler cızgı yoktu acaba ben geç mı yumurtluyorum adet arası uzayınca yumurtlamada geç oluyormus benımde adetlerın arası son 5 aydır falan hep uzundu fıkır verirseniz sevınırım

Eklentiler

• IMG_8483.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 62
Evet canim gec yumurtluyor olabilirsin. Birakma testi yapmaya devam et. Ben normalde 17. 18. Gunler ovu testinde poztif gorurdum. Ama bu ay yaptim yaptim bi turlu goremedim. Ta ki 26. Gune kadar. 26. Gun pozitifi gordum. Anlayacağın bu ay gec adet olacagim gebelik olmazsa. Neden geciktim bilmiyorum ama bu ay rahim ici film cekilmistim ondan olabilir diye dusunuyorum aklima baska bisey gelmiyor

Sagol canım vla ıcımı rahatlattın

Kızlar benım yumurtlama 21. Gun falan galıba bugun koyulaşmaya başladı testım

Eklentiler

• IMG_8498.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar benım yumurtlama 21. Gun falan galıba bugun koyulaşmaya başladı testım
Yapmaya devam et canim iki cizgi ya ayni koyulukta olacak ya da ikinci cizgi birinciden daha koyu olmasi gerek

Kızlar bende pco var ve 4 aydır adet göremiyodum. Tarlusal kullandım ve adetimin 2.günü çörek otu bal tarçın kullanmaya başladım. 2 gündür kasık ağrım var ve yaptığım ovülasyon testinin ikisi de pozitif. Ovülasyon testi üst üste 2 gün pozitif olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…