Ovulasyon testim hakkında

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.934
9.492
683
40
Selamlar.
Bu ay ovulasyon testi ile süreci takip ediyorum. 10. Güne kadar oluşmaya başlayan renk koyuluğu iki gündür kayboldu. Geçtiğimiz ay bir arkadaşımdan aldığım testleri yapıyordum ancak 17. gün elimdeki testler tükendiği için bırakmıştım ancak o zaman da açık renk de olsa çizgi vardı. Bu testi kullanan tecrübeli arkadaşlar, fikriniz var mı?

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 147
  • image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 139
9.ve 10. günler koyulasmis gibi ikinci çizgi. bazi kişilerin lh ı cok yukselmedigi icin ikinci çizgi cok koyulasmayabiliyormus ama sen yinede devam et belki sonradan daha koyu olur. birde hep ayni saatlerde mi yapiyorsun? test yapmadan 2-3 saat önce sivi alimini azaltlan lazim buna dikkat ediyo musun?

Evet evet aynı saatlerde yapıyorum. Mesela bugünkünü az evvel yaptım. Son 3 saat sıvı da almamıştım. Dün inanamayıp 2 tane yaptım hem öğlen hem akşam.

MERHABA :) ben de bu testi uyguluyorum son beş gündür ve muhtemel yumurtlama günlerim yarın ya da ertesi gün olacaktı. Ne hikmetse testte bugün çift çizgi olarak koyu sonuçlandı. Bence benim testimde ki gibi tam net olarak koyu olacak... Hiçbir çubukta tam koyuya yakın çizginiz yok baktığım üzere. Devam edin...

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 133

Evet devam ediyorum ben de. Dün biraz daha belirgindi ama hala kontrol çizgisine göre çok ince.

kızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?

Eklentiler

• ovulasyon.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 186

MERHABA... İKİ GÜNDÜR OLDUKÇA KOYU RENKLİ GÖRÜNÜYOR ÇİZGİLER. RESİMDEN GÖREBİLDİĞİM KADARIYLA LH SEVİYESİ YÜKSELMİŞ. YANİ BU BİRKAÇ GÜN HATTA DÜN ÖNEMLİYMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR. MUHTEMEL ADET DÖNGÜSÜNE GÖRE DE 28 GÜN DE OLAN BİRİ İÇİN 13.,14.,15. GÜNLER ÖNEMLİ...

ama yumurtlamaya bagli hiçbir belirtim yok. gecn ay 17. gunde kasıgımda batma hissetmistim. akintim da yok. aca yarın mı yumurtlayacam. zaten cift cizgi olustuktan 24 sonra yumurtla catlıyormus sanırım. yarın silik cıkarsa yumurtlamanın gectiği anlamına mı gelir. yoksa tam gunumu

cnm catlamak üzere sanirim bugünü ve yarini degerlendir sen

bazi aylar hic belirti vermeden catlayabiliyormus

Dünden bugüne... Bayanlar bu şekilde net bir çizgiye ulaşmak lazım ona eminim :)

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.

Eklentiler

• 20160205_134641_001.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 72
KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.
sanki her seferinde az daha koyulasmis gibi bugün çatlar heralde artik. zaten catladiginda siliklesiyor 2. çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…