Ovulasyon testim hakkında

eğer normalde lh yüksekliği gibi bi sorun yoksa bugün yarin catlar yumurtan cnm

bir sorun var mı yok mu bilmiyorum. yeni takip etmeye başladım. yeni yeni okumaya bilgilenmeye başladım. ovulasyon yapmam gerektiğini de adet tarıhlerının düzensizliğine bakınca anladım. şimdiye kadar internetten indirdiğim anroid adet takviminden takıp edebilecegımı sanıyordum. o takvim sadece düzenli adet olanlar içinmiş. yani hep yanlış zamanlama yapmışım. yeni farkettım. çokta ilgilenmemiştim aslında ama 4-5 aydır bir şey olmayınca takibe başladım. çok çabuk olur diye düşünüyordum. durum öyle değilmiş

kızlar, dün ve bugün yaptığım testi karşılaştırdım. yumurtam çatlamış mı sizce ???

Merhaba, bana bi fikir verir misiniz lütfen kafam çok karıştı. 19.gün sabah köyü o.sonra silik çıktı. Bugün yani 20.gün öylesine yaptım nasılsa dün siliklesmeye başladı diye ama yine koyulasmis anlayamadım. ..

Bu arada hiç tam köyü çizgiyi yakalayamadim hep t diğerine göre açık kaldı

Bu arada hiç tam köyü çizgiyi yakalayamadim hep t diğerine göre açık kaldı

Herkesin lh seviyesi testlerle eşit çizgi yakalayabilecek seviyede kalmayabilirmiş. Çok kafaya takmayın. Gün aşırı ilişki daha garanti bence.

Herkesin lh seviyesi testlerle eşit çizgi yakalayabilecek seviyede kalmayabilirmiş. Çok kafaya takmayın. Gün aşırı ilişki daha garanti bence.
Evet bende çikolata kistide var onun da bi etkisi olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…