- 4 Eylül 2015
- 203
- 79
- 48
- 36
Benim de 3 gundur kopkoyuu hala siliklesmediiEvet yahu. Benim bugün 15. gün olmasına rağmen hâlâ sizin 4. testiniz gibi rengi.
Hadi bakalim bugunu ve yarini degerlendir. Benimde bugun siliklesti. Dun biraz akinti da geldi. Geceyi degerlendirdik. Insaallah tutar.Sanırım bugün buldum ikinci çizgiyi
Hadi bakalim bugunu ve yarini degerlendir. Benimde bugun siliklesti. Dun biraz akinti da geldi. Geceyi degerlendirdik. Insaallah tutar.
Koyu ikenmi olacakmış silik olmasını mı beklicezBenim de 3 gundur kopkoyuu hala siliklesmedii
ben koyulastigi günü ve takibindeki 2-3 günü muhakkak değerlendiriyorumHerkese merhaba bu ay yeni başladım testlere bilmediğim için soruyorum koyu cizgilerdeyken mi ilişki olacak yada sonra silik oldugunda mı yada hergün mu kafam o kadar karıştı ki ne yapacagımı bilemedim
Şimdiden tşkkürler
Normalde 2 koyu cizgiden sonraki gun yunurtlama gerceklesiyormus. Ama ben hrm o gun hem ertesi gunu iliskiye girdim.Herkese merhaba bu ay yeni başladım testlere bilmediğim için soruyorum koyu cizgilerdeyken mi ilişki olacak yada sonra silik oldugunda mı yada hergün mu kafam o kadar karıştı ki ne yapacagımı bilemedim
Şimdiden tşkkürler
Herkese merhaba bu ay yeni başladım testlere bilmediğim için soruyorum koyu cizgilerdeyken mi ilişki olacak yada sonra silik oldugunda mı yada hergün mu kafam o kadar karıştı ki ne yapacagımı bilemedim
Şimdiden tşkkürler
demekki senin bugün yumurta catliyor. sabah 11de gördüğün lh pik seviyesi olmus2 sonra lh düşmeye başlamış olabilir. yada belki 5te test yapmadan önce fazla sivi aldiysan çıkmamış da olabilir. hatta banada umut oldun. bende hep günde 1 defa ayni saatte yapiyorum negatif çıktı hep simdi diyorum acaba benim de sen gibi sabah mi yükseldi lh ondan kaçırdım goremedim mi ki pozitifiArkadaşlar merhaba ovulasyon testi kullanmaya bu ay adetimden daha kesilmeden başladım ve günde 2 bazen 3 defa yapıyorum. Anlamadığım şey bugün öğlen yaptığımda lh pik seviyesine yaklaştı diye düşünmüştüm ama akşam 5 te yaptığımda t kısmı silikleşmeye başlamış. Şimdi ben anlamadım 26 günde bir adet oluyorum ve bugün 10. günüm .
Kızlar bu testi yorumlar mısınız acil yardıma ihtiyacım var çok mutsuzum.
demekki senin bugün yumurta catliyor. sabah 11de gördüğün lh pik seviyesi olmus2 sonra lh düşmeye başlamış olabilir. yada belki 5te test yapmadan önce fazla sivi aldiysan çıkmamış da olabilir. hatta banada umut oldun. bende hep günde 1 defa ayni saatte yapiyorum negatif çıktı hep simdi diyorum acaba benim de sen gibi sabah mi yükseldi lh ondan kaçırdım goremedim mi ki pozitifi
Bir de ben akinti ve atesten anlayamiyorum yumurtladigmi, esim de diyorki kediler bile biliyor anliyor icgudusel olarak diyor dalga geciyor benimle ama yok yani bi degisiklik hissetmiyorumWalla ben internetten 50adet aldim o yuzden o cift cizgiyi gormek icin oglen ve aksam yapiyorum. Kasiklarimda agri var goguslerim dolgun degil ama hassaslasti. Sen de oyle yap canim insallah saglikli bebislerimiz olur. Bu isler ne zormus Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Bugun mutlaka iliski olsun canim lh baya artmis yarin catlayabilir yumurtanKızlar
ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim düzensiz bu yüzden hangi günden başlayacağım tam tespit edemediğim için testin üzerinde yazan son ayların ortalamasını aldım. Adetimin bittiği 8. gün başladım.
Ama nasıl sonucu değerlendireceğim bilmiyorum. ilk testim bu. lütfen yorumlar mısınız :) Merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 1779336 Eki Görüntüle 1779337
Canim sende cift cizgi kac gun cikti bende 3gun cikti 3.gun t en koyu halini aldi 4.gunden itibaren siliklesmeye basladi.. Ovulasyon testini yorumlamakta zorluk cektim bu yuzdenBence de bugün ilişki olmalı. Biz çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdik ama tutmadı. İnşallah sizin tutar.
eğer normalde lh yüksekliği gibi bi sorun yoksa bugün yarin catlar yumurtan cnmKızlar
ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim düzensiz bu yüzden hangi günden başlayacağım tam tespit edemediğim için testin üzerinde yazan son ayların ortalamasını aldım. Adetimin bittiği 8. gün başladım.
Ama nasıl sonucu değerlendireceğim bilmiyorum. ilk testim bu. lütfen yorumlar mısınız :) Merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 1779336 Eki Görüntüle 1779337
Canim sende cift cizgi kac gun cikti bende 3gun cikti 3.gun t en koyu halini aldi 4.gunden itibaren siliklesmeye basladi.. Ovulasyon testini yorumlamakta zorluk cektim bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?