Teşekkür ederim.Adetiniz geçti mi?Sağlıkla gelsin inşallah pembe akintim vardı benim sonra kanamam başladı şimdi bitti ama hayla pembe akıntı geliyor kasıklarım ağrıyor 5gundur benimde pozitif çıktı testim ovulasyon testi bitince yapamadim yarına kaldı artık
Hamile kalmak istiyorsan ovulasyon testiyle yumurtlamana bak t çizgisi c den koyuysa yumurtlama var demektir bir gün sonra eğer t çizgisi hafif siliklestiyse yumurta çatlamış demektir ozamank değerlendir hamile kaldığını düşünüyorsan gebelik testi yaparsın zatenBende bu ay başlicam teste onerileriniz neler ne yapmak gerekiyo
Kanamam dün bitti bugün pembe lekeler geliyor supeleniyorum ustunr görme oluyor bazı kadınlarda kasık ağrım hayla varTeşekkür ederim.Adetiniz geçti mi?
Bende onu kullanıyorum canım memnunum şimdilik bı sıkıntı yokLoboguik kullandım ovülasyon
Teşekkür ederim cevapladigin icin basladim bende bklm insallah bu aydan umutluyumHamile kalmak istiyorsan ovulasyon testiyle yumurtlamana bak t çizgisi c den koyuysa yumurtlama var demektir bir gün sonra eğer t çizgisi hafif siliklestiyse yumurta çatlamış demektir ozamank değerlendir hamile kaldığını düşünüyorsan gebelik testi yaparsın zaten
Teşekkür ederim cevapladigin icin basladim bende bklm insallah bu aydan umutluyum
Rica ederim canım rabbim sana evlat versin insallah bende bugün ovulasyon testiyle gebelik testi yaptım ovulasyon kopkoyu çıktı gebelikte silik çıktı erken gebelik testi yaptım birşey anlamadım yok gibi kafamı karıştırdıTeşekkür ederim cevapladigin icin basladim bende bklm insallah bu aydan umutluyum
İnşallah iki defa hüsrana uğrattı beni gebelik testi pozitif çıktı kan verdim negatif ti en son Ekim ayında kan verdim ama şuan hissediyorum inşallah yanilmamEzgi Senin testine boyle baktım canım bak ikinci cigi var sanki
İstersen atcanım bklm bizde senin eski testinde silik cizgi gorunuyor bence hemen kan vermelisinRica ederim canım rabbim sana evlat versin insallah bende bugün ovulasyon testiyle gebelik testi yaptım ovulasyon kopkoyu çıktı gebelikte silik çıktı erken gebelik testi yaptım birşey anlamadım yok gibi kafamı karıştırdı
İnşallah icinde hep umut olsun bence bu defa varİnşallah iki defa hüsrana uğrattı beni gebelik testi pozitif çıktı kan verdim negatif ti en son Ekim ayında kan verdim ama şuan hissediyorum inşallah yanilmam
İnşallah icinde hep umut olsun bence bu defa var
Cuma günü randevu aldım muane olucam bakalım umitlenmek istemiyorumİstersen atcanım bklm bizde senin eski testinde silik cizgi gorunuyor bence hemen kan vermelisin
Allahın izni ile inşallah guzel haberi alirsin bize de soylersinCuma günü randevu aldım muane olucam bakalım umitlenmek istemiyorum
İnsallah tabi soylerimAllahın izni ile inşallah guzel haberi alirsin bize de soylersin
Tamam canımmİnsallah tabi soylerim
Başka bir plortformda gördüm bugün ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmiş c çizgisi t çizgisinden koyu çıkınca gebelik olur diye duymuştum ordaki kadının ovulasyon testi ide öyleydi hakkında hayırlısi olsun inşaallah cnm öğrenince yazarımısinMerhaba kızlar yarın bat günüm elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?