Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Ben öğrendim 5 gündür ovülasyon pozitif adetim 2 gün gecikti bugün gebelik silik pozitif kan da 104 çıktı.Adetten 4 gün önce erken gebelik resti yaptım negatiftu

Teşekkür ederim.Adetiniz geçti mi?

Bende bu ay başlicam teste onerileriniz neler ne yapmak gerekiyo
Hamile kalmak istiyorsan ovulasyon testiyle yumurtlamana bak t çizgisi c den koyuysa yumurtlama var demektir bir gün sonra eğer t çizgisi hafif siliklestiyse yumurta çatlamış demektir ozamank değerlendir hamile kaldığını düşünüyorsan gebelik testi yaparsın zaten

Teşekkür ederim cevapladigin icin basladim bende bklm insallah bu aydan umutluyum

Ezgi Senin testine boyle baktım canım bak ikinci cigi var sanki

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-13-18-44-39-463_com.whatsapp.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 80
Teşekkür ederim cevapladigin icin basladim bende bklm insallah bu aydan umutluyum
Rica ederim canım rabbim sana evlat versin insallah bende bugün ovulasyon testiyle gebelik testi yaptım ovulasyon kopkoyu çıktı gebelikte silik çıktı erken gebelik testi yaptım birşey anlamadım yok gibi kafamı karıştırdı

İstersen atcanım bklm bizde senin eski testinde silik cizgi gorunuyor bence hemen kan vermelisin

Merhaba kızlar yarın bat günüm elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20231214_111206.webp
    14 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba kızlar yarın bat günüm elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz
Başka bir plortformda gördüm bugün ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmiş c çizgisi t çizgisinden koyu çıkınca gebelik olur diye duymuştum ordaki kadının ovulasyon testi ide öyleydi hakkında hayırlısi olsun inşaallah cnm öğrenince yazarımısin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…