Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Merhabalar arkadaşlar altta bulunan testi dört gün önce yaptım ilk beş dakika içinde silik çizgi çıktı çok heyecanlandım sonra sabah erken gebelik testi yapacağım eğer yine silik çıkarsa kan veririm dedim yok çıkmadı tek çizgi yine bir umut ertesi gün test yaptım yine çıkmadı adet geçirmesinin 13. Günü bugün ilk idrarla testimi yaptım yine tek çizgi bir kaç saat sonra teste atmak için baktım çizgi oluşmuş muhtemelen kuruma çizgisidir artık umut etmiyorum ama yazmamın sebebi benim gibi bu durumu yaşayan var mı bu şekilde gebelik öğrenen var mı

Eklentiler

• 20231215_183238.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 39
Bende senin gibiydim canım adete iki gun kala test yaptim negatif di iki gun sonra silik cikti sonra ki negatif ertesi gun daha koyu olarak cikmisti

Bende üç dört ay önce böyle yaşadım ama kanda birşey çıkmadı ama sen yine kan ver adetin de gecikmiş

Bende üç dört ay önce böyle yaşadım ama kanda birşey çıkmadı ama sen yine kan ver adetin de gecikmiş
Cevabınız için teşekkür ederim eğer bir hafta daha olmazsam o zaman vermeyi düşünüyorum daha önceden defalarca kan verip üzüldüğüm için yine aynısını yaşamak istemiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim eğer bir hafta daha olmazsam o zaman vermeyi düşünüyorum daha önceden defalarca kan verip üzüldüğüm için yine aynısını yaşamak istemiyorum
Sıkma kendini böyle diyorum da bende sıkıyorum kendimi sen benim gibi yapma rahat ol rabbim zamanını iyi bilir ovulasyon testi yaptın mı canım

Hangi marka iyi biliyo musunuz ben laboquickle yapiyodum bugün bile pozitif cıktı pek sağlıklı sonuc vermedi gibi o yüzden günü de kaçırdım büyük ihtimalle
Ben certain ovulasyon testi kullanıyorum pozitif çıkıyor benimde hatta t çizgisi c den daha koyu anlam veremedim ya gebelik var yada yumurtam catlamiyor ama pembe akıntım da geliyor

Sıkma kendini böyle diyorum da bende sıkıyorum kendimi sen benim gibi yapma rahat ol rabbim zamanını iyi bilir ovulasyon testi yaptın mı canım
Ovulasyon testi dört kere denedim catlamam olduğu halde gebelik olmadı geçen ay eşim doktora gitti varikosel ve kist çıktı ama bebeğe engel değil ileri derecede değil dediler üç ay vitamin kullan olur dedi doktoru eşimde kullanmaya başladi bu ay ikinci ayına girdi bende iki aydir multivitamin kullanıyordum doktorum tavsiye etmişti hal böyle olunca gebelikte olmayınca çok üzülüyorum geçen ay erken oldum adetimi bu ay böyle geçti birşey yok biz bir yere kadar düşünüp üzülüyoruz ama çevre baskısı çok artık çocuk düşünmüyorum daha zamanı değil diyorum ama bir de kalbimi görseler beni gören herkesin derdi çocuk oldu

Üzme kendini fazla kafana takma iman hiç düşünmediğin zaman da hamile kalmışsın siz yine gün aşırı değerlendirin ovulasyon testine devam et takip et

Üzme kendini fazla kafana takma iman hiç düşünmediğin zaman da hamile kalmışsın siz yine gün aşırı değerlendirin ovulasyon testine devam et takip e

Üzme kendini fazla kafana takma iman hiç düşünmediğin zaman da hamile kalmışsın siz yine gün aşırı değerlendirin ovulasyon testine devam et takip et
İnsaAllah öyle olur tekrardan ovulasyon testi yapmaya başlayim :) Rabb'im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben certain ovulasyon testi kullanıyorum pozitif çıkıyor benimde hatta t çizgisi c den daha koyu anlam veremedim ya gebelik var yada yumurtam catlamiyor ama pembe akıntım da geliyor
Benim gebelik yok canım testin bozuk olduğunu düşünüyorum artık bu ay farklı bir marka alıcam

Bir de bazal vücut ısısını ölçen derece aldım bu ay onu da denicem testler yanıltabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…