Benimde kaç gündür hep pozitif bende anlamadım ya çatlama olmuyor yada gebelik var doktora gidince anlaşılırBaşka bir plortformda gördüm bugün ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmiş c çizgisi t çizgisinden koyu çıkınca gebelik olur diye duymuştum ordaki kadının ovulasyon testi ide öyleydi hakkında hayırlısi olsun inşaallah cnm öğrenince yazarımısin
Yumurtlama var gibi duruyor ovulasyon testini tekrarla eğer sürekli köyü cikiyorsa kan verMerhaba kızlar yarın bat günüm elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz
Teşekkür ederim inşallah haber veririm :)Başka bir plortformda gördüm bugün ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmiş c çizgisi t çizgisinden koyu çıkınca gebelik olur diye duymuştum ordaki kadının ovulasyon testi ide öyleydi hakkında hayırlısi olsun inşaallah cnm öğrenince yazarımısin
Yumurtlama olması imkansız gibi bu ay 2 defa pik gördüm ve adetim cok yakın.kan verip üzülmek de istemiyorum biraz daha beklicemYumurtlama var gibi duruyor ovulasyon testini tekrarla eğer sürekli köyü cikiyorsa kan ver
Ben 5 aralıktan beri görüyorum tuhafıma gitti üstüne adet oldum bitti ve hayla pozitif yarın kan vericem sen biraz daha bekle eğer adetin gelmesi test yaparsınYumurtlama olması imkansız gibi bu ay 2 defa pik gördüm ve adetim cok yakın.kan verip üzülmek de istemiyorum biraz daha beklicem
Naptın canım hamilemisin.İnsallah tabi soylerim
Test yaptiniz mi ne durumdasiniz.Merhaba kızlar yarın bat günüm elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi yaptım bi bakabilir misiniz
Evet bir kac gün daha bekleyip olmazsam kan vereyim en iyisi.ben de âdet olmuştum bir hafta sonra kanamam tekrar başladı ve kan verdim hamileymisim o dönem ama kimyasal oldu yani düşük bir ihtimal ama âdet görenler olabiliyorBen 5 aralıktan beri görüyorum tuhafıma gitti üstüne adet oldum bitti ve hayla pozitif yarın kan vericem sen biraz daha bekle eğer adetin gelmesi test yaparsın
Ben 2 yıldır bekliyorum o kadar test yapıp o kadar kan verdim ki sonuçlar hüsran o yüzden biraz daha bekleyip kan vericem bir de belim çok ağrıyor heran başlayacak gibiTest yaptiniz mi ne durumdasiniz.
Normalde düzenli midir âdet döngünüzEki Görüntüle 3352848 bir türlü çatlamadi yada gebelik var
Maalesef düzenli değilNormalde düzenli midir âdet döngünüz
Oğlum 21 aylık oldu ondan önce emzirdigim için adet olmuyordum doktor söktürücü verdi ondan sonra adet oldum ama düzensizNormalde düzenli midir âdet döngünüz
O yüzden karışık çıkmış olabilir emzirmeden sonra daha tam oturmamıştır belki düzeninizOğlum 21 aylık oldu ondan önce emzirdigim için adet olmuyordum doktor söktürücü verdi ondan sonra adet oldum ama düzensiz
İnan bana benim kadar husrana uğramamışsindir ben uc yildir evliyim ilk senemde hamile kaldım alti aylikken kalbi durdu olu dogum yaptim ikinci olmasindan korkuyodum yine ayni seyleri yasarim diye iki sene boyunca hic cocuk dusunmedim simdi olsun istedik klomenle ikizlere hamile kaldım iki aylikken de onlar dustu kanamam oldu iki buklum gittim hastaneye simdi allahimin izni ile tekrar dusunuyorum arastirdik neden dustugunu kan sulandirici kullanmam gerekiyomus şimdi olursa her hafta hastaneye gidicem.Ben 2 yıldır bekliyorum o kadar test yapıp o kadar kan verdim ki sonuçlar hüsran o yüzden biraz daha bekleyip kan vericem bir de belim çok ağrıyor heran başlayacak gibi
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun.ben de dış gebelik geçirdim tam 2 yıl oldu onun üzerine bu ay. rahimde polipler varmış onları aldırdık geçen ay bakalım nasip kısmet bu yolda olan herkese rabbim dayanma gücü versin.Gercekten test yapmaya korkuyorum o kadar yoruldum ki bekleyip bekleyip üzerine âdet olmaktan.Insallah sağlıkla hamile kalırsınızİnan bana benim kadar husrana uğramamışsindir ben uc yildir evliyim ilk senemde hamile kaldım alti aylikken kalbi durdu olu dogum yaptim ikinci olmasindan korkuyodum yine ayni seyleri yasarim diye iki sene boyunca hic cocuk dusunmedim simdi olsun istedik klomenle ikizlere hamile kaldım iki aylikken de onlar dustu kanamam oldu iki buklum gittim hastaneye simdi allahimin izni ile tekrar dusunuyorum arastirdik neden dustugunu kan sulandirici kullanmam gerekiyomus şimdi olursa her hafta hastaneye gidicem.
İnşallah sende kalırsım canım belli ki ikimizde cekmişiz ama insanin basina gelincede bir tecrübesi oluyor hayırlısi neyse oyle olsun bklmÇok geçmiş olsun başınız sağolsun.ben de dış gebelik geçirdim tam 2 yıl oldu onun üzerine bu ay. rahimde polipler varmış onları aldırdık geçen ay bakalım nasip kısmet bu yolda olan herkese rabbim dayanma gücü versin.Gercekten test yapmaya korkuyorum o kadar yoruldum ki bekleyip bekleyip üzerine âdet olmaktan.Insallah sağlıkla hamile kalırsınız
bilmiyorum ki hastaneye gidiyorum ogrenicem ordaNaptın canım hamilemisin.
Nisan ayından beri mi oturmadı pembe akintilar kafamı karıştırdıO yüzden karışık çıkmış olabilir emzirmeden sonra daha tam oturmamıştır belki düzeniniz
Insallah canım geç olsun da güç olmasınİnşallah sende kalırsım canım belli ki ikimizde cekmişiz ama insanin basina gelincede bir tecrübesi oluyor hayırlısi neyse oyle olsun bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?