ovulasyon testimde birkac gunder ikinci cizgi soluk cikiyordu. yakinda ovulasyon bekliyordum ama bugungu testte tek cizgi cikti.

Akintiyakarsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
48
40
88
merhaba herkese. ovulasyon testimde birkac gunder ikinci cizgi soluk cikiyordu. yakinda ovulasyon bekliyordum ama bugunku testte tek cizgi cikti. sebebi ne olabilir acaba? yumurtlamam olmadi mi demek bu?

adet olali 13 gun oldu. evet iki cizginin de koyu olmasi gerektiigini biliyordum, fakat ikinci cizgi silikti birkacgundur, ovulasyon yaklasinca cift cizgi olacagini dusunmustum. bir anda tek cizgiye dustu.

adet olali 13 gun oldu. evet iki cizginin de koyu olmasi gerektiigini biliyordum, fakat ikinci cizgi silikti birkacgundur, ovulasyon yaklasinca cift cizgi olacagini dusunmustum. bir anda tek cizgiye dustu.
Merhaba ovulasyon testine devam edip pik gördünüz mü

merhaba herkese. ovulasyon testimde birkac gunder ikinci cizgi soluk cikiyordu. yakinda ovulasyon bekliyordum ama bugunku testte tek cizgi cikti. sebebi ne olabilir acaba? yumurtlamam olmadi mi demek bu?
Yumurtlama olmuyor demek olabilir. Test ve takvim doğru çıkmıyor bazen. En iyisi Dr a gidip yumurta takibi yaptırırın

bir gebenin gunlugu ovulasyon testini oneririm tam kurallara uygun kullanin ilk defa mi kullandiniz 9
Merhaba maalesef göremedim, üstelik birkaç gün sonra da erkenden regl oldum.
Ben de geçen ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve yumurtlama göremedim aynı sizin gibi erken regl oldum. Bu ay tekrardan ovulasyon testi kullanıyorum 16.adet döngüsü günümdeyim hala yumurtlama göremedim. Laboquik marka ovulasyon almıştım bir gebenin günlüğü daha mı iyi bir test acaba?

evet bgg cok iyi ben onu kullandim tam kurallara uyarak kullanin ben ilk ay yumurtlama goremedim doktora gittim yeterli buyumemisler tedavi gordum

evet bgg cok iyi ben onu kullandim tam kurallara uyarak kullanin ben ilk ay yumurtlama goremedim doktora gittim yeterli buyumemisler tedavi gordum
Bgg testlerinde iki çeşit var biri kağıt biri kaset test siz hangisiniz kullandınız

Yeterli büyümemesi için nasıl bi tedavi uygulanıyor çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bu ay yine yumurtlama göremezsem bende doktora gitmeyi planlıyorum o yüzden soruyorum

Yeterli büyümemesi için nasıl bi tedavi uygulanıyor çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bu ay yine yumurtlama göremezsem bende doktora gitmeyi planlıyorum o yüzden soruyorum
adstin 3. gunu gidiyorsunuz yumurtsya bakip su gun gel diyor Takip ediyor buyumus mu buyumediyse vitamin vs yaziyor

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım benimde böyle çıktı bugünde yaptım t çizgisi hala silik çıktı yumurta çatlamış mi oluyor anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 20230703_164529.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım benimde böyle çıktı bugünde yaptım t çizgisi hala silik çıktı yumurta çatlamış mi oluyor anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
Bugün yaptığım burada belli canlı bakınca daha net gözüküyor

Eklentiler

• 20230703_162831.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
28 haziranda yumurtlama olmuş ertesi gün çatlamış sanırım

Ben sadece 27 haziranı 28 hazirana bağlayan geceyi değerlendirebilirim acaba tutma ihtimali varmidir
Spermin kadın vücudunda üç gün yaşadığına dair yazılar mevcut hiç ihtimal yok diyemem Allah büyüktür belki de tutar bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay tekrar test al ve dene en azından deneyim sahibi oldun dikkat edersin bu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…