• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız koyulaşmadan silikleşti

Valla ben adet döneminde içmeye başlamıştım biraz tesadüf oldu biraz bilerek oldu
Baktım yumurtlama oldu
Bir sonraki ay yine kullandım ama henüz sonuç alamadım

Ondan önce yumurtamanız ne durumdaydı?

Ondan önce yumurtamanız ne durumdaydı?
10 aydır korunmayı bırakıyorum öncesinde hiç takılmazdım akıntı takibi bile yapmazdım adetlerim düzenliydi. Ne zaman korunmayı bıraktım dengem şaştı. 10 aydır korunmuyorum ve bu sürede reglim 4-5 gün ileri geri bazen oynardı bazen gününde gelirdi ama olurdum mutlaka.Haziran ayında ovülasyon testi yapmaya başladım. Hiç pik görmedim. Eylül ayında vitamin almaya başladım ve o ay pik oldu. Haziran ayından öncesini bilmiyorum yumurtlama konusunda

10 aydır korunmayı bırakıyorum öncesinde hiç takılmazdım akıntı takibi bile yapmazdım adetlerim düzenliydi. Ne zaman korunmayı bıraktım dengem şaştı. 10 aydır korunmuyorum ve bu sürede reglim 4-5 gün ileri geri bazen oynardı bazen gününde gelirdi ama olurdum mutlaka.Haziran ayında ovülasyon testi yapmaya başladım. Hiç pik görmedim. Eylül ayında vitamin almaya başladım ve o ay pik oldu. Haziran ayından öncesini bilmiyorum yumurtlama konusunda

Vitaminin önemli olduğunu biliyorum. Ben de vitamin kullandığım ay gebe kalmıştım ama olumsuz sonuçlandı. Selenyum, red kril oil gibi birkaç vitamin almıştım. Şimdi supradin alıyorum çok olmadı bakalım etki edecek mi. 🥰

Bana da haber verir misiniz son durumu
Benim hala koyulaşma olmadı
Canm haber ver demiştin . Ben bu gün gittim doktora yumurtam gayet gelişmiş çatlama iğnesi vuruldum demekki ovülasyonntesti bozukmuş öyle düşüyorum doktor tüm tahlillerin yaptı güzelce muayene etti . Çok iyi durumda yumurtan dedi

Canm haber ver demiştin . Ben bu gün gittim doktora yumurtam gayet gelişmiş çatlama iğnesi vuruldum demekki ovülasyonntesti bozukmuş öyle düşüyorum doktor tüm tahlillerin yaptı güzelce muayene etti . Çok iyi durumda yumurtan dedi
Hadi ya çok sevindim 😍

Bende aynı durumu yaşadım koyulaşma oluyordu bu gün birden bire kayboldu cizgi ben bu ay birde yumurta geliştirci klomen kullanmıştım böyle oldu salı günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Merhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem?:( geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadı

Eklentiler

• 0733E1E4-2C3D-4ABF-BD7B-1F2C2E2967F4.webp
    0733E1E4-2C3D-4ABF-BD7B-1F2C2E2967F4.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 236
Merhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem?:KK43: geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadı
Bence siz 27 sinden sonrasını bir gün dolu bir gün boş şekilde değerlendirin derim
Yani testleriniz pik gibi ama değil gibi. Biraz karmaşık. Keşke bende bu kadar bile çizgi olsa. Hiç koyulaşmadı ama akıntım var nasıl oluyor anlamıyorum. Siz dediğimi yapın riske atmayın🌺

Merhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem?:KK43: geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadı
Aynn sizin pike cok yakın benim o kadar bile olmamıştı teste si her gün değerlendirin bir kaç gün

Merhaba kızlar
Dünkü ovülasyon testimi ve bugünkünü ekliyorum.
12.gün saat 13:30 da yaptığım test yeterince koyulaşmadığı için üzerinde durmadım
ama gece 11-12 gibi kasıklarımda sancı oldu,öksürürken hassasiyet vardı hatta.
Bir parça ip gibi uzayan şeffaf akıntı gördüm.
Bugün yani 13.günümde yeniden önce saat 13:00 de yaptım silik çıktı Allah Allah dedim saat 16:00 da yine yaptım, o testi de ekliyorum o daha da fazla silik çıktı.
Acaba gece yapsaydım koyulaşma görür müydüm anlamıyorum neden birdenbire bu kadar silikleşti ?
Gece mi çatladı bilmiyorum ama daha koyu çizgiler gördüm,bu asla pik değil,pik öncesi bile değil.
Benzer durum yaşayan var mı acaba? Grip ilaçları kullanıyorum,onunla alakalı olabilir mi
Merhaba üzerinden çok geçmiş ama bu testten sonraki testleri bizde pik oldu mu acaba benimde tam koyulaşmadan silikleşti de merak ettim

Merhaba üzerinden çok geçmiş ama bu testten sonraki testleri bizde pik oldu mu acaba benimde tam koyulaşmadan silikleşti de merak ettim
Merhaba
Maalesef hatırlamıyorum ☹️ ama düzenli pik görmeye 2023 Ocak ayından sonra başladım
2023 haziranda da hamile kaldım

Back
X