- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
-
Çok fazla idrar damlatıyorsun 3 damla yeterli ve devam et henüz olmamış her gün aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını keserekovulasyon testime bakarmısınız:)pik görünmüyor sanırım ltfn yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkürlerÇok fazla idrar damlatıyorsun 3 damla yeterli ve devam et henüz olmamış her gün aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını keserek
Nezaman pik olucam acabason testte pik olmaya başlamış muhtemelen yarın pik olur
Ovulasyon testi ise ilk idrarla yapmayın sakın yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip gün içinde yapabilirsiniz aynı saatlerde yaparsanız daha doğru sonuç verirSabah ilk idrarla mı yapılmasi iiyi olur yoksa gün içinde mi?
TeşekkürlerOvulasyon testi ise ilk idrarla yapmayın sakın yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip gün içinde yapabilirsiniz aynı saatlerde yaparsanız daha doğru sonuç verir
Pco mu var kuzum sendeNezaman pik olucam acaba
Sne ne yaptın kuzum ? Kızarıyor mu testinOvulasyon testi ise ilk idrarla yapmayın sakın yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip gün içinde yapabilirsiniz aynı saatlerde yaparsanız daha doğru sonuç verir
Evet kan testi değerler çok güzel dedi doktor ama ultrasonda pko gördü düzensizlik varPco mu var kuzum sende
Canım pik olan testimi atayım senle konuştuktan sonra ertesi günü pik oldu o gün ve ertesi günü değerlendirdim fakat 4 gün geçti pik kadar olmasada hala çizgi belirgin onun görüntüsüde atayım anlamadım herkesin pikten sonra iyice silikleşmiş bu gün öncekinden daha belirginSne ne yaptın kuzum ? Kızarıyor mu testin
Anladım bırakma yakında olur yumurtlama her gğn aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek yap benim 2 ay önce adete 5 gün varken yumurtlama olmuştuEvet kan testi değerler çok güzel dedi doktor ama ultrasonda pko gördü düzensizlik var
Harikaa sevindim bakıyım pikten sonraki testlerineCanım pik olan testimi atayım senle konuştuktan sonra ertesi günü pik oldu o gün ve ertesi günü değerlendirdim fakat 4 gün geçti pik kadar olmasada hala çizgi belirgin onun görüntüsüde atayım anlamadım herkesin pikten sonra iyice silikleşmiş bu gün öncekinden daha belirgin
Merak etme çatlamış benim de öyle oluyordu çatlamadan sonraki günler testimBuda pikten sonra bu günkü testim
Aynı desene umarım herşey dilediğimiz gibi olur Allahın izniyleMerak etme çatlamış benim de öyle oluyordu çatlamadan sonraki günler testim
Aynen geceleri yapabiliyorum ama sıvı alımına dikkat ediyorum işten güçten eve geç geliyorumAnladım bırakma yakında olur yumurtlama her gğn aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek yap benim 2 ay önce adete 5 gün varken yumurtlama olmuştu
Kuzum ben henüz yumurtlama görmedim bu ay geçen diğer aylardan bahsettim amin inşallah tez zamanda kucaklarımız dolarAynı desene umarım herşey dilediğimiz gibi olur Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?