- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yap canım bi bakalım çatlama olsa bile değerlendirebiliyosunAkşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktubu yumurtlama bir kaç gün sürer mi acaba bu akşam gelicek
Fatmazell N Nilnilnil35
Bende sadece yumurtlama ve çatlama günü değerlendirebildim işim çok yoğun kaç gündür akşam erkenden uyuyakalıyorum Allah büyükAkşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktubu yumurtlama bir kaç gün sürer mi acaba bu akşam gelicek
Fatmazell N Nilnilnil35
Üzülme kuzum bazı kadınlarda yumurtlama 2 gün 3 gün veya 1 gün sürüyor benim hep 2 gün sürer bu akşam geliyorsa yapın işte sorun olmaz Allahın izniyle tutar inşallah bugün veya yarında çatlama olursa onu da değerlendirirsinizAkşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktubu yumurtlama bir kaç gün sürer mi acaba bu akşam gelicek
Fatmazell N Nilnilnil35
Kuzum dün testim koyuydu pike yakın pik kadar koyu olmasa da dün değerlendirdik işte bugün inşallah piki görğrümFatmazell canım sende durumlar nasıl?
İnşallah canım en kısa sürede hepimizin yüzü güler:)Kuzum dün testim koyuydu pike yakın pik kadar koyu olmasa da dün değerlendirdik işte bugün inşallah piki görğrüm
İnşallah kuzucumİnşallah canım en kısa sürede hepimizin yüzü güler:)
Hadi inş benimde sürer iki üç gün kızlar evet bu akşam ve yarın akşam değerlendircem kaynanam gelcekti eşime dedim ara başka gün gelsinlerÜzülme kuzum bazı kadınlarda yumurtlama 2 gün 3 gün veya 1 gün sürüyor benim hep 2 gün sürer bu akşam geliyorsa yapın işte sorun olmaz Allahın izniyle tutar inşallah bugün veya yarında çatlama olursa onu da değerlendirirsiniz
Çok mantıklı kasmamak gerek:)))onların stresiyle olcağı varsada olmazHadi inş benimde sürer iki üç gün kızlar evet bu akşam ve yarın akşam değerlendircem kaynanam gelcekti eşime dedim ara başka gün gelsinler![]()
Sen bence bu gün yarın sonra 2 günde bir değerlendir ben yapamadım sen bari yapÇok mantıklı kasmamak gerek:)))onların stresiyle olcağı varsada olmaz
Çok erken daha yumurtlama oldumu peki acaba üstüne mi gördün oladabilir istersen bi test yap canımEvet yani 4 5 günü adettim zaten ondan sonra temizlendim 9.gün oyle oldu yani adetim yeni bitti nerdeyse 3 gun sonra da bu oldu işte
Hayırlısı olur umarım canım Allahın işi hiç belli olmaz benim bir kızım var 12 yaşında bende ilk şüphem mide bulantısı oldu gecenin bir vakti uykudan uyandıran bir bulanma yaşadım anlık daha regle 15 16 gün var dedim hamileyim ben kimse inanmadı bana ne alaka daha günün çok falan dediler gebelik testi yaptım negatif ama bulantı ara ara geldi 10 gün kala kaset testte silik çizgiyle gördüm onada kuruma dediler ama sonuç gebeymişim şimdi 2.düşünüyorum geçen ay hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım özellikle göğsüm çok fenaydı silik çizgiler gördüm hep testte regl oldum bu ay bata 9 gün kaldı hiç zerre belirtim yok ne kasık ne bel ne mide nede göğüs hassasiyeti benim için en ilgincide o regle yakın göğsüm balon gibi şişer ağrır bu ay oda yok:))ovulasyonda yumurtlama görmesem yumurlamadım bu ay diyeceğim:)Yaptım negatifti hayırlısı olsun valla erken olabiliyormus ben ondan dedim olabilir mi acaba benim adetim duzensiz bir de hic kestiremiyom birseyi
Amin canım inşallah:))Yaa ne guzel Rabbim tüm bekleyenlere versin inşallah:)) gönlüne göre versin sanada en yakın zamandaa insallaahhh![]()
Aynen öyle işten çık koştur hazırlık hizmet uğraşamam şimdi sırası değilÇok mantıklı kasmamak gerek:)))onların stresiyle olcağı varsada olmaz
Canım ne yaptın aklım sende haber ver bizedeAynen öyle işten çık koştur hazırlık hizmet uğraşamam şimdi sırası değil![]()