ovulasyon testime bakarmısınız:)

Nilnilnil35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
109
39
13
38
ovulasyon testime bakarmısınız:)pik görünmüyor sanırım ltfn yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 8136183e-7caf-4a1d-9e74-ac3469efb6aa.webp
    8136183e-7caf-4a1d-9e74-ac3469efb6aa.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 188
Akşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktu 😢 bu yumurtlama bir kaç gün sürer mi acaba bu akşam gelicek Fatmazell Fatmazell N Nilnilnil35
Bende sadece yumurtlama ve çatlama günü değerlendirebildim işim çok yoğun kaç gündür akşam erkenden uyuyakalıyorum Allah büyük

Akşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktu 😢 bu yumurtlama bir kaç gün sürer mi acaba bu akşam gelicek Fatmazell Fatmazell N Nilnilnil35
Üzülme kuzum bazı kadınlarda yumurtlama 2 gün 3 gün veya 1 gün sürüyor benim hep 2 gün sürer bu akşam geliyorsa yapın işte sorun olmaz Allahın izniyle tutar inşallah bugün veya yarında çatlama olursa onu da değerlendirirsiniz

Üzülme kuzum bazı kadınlarda yumurtlama 2 gün 3 gün veya 1 gün sürüyor benim hep 2 gün sürer bu akşam geliyorsa yapın işte sorun olmaz Allahın izniyle tutar inşallah bugün veya yarında çatlama olursa onu da değerlendirirsiniz
Hadi inş benimde sürer iki üç gün kızlar evet bu akşam ve yarın akşam değerlendircem kaynanam gelcekti eşime dedim ara başka gün gelsinler 😂

Meraba kızlar yazmazdim normalde buraya ama aktif olduğu için yaziyorum benim döngümün 9.gunu yani salı sabahi yatakta feci sekilde basim dönüyordu midem bulanıyordu ve ateş basiyordu o gun devam etti baş dönmesi sonraki gunde vardi hafif hafif diger gun daha da azaldi belirti olabilir mi sizce bunlar adetim duzensiz bu ara 2 3 ay oldugu da var 25 26 oldugu da

Yaptım negatifti hayırlısı olsun valla erken olabiliyormus ben ondan dedim olabilir mi acaba benim adetim duzensiz bir de hic kestiremiyom birseyi
Hayırlısı olur umarım canım Allahın işi hiç belli olmaz benim bir kızım var 12 yaşında bende ilk şüphem mide bulantısı oldu gecenin bir vakti uykudan uyandıran bir bulanma yaşadım anlık daha regle 15 16 gün var dedim hamileyim ben kimse inanmadı bana ne alaka daha günün çok falan dediler gebelik testi yaptım negatif ama bulantı ara ara geldi 10 gün kala kaset testte silik çizgiyle gördüm onada kuruma dediler ama sonuç gebeymişim şimdi 2.düşünüyorum geçen ay hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım özellikle göğsüm çok fenaydı silik çizgiler gördüm hep testte regl oldum bu ay bata 9 gün kaldı hiç zerre belirtim yok ne kasık ne bel ne mide nede göğüs hassasiyeti benim için en ilgincide o regle yakın göğsüm balon gibi şişer ağrır bu ay oda yok:))ovulasyonda yumurtlama görmesem yumurlamadım bu ay diyeceğim:)

Back
X