- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle inşallah kuzumAynen geceleri yapabiliyorum ama sıvı alımına dikkat ediyorum işten güçten eve geç geliyorum
bende de pco var çok şükür çatladı bu ay çatlama belirtilerimide çekliyoru halaPco mu var kuzum sende![]()
Evet pco olsa bile yumurtlama oluyor sadece geç oluyor pco gebeliğe engel değil Allahın izniylebende de pco var çok şükür çatladı bu ay çatlama belirtilerimide çekliyoru hala
inşallah canıım ya olmazsa önümüzdeki ay trasnfer olacak zaten inş o bari tutarEvet pco olsa bile yumurtlama oluyor sadece geç oluyor pco gebeliğe engel değil Allahın izniyle![]()
Üzülme tutar inşallah rabbim yardımcın olsun inşallahinşallah canıım ya olmazsa önümüzdeki ay trasnfer olacak zaten inş o bari tutar![]()
Senin test pik yapmak üzere ama benimde böyle koyulaştı sonra piki gördüm ertesi güne çatlamıştı zaten inşallah gönlünce olur herşeyAynen geceleri yapabiliyorum ama sıvı alımına dikkat ediyorum işten güçten eve geç geliyorum
inşallah canım isteyen herkesinÜzülme tutar inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah![]()
Çok şükür az önce yaptım kızardı dua edinSenin test pik yapmak üzere ama benimde böyle koyulaştı sonra piki gördüm ertesi güne çatlamıştı zaten inşallah gönlünce olur herşey
Cok şükür az önce gördüm kırmızı dua edinHayırlı haberlerle inşallah kuzum
Aynen pik olmuş canım hadi inşallah Allah gönlüne göre versinCok şükür az önce gördüm kırmızı dua edin
Amin hepimizin inşallahAynen pik olmuş canım hadi inşallah Allah gönlüne göre versin
Çok amin:))Amin hepimizin inşallah![]()
Canım senin 1 ay olmuş bir aydır regl olmadın ve yumurtlama görmedin mi?Cok şükür az önce gördüm kırmızı dua edin
Ne güzel hayırlı haberlerle inşallah kuzumCok şükür az önce gördüm kırmızı dua edin
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun dua edin banadaNe güzel hayırlı haberlerle inşallah kuzum
10 kasımda regl oldum en son işte aralıkta olucam regl daha olmadım yumurtlamayı daha yeni gördümCanım senin 1 ay olmuş bir aydır regl olmadın ve yumurtlama görmedin mi?
Dualarım seninle canımAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun dua edin banada
Çatlamadan sonraki görüntüleride paylaşırsan sevinirim canım bana koyulaşması farklı bi durum olarakta geldi bir ay olmuş çünkü10 kasımda regl oldum en son işte aralıkta olucam regl daha olmadım yumurtlamayı daha yeni gördüm
Akşamı değerlendiremedim eşim iş dolayısıyla yoktuDualarım seninle canım![]()