- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk koyu olduğu gün hangi gündü bazen 2 gün veya 3 gün sürebiliyor kuzumFatmazell tatlım bu günkü ovulasyon düne göre daha koyuydu anlamadım pko falanmı vardırki çokta bilmiyorum ben onu burda kızlarda okudum
Ayın 5 i pikti 6sı hafif silik canım hafif silik devam etti bu gün daha belirgin dur atayım tabi c kadar değil amaİlk koyu olduğu gün hangi gündü bazen 2 gün veya 3 gün sürebiliyor kuzum
Bata 8 gün kaldıİlk koyu olduğu gün hangi gündü bazen 2 gün veya 3 gün sürebiliyor kuzum
Bu 12 yazandan mı bahsediyorsun pik diye ?Ayın 5 i pikti 6sı hafif silik canım hafif silik devam etti bu gün daha belirgin dur atayım tabi c kadar değil ama
Bugünki testini atar mısın belki bugünki test yumurtlamadırBata 8 gün kaldı
Yumurtlama ayın 5 inde oldu canım alttaki ayın 5 i yukarıda attığım 5 inden sonra hafif tekrar koyulaşma olan test sanki 2.pike yakın gibiBugünki testini atar mısın belki bugünki test yumurtlamadır
Kuzum bu yumurtlama işte bu bugünki mi anlamadımYumurtlama ayın 5 inde oldu canım alttaki ayın 5 i yukarıda attığım 5 inden sonra hafif tekrar koyulaşma olan test sanki 2.pike yakın gibi
Bu ayın 5 i pik gördüm sonraki testlerim silikleşti ertesi gün çatladı yumurtam bu günkü test en başta attığım tekrar pik olacakmış gibi koyulaşmaya başladı pko falan varmı bende acaba diye korktum canımKuzum bu yumurtlama işte bu bugünki mi anlamadım
5 i canımKuzum bu yumurtlama işte bu bugünki mi anlamadım![]()
Hah şimdi anladım pko var mı biz bizlemeyiz ultrasonla bakılması gerek ancak doktor bilir. Ve tekrar 2. Ci kez yumurtlama olabilir belki o yüzden koyulaşıyor olabilirBu ayın 5 i pik gördüm sonraki testlerim silikleşti ertesi gün çatladı yumurtam bu günkü test en başta attığım tekrar pik olacakmış gibi koyulaşmaya başladı pko falan varmı bende acaba diye korktum canım
İnşallah yoktur az bi kaç gün bekleyim değilmi 8 gün kaldı dahada koyulaşmazsa sorun yokturHah şimdi anladım pko var mı biz bizlemeyiz ultrasonla bakılması gerek ancak doktor bilir. Ve tekrar 2. Ci kez yumurtlama olabilir belki o yüzden koyulaşıyor olabilir
Aynen kuzumİnşallah yoktur az bi kaç gün bekleyim değilmi 8 gün kaldı dahada koyulaşmazsa sorun yoktur
Aynen kuzum
Yaaa Allah razı olsun kuzum vallahi duygulandım ne demek müsaitsem gördüysem bilgim kadarıyla tabi ki seve seve cevap veririmTamam canım çok sağol ne sorsak gecikmesiz yanımızdasın Allah sana güzeller güzeli sağlıklı bir evlat nasip etsin dualarım seninle❤
❤Yaaa Allah razı olsun kuzum vallahi duygulandım ne demek müsaitsem gördüysem bilgim kadarıyla tabi ki seve seve cevap veririm![]()
Canım kırmızıyım baksanaCanım ne yaptın aklım sende haber ver bizede
Evet canım pik devam ediyor:)değerlendir mutlakaCanım kırmızıyım baksana![]()
İki kere değerlendirdim iki tanede havuç yedim bakalım yarın nolcak nasipEvet canım pik devam ediyor:)değerlendir mutlaka
Hadi inşallah canım:)İki kere değerlendirdim iki tanede havuç yedim bakalım yarın nolcak nasip![]()