yumurtlamanı takıp etmıs mıydın?Merhabalar... Bıgün adetimin 11.gün gecikmesi... Daha önceleri de de gecikmeler ı'm oluyordu fakat bu kadar uzun sürmüyordu.. Geçen ayda uzunca bi gecikmeden sonra adet olmuştum.. Bu ayda öyle olur muyum bilmiyorum.. Ve bugün içimden test yapmak geldi idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım.. Ve hayatımda ilk kez bu kadar koyu bir çizgi gördüm.. Daha önce yaptıklarımda hiç böylesine koyu bir çizgi çıkmamıştı.. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.. Bu ne demek oluyor ben bişey anlamadım
Eki Görüntüle 3210006
Gerçekten mi.. Peki sadece bugünü mü değerlendirmek gerekiyorHemen değerlendirin canım baya köyü çıkmış bı kaç saate yumruta catlar
Yok bugün ve yarını ama şey canım ben yazını şuan okudumGerçekten mi.. Peki sadece bugünü mü değerlendirmek gerekiyor
Hamile olmanız için erken. Yumurta çatlaması için havuç yiyinMerhaba kızlar benim ovülasyon günüm 26 Şubat 2023dü 21/26 arası 26 şubatta dahil ilişkiye girdim 27ve 28 şubatta dahil bugün yani 1 mart hala çizgim buşekilde bukadar sürekli zirve’de belirgin acaba nedir hamilelik belirtisi mi veya nedir ? Ne yapmam lazım yardımcı olurmusumuz Eki Görüntüle 3211690
Fakat 2 gündür sol kasığım hafif kasık ağrısı var ve belim şiddetli ağrıyor Teşekkür ederim dönüş içinHamile olmanız için erken. Yumurta çatlaması için havuç yiyin
Yumurtlama belirtisi sanıyorumFakat 2 gündür sol kasığım hafif kasık ağrısı var ve belim şiddetli ağrıyor Teşekkür ederim dönüş için
Hamilelii Testi’ni ne zaman yapmalıyım peki erken mi ?Yumurtlama belirtisi sanıyorum
Yumurtlamadan 14 gün sonra deniyorHamilelii Testi’ni ne zaman yapmalıyım peki erken mi ?
Test yapmadım daha cumaya kadar beklicem adet olmazsam yapıcam bi test ☺
İnşallah hamilesinizdirTest yapmadım daha cumaya kadar beklicem adet olmazsam yapıcam bi test ☺
İnşallah çok dua edin benim için buna gerçekten ihtiyacım varİnşallah hamilesinizdir
Edeceğim, siz de bana dua edin lütfenİnşallah çok dua edin benim için buna gerçekten ihtiyacım var
Ederim Rabbim isteyen herkese sana bana en yakın zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahEdeceğim, siz de bana dua edin lütfen
İnşallah kuzum hepimize inşallahEderim Rabbim isteyen herkese sana bana en yakın zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Amiin inşallah kızçelerim banada dua esin lütfenEderim Rabbim isteyen herkese sana bana en yakın zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?