Ovulasyon testimi yorumlar mısınız

Kızlar bugün test yaptım böyle çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için

Ovülasyonda t çizgisinin bu kadar koyu çıkması hamilelige delalet bence inşallah hayırlı haberler verirsiniz

Ovülasyonda t çizgisinin bu kadar koyu çıkması hamilelige delalet bence inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Evet canım idrar testinde çift çizgi çıktı ama kimliğimi unuttuğum için evde kan veremedim şu an üzüldüm

Merhaba inşallah değerlendirdiniz pik yapmış

Evet canım idrar testinde çift çizgi çıktı ama kimliğimi unuttuğum için evde kan veremedim şu an üzüldüm
Ya canım bende testler yaptım sürekli çift çizgi ve net iki çizgi vardı aralarında sadece bitanesinin t çizgisi baya koyuydu belliydi yani acaba hamile şansımın olasılığı varmı ? Yumutalama gününü değerlendirdik 5gün öncesinden yumurtlama gününde kadar değerlendirdik 1 günü hariç yumurtlama gününden sonra 4 gün boyuncada değerlendirdik olasılığı varmısır sizce bien yazabilirmi çok istiyoruz bizde

Olabilir canım neden olmasın adetin geçtiyse idrar testi veya kan testi yaptır.. Ben 4-5 tane ovulasyon testi yaptım hepsinde de t çizgisi kopkoyu çıktı o şekilde anladım ben

Olabilir canım neden olmasın adetin geçtiyse idrar testi veya kan testi yaptır.. Ben 4-5 tane ovulasyon testi yaptım hepsinde de t çizgisi kopkoyu çıktı o şekilde anladım ben
Bi de adetimin üstünden zaman geçmişti test yaptığımda.. Düzensizlik olduğu için kaç günlük gecikme yaşadığımı tam kestiremiyorum ben

Adetim bu hafta gösteriyor ama diğer uygulamada 1hafta sonra gösteriyor bilmiyorum ne zaman yapmalıyım

Bi de adetimin üstünden zaman geçmişti test yaptığımda.. Düzensizlik olduğu için kaç günlük gecikme yaşadığımı tam kestiremiyorum ben
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Adet düzensizliği demiştiniz pcosmusunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…