Ayyy hayırlı olsun inşallahKızlar bugün test yaptım böyle çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin benim için❤
Eki Görüntüle 3212496
Ovülasyonda t çizgisinin bu kadar koyu çıkması hamilelige delalet benceMerhabalar... Bıgün adetimin 11.gün gecikmesi... Daha önceleri de de gecikmeler ı'm oluyordu fakat bu kadar uzun sürmüyordu.. Geçen ayda uzunca bi gecikmeden sonra adet olmuştum.. Bu ayda öyle olur muyum bilmiyorum.. Ve bugün içimden test yapmak geldi idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım.. Ve hayatımda ilk kez bu kadar koyu bir çizgi gördüm.. Daha önce yaptıklarımda hiç böylesine koyu bir çizgi çıkmamıştı.. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.. Bu ne demek oluyor ben bişey anlamadım
Eki Görüntüle 3210006
Evet canım idrar testinde çift çizgi çıktı ama kimliğimi unuttuğum için evde kan veremedim şu an üzüldümOvülasyonda t çizgisinin bu kadar koyu çıkması hamilelige delalet benceinşallah hayırlı haberler verirsiniz
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunAyyy hayırlı olsun inşallahbende bekliyorum yapmayı inşallah yanılmam
Noldu yaptınmı kan testini sonuç neİnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Yaptım evet hamileymişimNoldu yaptınmı kan testini sonuç ne
Yaaaa canımm çok sevindim adınaa rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallahYaptım evet hamileymişim
Amin kuzum inşallahYaaaa canımm çok sevindim adınaa rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah
Gebelikten kaynaklı öyle çıkıyormuş canımMerhaba inşallah değerlendirdiniz pik yapmış
Aa hamilemisinnnGebelikten kaynaklı öyle çıkıyormuş canım
Dualarım sizinle..Aa hamilemisinnnçok sevindimmm banada dua et
Ya canım bende testler yaptım sürekli çift çizgi ve net iki çizgi vardı aralarında sadece bitanesinin t çizgisi baya koyuydu belliydi yani acaba hamile şansımın olasılığı varmı ? Yumutalama gününü değerlendirdik 5gün öncesinden yumurtlama gününde kadar değerlendirdik 1 günü hariç yumurtlama gününden sonra 4 gün boyuncada değerlendirdik olasılığı varmısır sizce bien yazabilirmi çok istiyoruz bizdeEvet canım idrar testinde çift çizgi çıktı ama kimliğimi unuttuğum için evde kan veremedim şu an üzüldüm
Olabilir canım neden olmasın adetin geçtiyse idrar testi veya kan testi yaptır.. Ben 4-5 tane ovulasyon testi yaptım hepsinde de t çizgisi kopkoyu çıktı o şekilde anladım benYa canım bende testler yaptım sürekli çift çizgi ve net iki çizgi vardı aralarında sadece bitanesinin t çizgisi baya koyuydu belliydi yani acaba hamile şansımın olasılığı varmı ? Yumutalama gününü değerlendirdik 5gün öncesinden yumurtlama gününde kadar değerlendirdik 1 günü hariç yumurtlama gününden sonra 4 gün boyuncada değerlendirdik olasılığı varmısır sizce bien yazabilirmi çok istiyoruz bizde
Bi de adetimin üstünden zaman geçmişti test yaptığımda.. Düzensizlik olduğu için kaç günlük gecikme yaşadığımı tam kestiremiyorum benOlabilir canım neden olmasın adetin geçtiyse idrar testi veya kan testi yaptır.. Ben 4-5 tane ovulasyon testi yaptım hepsinde de t çizgisi kopkoyu çıktı o şekilde anladım ben
Adetim bu hafta gösteriyor ama diğer uygulamada 1hafta sonra gösteriyor bilmiyorum ne zaman yapmalıyımOlabilir canım neden olmasın adetin geçtiyse idrar testi veya kan testi yaptır.. Ben 4-5 tane ovulasyon testi yaptım hepsinde de t çizgisi kopkoyu çıktı o şekilde anladım ben
O zaman biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum cnmAdetim bu hafta gösteriyor ama diğer uygulamada 1hafta sonra gösteriyor bilmiyorum ne zaman yapmalıyım
Peki ovülasyın testlerimde sadece 1 tanesinde t çizgisi koyuydu diğerleri nerdeyse ayni renkteydi ihtimal varmı sence hamileliğe yönelik ?O zaman biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum cnm
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBi de adetimin üstünden zaman geçmişti test yaptığımda.. Düzensizlik olduğu için kaç günlük gecikme yaşadığımı tam kestiremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?