- 8 Şubat 2021
- 91
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi irem irem kck
-
1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıyorArkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgihala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))
12de sıvı alımını bırakıyorum 2de testi yapıyorum kurallara uygun bır bıcımde yapıyorum ama olmadıgını görünce insan üzülüyor 3aydır denıyorum ve her ayın 14ü diye hep o gunleri degerlendrdık megerse oyle olmuyormus aylarım bosa gıttı gec yumurtlandıgını veya yumurtlanmıcagını ılk defa bu kadınlar klubunde ögrendım deneyen cok cunku burda herkes bırbırıne yardımcı oluyorMerhaba. Anladığım kadariyla yardımcı olayim. Yumurtlama olmamış henüz. Yapmaya devam edin belki gec yumurtluyorsunuz. Testi yapmadan 2 saat once sıvı alımını kesmeniz gerekiyor ve mumkunse her gun ayni saatlerde yapin testi. Kendinizi strese sokmayın her ay yumurtlama olmayabiliyormuş.
1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıy
Evet o gun koyu ama c kadar koyu degıl ve c den de koyu degıl pozıtıf degıl negatıf. Ben o koyulasmadan sonra dahada koyulasır sandım ama dahada sılıklestı ve hala sılık son 3testım kaldı vala1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıyor
Herkesin tam koyulaşmayabiliyor. 2 saat sıvı almadan yapıyorsanız bunu 3 saate çıkartın. Ve ilk kez mi ovülasyon takibi yapıyorsunuzEvet o gun koyu ama c kadar koyu degıl ve c den de koyu degıl pozıtıf degıl negatıf. Ben o koyulasmadan sonra dahada koyulasır sandım ama dahada sılıklestı ve hala sılık son 3testım kaldı vala
Evettt ılk kez ama akısına bırakmak gerekırmıs vala anladıhım kadarıylaHerkesin tam koyulaşmayabiliyor. 2 saat sıvı almadan yapıyorsanız bunu 3 saate çıkartın. Ve ilk kez mi ovülasyon takibi yapıyorsunuz
Eğer elinizde test varsa bir hafta daha yapmaya devam edin, yumurtlama olmamış henüz. Yada olmayacak bu ay.Arkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgihala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))
Yumurtlama masajı var youtube da onu uygula bi istersenEvettt ılk kez ama akısına bırakmak gerekırmıs vala anladıhım kadarıyla
Ne zamana kadar olmucagını anlarızkıııı.. vala testım son 3 ondan sonrada 2gune bır ılıskı artıkkEğer elinizde test varsa bir hafta daha yapmaya devam edin, yumurtlama olmamış henüz. Yada olmayacak bu ay.
Şimdi eğer adetiniz düzenliyse(bir-iki gün sapma olabilir) adet bittikten beş gün sonra teste başlamak daha ideal gibi. Sizin beş gün erken yapmaya başladığınızı var sayarsak, yumurtlama daha olmamış gibi. İnşallah olur. Ama en mantıklısı adet biter bitmez gün aşırı ilişki. Gönlünüze göre olsunNe zamana kadar olmucagını anlarızkıııı.. vala testım son 3 ondan sonrada 2gune bır ılıskı artıkk
canım senin dün yumurtlaman olmuş yani dün , bugün ve yarını degerlendirmelisinmerhaba bende ilk kez bu ay denedim yorumlar mısınız acaba ? 7 martta koyu cıktı 8 marta bi tık daha koyusu cıktı ne anlama geliyor bu
MerhabalarArkadaşlar rica etsem benim de testlerime bakar misiniz?
aynen birkaç güne yumurtlama olur canm hadi inslalahmerhaba ilk defa kullanıyorum 1 mart regli başlangıcı 8 mart cok silikti bugün 10 mart aşagıdaki gibi..galiba yarın veya cuma yumurtlama olur, birlikte olmalıyım dimi
çok sağol canımaynen birkaç güne yumurtlama olur canm hadi inslalah
yumurtlaman daha olmamış canım yapmaya devam etHerkese merhaba ovülasyon testi yeni kullanmaya başladım şimdi nolmuş anlayan biri anlatabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?